3.7 C
Budapest
2022. november. 30. szerda

Napi horoszkóp – 2015. október 21., szerda

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

forrás: hirado.hu

A Kos nehezen akar szembe nézni a valósággal, az Ikrek túlhajszolja magát,a Nyilas gondjai kissé felhalmozódnak.

Kos (március 21.-április 20.)
Nehezen akar szembenézni a valósággal, inkább szívesebben dugná a fejét a homokba. Azzal áltatja magát, hogy ha nem vesz a dolgokról tudomást, akkor azok már nem is léteznek. Pedig sajnos nagyon is jelen vannak, sőt a végleges megoldásra várnak. Az időhúzás nem a legjobb ötlet, mert ezzel csak a kudarcélményét növeli. Bátran vágjon bele, azután majd lesz, ahogy lesz.

Bika (április 21.-május 20.)
A magánélete jól alakul, szinte szélcsendes idő jellemzi. Képes a párjával minden témában közös nevezőre jutni, és végre harmónia honol az otthonában. Ez a kiegyensúlyozott állapot kimondottan jól jön a munkájában, mert így képes koncentrálni a feladataira. Új tervek foglalkoztatják, és ehhez minden körülmény adott, hogy a legkisebb kockázattal megvalósíthassa.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Becsvágya következtében túlhajszolja magát, mert csak a célja foglalkoztatja. Ami nem is lenne baj, ha közben másokat is képes lenne figyelemmel venni. Csak terve lebeg a szeme előtt, és igyekszik minden akadályt az útjából elhárítani, s ehhez minden eszközt bevetni. Ezzel pedig kivívja maga ellen a kollégái ellenszenvét, de ezzel sem törődik. Pedig még nagy szüksége lehet rájuk.

Rák (június 22.-július 22.)
Olyan ügyesen lavírozik, hogy kikerül minden, útjába álló csapdát. Hamar átlát a szitán, emiatt bármennyire szeretnék, mégsem tudják lépre csalni. Véleményét megtartja magának, ezért mások nem tudják, hogy mit is gondol valójában, így hamar elbizonytalanodnak. Éppen ezt szeretné elérni, és a győzelmet a csavaros észjárásának, és jó emberismeretének köszönheti.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Sikeres napra számíthat, és végre élvezheti a szakmai elismerést, amiért annyira megdolgozott. Különben is, mindennél jobban szereti, ha sikert sikerre halmoz és erre most nem is lehet panasza. Még az ellenfelei is tehetetlenek, és nem képesek ártani, mert tökéletes munkát ad ki a keze közül. Külön öröm, hogy a párja is rettentő büszke a teljesítményére, az elismerésére.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Itt az ideje, hogy sokáig halogatott teendőit végre befejezze. Tovább már nem húzhatja az időt, mert akkor semmi esélye sem lesz, hogy végezzen vele. Igaz, az is nagy szó, hogy már belátja: el sem kellett volna vállalnia, hisz már akkor nem fűlt a foga hozzá. Nagy tanulság, hogy jobb mindjárt az elején a sarkára állva megmondani, mint később vonakodva megcsinálni.

Mérleg (szeptember 23. -október 22.)
A szerelemnek is vannak mellékhatásai, amire most még az elején nem is gondol. Hiszen csak a szépet és a jót látja, ami nem baj, de jobban járna, ha reálisan látná a kedvesét. Ugyanis, ha túlságosan idealizálja és minden szavát és ígéretét készpénznek veszi, akkor keserű csalódás is érheti. Főleg, ha megérzése azt súgja, hogy nem minden úgy van, ahogy azt buzgón állítja.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Egyszer összedől minden kártyavár, hiszen nincsen komoly alapjuk. Lehet ábrándozni és úgy kiszínezni a történteket, ahogyan szeretné, ha valóban megtörténne, de az nem a valóság. Ha nem szeretne előbb vagy utóbb keserű csalódást szerezni magának, akkor jobb, ha csak a valóságból indul ki. Az lehetséges, hogy a valóság nem olyan gyönyörű szép, mint az álma, de legalább igaz.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Gondjai kezdenek felhalmozódni és néha úgy érzi, hogy képtelen megbirkózni velük. Nehezen képes kipihenni magát, mert még éjszakai is a megoldáson töri a fejét. Emiatt kimerült és nem tud koncentrálni a feladataira. A nyugtatók, az altatók csak átmeneti segítséget jelentenek, viszont könnyen a rabjukká válhat, és akkor újabb problémát kell megoldania.

Bak (december 22. -január 20.)
Örömmel látja, hogy jól halad a munkájával, semmi sem hátráltatja, hogy elérje a célját. Kicsit csodálkozik is, hogy semmi akadályt nem gördít a sors az útjába. Az utóbbi időben az ilyen kicsi dolgoknak is nagyon tud örülni, mert végre nyugodtan telik a napja. Megszokta, hogy az átlagosnál jóval küzdelmesebb az élete, és már kezdi nagyon unni a nehézségeket.

Vízöntő (január 21. -február 19.)
Egyre jobban belátja, hogy ha a dolgok így folytatódnak, akkor a saját érdekében lépnie kell. Tisztában van vele, hogy a rendszeres stressz és a búskomor hangulata nem tesz jót az egészségének. Nem könnyű a változtatás, de józan esze azt diktálja, hogy inkább előbb, mint utóbb, de a változással meg kell barátkoznia, ha nem akar saját maga és szervezete ellensége lenni.

Halak február (február 20.-március 20.)
Vágyik valakire, aki a lelkét egy kicsit megápolná. Nehezen birkózik meg a problémájával, vagyis inkább a megbántottságával. Szokás szerint eltúlozza a dolgokat, s csak a saját szemszögéből képes megítélni a helyzetet. Az éremnek is két oldala van, s ha ezt mindig figyelembe venné, akkor kevesebb sérelem érné. Nagy segítség lenne, ha nem csak az érzelme irányítaná.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Többszörösen törvényt sértett az a horgász, aki egy anyapontyot 300 ezer Ft-ért kínált eladásra!

A Nébih keddi közleménye kiemeli: a halat 300 ezer forintért kínálta feketén eladásra egy tiszanánai horgász, a tetemes...

Szőrnyű baleset Szabadegyházánál.., az idős sofőr a helyszínen elhunyt..

Borzalmas fotókon, ahogy átszúrta a kocsit a nyitott sorompó, esélye sem volt az idős sofőrnek Halálos kimenetelű közúti közlekedési...

Kitört a cukorhiány: Budapesten és vidéken is érdemes korán kelni, ha még vásárolnál

A budapesti és a vidéki üzleteket járva is az látszik, hogy lassan hiánycikknek számít a hatósági áras kristálycukor,...

Szülők figyelem! Tegnaptől indult el, hogy legalább 18 C-fokos léghőmérsékletet kell biztosítani a köznevelési – és oktatási intézményekben!

Közfoglalkoztatási Támogatások Keretrendszere: A köznevelési és szakképzési intézményekben hétfőtől (november 28-tól) minimum (legalább) 18 C-fok hőmérsékletet kell biztosítani! Azokban...