2.2 C
Budapest
2023. január. 30. hétfő

Napi horoszkóp – 2015. szeptember 28., hétfő

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

forrás: hirado.hu

A Kosnak számos döntést kell ma meghoznia, az Oroszlán rájön, hogy a hétvégi dorbézolásnak ára van, a Vízöntő most egyértelmű választ vár egy kérdésére.

Kos (március 21.-április 20.)
Számos témában kell komoly döntést hozni, emiatt jóval feszültebb, mint általában. Ugyanis nem mindegy, hogy melyik utat választja, mert egy rossz döntéssel hosszú időre megnehezítheti az életét. Szerencsére nem kell meggondolatlanul igen vagy nemet mondania, de azért sokáig sem húzhatja az időt. Különben is jobb hamarabb túlesni a dolgon, mint emészteni magát.

Bika (április 21.-május 20.)
Rossz közérzettel és kedvetlenül indulhat a napja, s ez rányomja a bélyegét a munkájára is. Gyomorpanaszokkal küszködhet, melynek elsősorban nem a helytelen vagy a mértéktelen táplálkozás az oka, hanem az idegeskedés és a stressz. A diétázásnál még a lazítás és a pozitív életszemlélet sokkal fontosabb, mert ezzel elkerülheti a fájdalmas gyomorfekély kialakulását.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Képes a feladatára koncentrálni és ennek köszönheti, hogy a terve sikeresen megvalósul. Rendkívül sokat dolgozik, de fölöslegesen nem pazarolja az energiáit, mert tisztában van vele, hogy kapkodással számos hibát véthet, aminek később meglesz a kellemetlen következménye. Sikerül kivívnia a felettesei tekintélyét, mert éleslátásával nagy segítségükre van a cégük előrejutásában.

Rák (június 22.-július 22.)
Legyen kicsit önző, most ne mások szekerét tolja, hanem saját vágyait valósítsa meg! Titkos tervei megvalósításához is hozzáfoghat, de félre kell tennie lelkiismeret-furdalását. Ezotéria vagy természetgyógyászat iránti vonzódását semmiképp se fojtsa el, inkább végezzen el az érdeklődésének megfelelő tanfolyamot! Tudásával majd még sok ember segítségére lehet.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Munka iránti hajlandósága szeszélyes, csak nagy nehezen tudja átadni magát a feladatainak. Úgy érzi, mintha ólomból lennének végtagjai, és nagyon kell uralkodni magán, hogy ne csukódjanak le a szemei. Próbálja néhány kávéval élénkíteni magát, de a tényen, hogy hullafáradt, ezzel sem tud változtatni. Kénytelen belátni, hogy az éjszakázás munka mellett nem megy.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Gyorsan és könnyen tanul, nem esik nehezére az új információk elsajátítása. Ennek köszönheti, hogy jól be tud illeszkedni új munkakörébe. A kezdeti szorongását leküzdve már látványos sikereket ér el, és a sikerélmény újabb feladatok elvállalására ösztönzi. A jegyében járó Mars bolygó fokozza céltudatosságát és becsvágyát, emiatt a pihenés szót hírből sem ismeri.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Nem képes távolságban gondolkodni, azaz körömszakadtáig ragaszkodik igazához. Kommunikációs nehézségei miatt félreértések sorozatát indítja el. Olyasmiket állít, amiknek semmi köze a valósághoz, amivel még a párját is magára haragítja. Úgy érzi magát, mint egy gőzzel teli kuktafazék, amely mindjárt felrobban, és természetesen mindenért mást hibáztat.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Rengeteg a tennivalója, de szerencsére a fizikai erőnlétére nem lehet panasza. Gondolatai összeszedettek, gyorsan és pontosan dolgozik, amihez nagyfokú szervezőkészség társul. Maga lepődik meg a legjobban, hogy minden teendőjével milyen hamar végez. Ehhez persze az is kellett, hogy estére egy kellemes program várja azzal, akivel akár a világ végére is elmenne.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Okos befektetéssel növelheti a bevételét, ezért nem sokat habozik. Éppen időben jönne a váratlan haszon, mert jó ötleten töri a fejét, amihez természetesen pénz kell. Olyan vállalkozásba kezdene legszívesebben, amely folyamatosan nyugodt életet biztosítana. Tapasztalatai bölcsebbé tették, ezért csak biztosra megy. Veszteséget már nem engedhet meg magának.

Bak (december 22.-január 20.)
Nem fűzött nagy reményeket a tervéhez, ezért annál nagyobb az öröme, hogy mégis sikerült keresztülvinnie azt, amit elképzelt. Biztos volt a dolgában, mert tudta, hogy jó, amit csinál, és ezért is érte volna nagy csalódás, ha nem sikerül. Igaz, hogy azért titkon reménykedett, hogy hátha Fortuna a kegyeibe fogadja és szerencséje lesz. Biztos, hogy a pozitív gondolkodás is segített.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
A világos és egyértelmű kérdésére egyértelmű választ vár, mert elege van a homályos ígéretekből. Nem tud ugyanis mit kezdeni a kétértelmű célzásokkal és a mellébeszéléssel. Megérzése azt súgja, hogy járjon a végére dolognak a, máskülönben fájó csalódás érheti. Nem akar légvárat építeni, mert nem szeretné az időt tovább húzni. Tudja, hogy a nem őszinte válasz is válasz.

Halak február (február 20.-március 20.)
Párkapcsolati problémáját ne a munkaidejében próbálja megoldani, mert a téma nem a munkahelyére való. Csak kellemetlensége származna belőle. Ne terhelje gondjaival kollégáit, főleg, ha nem is kíváncsiak rá. Viszont óvakodjon azoktól, akik mindenképpen tudni szeretnék, hogy hol tart az ügye. Kerülje a munkaidő alatti telefonálgatást is, mert másokat zavarhat vele.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Idősotthonra csaptak le a rendőrök Kecskeméten

Illegális idősotthont számolt fel Kecskeméten a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) - írja az infostart.hu A szervezet honlapján vasárnap közzétett közlemény...

Halálos baleset a fővárosban, vasárnap késő este..

Gyalogost gázolt halálra egy gépkocsi Budapest VI. kerületében a Bajcsy-Zsilinszky út és a Zichy Jenő utca kereszteződésében vasárnap...

Ezt mondta Erdogan Putyinról

Recep Tayyip Erdogan török elnök őszintének és tiszteletteljesnek nevezte Vlagyimir Putyin orosz vezetővel való kapcsolatát - írja a lenta.ru. "Az...

Halálos gázolás történt az M3-as autópályán tegnap, késő este..

Egyelőre nem tudják, mit keresett a sztrádán a 29 éves gyalogos férfi, akit egy személyautó ütött el. A...