0.2 C
Budapest
2023. november. 30. csütörtök

Napi horoszkóp: 2015. október 30., péntek

Dátum:

Megosztás:

forrás: hirado.hu

A Szűz aktívabb, mint lenni szokott, az Oroszlán hangulata egyre borongósabb, a Halak kellemetlen helyzetbe kerül.

Kos (március 21.-április 20.)
Megmagyarázhatatlan gyomorpanaszok léphetnek fel, amelyekért a csillagok állását is okolhatja, de elsősorban a saját életmódjában keresse az okokat. A rendszertelen evés és a kapkodva elfogyasztott ebéd is bűnös abban, hogy az emésztése rendetlenkedik. Egyenlőre kerülje a fűszeres, és nehéz és zsíros ételeket, később pedig jobban tenné, ha mérsékelné azokat. 

Bika (április 21.-május 20.)
Már a hétvégére készül, amikor hosszabb utazást tervez, hogy szerettei sírját meglátogassa és a rokonaival is végre találkozzon. Szomorú emlékezés mellett, próbálják azért jól érezni magukat egymás társaságában, hiszen ritka alkalom, amikor együtt tudnak lenni. Sajnos mindenki elfoglalt, így nem tudnak időt szakítani a gyakoribb látogatásra, pedig milyen jó lenne. 

Ikrek (május 21. – június 21.)
Magányosnak érzi magát, emiatt olyan kapcsolatba is belesodródhat, amit jobb lenne inkább kihagynia. Lehet, hogy átmenetileg jobban érzi magát, mert van, aki meghallgatja. Igaz, hogy ez a viszony kitölti az üres óráit, de a következményével nem számol. Pedig sajnos nagyon sokat veszíthet, ezért inkább hozza rendbe a kapcsolatát a kedvesével, amíg nem késő. 

Rák (június 22. – július 22.)
Nem a könnyebbik utat válassza, hanem inkább a nehezebbet, mert ezt nem érzi veszélyesnek. Úgy gondolja, hogy jobb az egyenes út és akkor nem fáj majd a feje. Lehet, hogy ez az út valamivel hosszabb és göröngyösebb is, valamint több áldozatot kell hoznia, de legalább nem kell aggodalmaskodnia. Rájön, hogy ha nem muszáj, minek csinálna fölöslegesen bajt magának. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Ahogy közeledik a Mindenszentek, lassan úgy válik a hangulata egyre borongósabbá. Olyan embereket veszített el, akik nagyon közel állnak a szívéhez. Tisztában van vele, hogy sajnos ez az élet rendje, hogy aki egyszer megszületett az el is megy, de csak nagyon nehezen képes elfogadni. Az eszével tudja és fel is fogja, de a szíve nem tudja elfogadni. Míg él, addig gyászolni fogja őket. 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Sokkal aktívabb, mint általában lenni szokott, és ez kapkodással is együtt járhat. Megerőltetheti magát, mert sokkal többet vállal a kelleténél. Amikor fizikailag túlságosan elfárad és kimerül, akkor érdemes váltania, és valami érdekes szellemi tevékenységet folytatnia. Most az energiái sajnos nem áramlanak egyenletesen, ezért fokozottan ügyeljen rá, hogy az egyensúlyt megőrizze. 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Akiben idáig maradéktalanul megbízott, abban csalódnia kell, mert csak a saját érdekeit helyezi előtérbe. Minden gátlás nélkül háttérbe akarja szorítani, csak azért, hogy egy lépéssel előbbre kerüljön. Itt az ideje, hogy elgondolkozzon azon, hogy érdemes e továbbra is tartani vele a kapcsolatot. Lehet, hogy okosabb, ha inkább lassan, nem azonnal szakít vele, nehogy ártson. 

Skorpió (október 23. – november 21.)
A magánéleti gondját igyekszik a külvilág előtt titkolni, de egyre nehezebben megy. Eleinte nem okoz gondot, hiszen a legtöbb Skorpió jegyű ember a titkolódzás nagymestere. Egyfajta érzelmi páncélt visel, ami mögé, ha nem engedi, akkor nem képes belelátni senki sem. Egyre nehezebben viseli, hogy nem tudja a problémáját megosztani senkivel, ezért inkább leveti a páncélját.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Bölcs belátásának köszönheti, hogy újra harmónia van a családjában. Nehéz időszakon van túl, mert gyakran volt vitáktól hangos az otthona, amit nagyon nehezen viselt. Ám még időben belátta, hogy időnként még akkor is érdemes engednie, amikor igaza van. A nagyvonalúságát észrevette a párja és próbálja viszonozni azzal, hogy már nem csinál a bolhából is elefántot.

Bak (december 22. – január 20.)
Nagyon fontos a pozitív gondolkodás, mert ha azt elsajátítja, és minden esetben alkalmazza, az már fél siker. Bak jegyűként bizonyos területeken időnként kevésbé mozog magabiztosan, ezért nagyon nagy segítséget jelent majd, amikor elbizonytalankodna. Ezt a pozitív gondolkodást nem csak a munkájával kapcsolatban tudja majd kamatoztatni, hanem a szerelmi életében is. 

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Meglepően tapasztalja, hogy mennyivel jobb a hangulata, mióta képes belátni a hibáját. Ezzel nagy lépést tesz az önismeret területén. Sokkal kevesebb konfliktusra számíthat, ha nem köti az ebet a karóhoz, hanem képes engedni, és ha szükséges tud elnézést kérni. Ezt a pozitív változását nem csak környezete értékeli majd, hanem társánál is kedvező fogadtatásra talál.    

Halak (február 20. – március 20.)
Meggondolatlan cselekedete miatt kellemetlen helyzetbe hozza magát, s ezzel együtt másokat is. Hírtelen olyan dolgot is kifecseg, amit jobb lenne, ha inkább magában tartana, mert csak árt a jó hírének. Jobban teszi máskor, ha előbb gondolkodik, és csak utána közöli a gondolatait. Fontos még időben magáévá tenni a mondást, hogy nem szól szám, nem fáj fejem.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

PET-palack visszaváltás: Nemcsak lehetséges, kötelező is!

BUDAPEST (2023. november 29.) – Jövő év elejétől kötelező PET-palack visszaváltás lép életbe Magyarországon, ami talán érdemben hozzájárulhat...

Megszabadulna fölösleges kilóitól?

Fogyjon velünk lemondások nélkül! A lakosság nagy része küzd súlyfelesleggel, ami egyrészt esztétikai probléma, de sokkal inkább egészségügyi, hisz súlyos...

Álmodozó kényelem – útmutató a stílusos és kényelmes pizsamák kiválasztásához nők számára

Az alvás minőségének javítása érdekében ügyelj arra, hogy a hálószobában ne csak friss levegő legyen. Igaz, hogy az...

Válságban van Kulcsár Edina és G.w.M házassága? Árulkodó mondatok a szépségkirálynőtől…

Kulcsár Edina nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak azok láthatnak bele a családi életükbe, akik előfizetnek rá. Nos, vannak akik bizony...