-1.3 C
Budapest
2023. január. 30. hétfő

Napi horoszkóp – 2015. október 1., csütörtök

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

forrás: hirado.hu

A Rák vezető szerepre tör, a Mérleg érzelmi élete a vártnál kellemesebben alakul, a Nyilast teljesen elvarázsolja a szerelem.

Kos (március 21.-április 20.)
Nem képes a céljait olyan gyorsan megvalósítani, ahogyan azt elképzeli, emiatt dühös és elégedetlen. Türelmetlen és ezt most a környezete is megérzi, és inkább kerüli önt. Nehezen veszi tudomásul, hogy a dolgok most nem a kedve szerint alakul, és igyekszik valakit találni, akin a mérgét levezetheti. Pechjére nem akad az útjába senki, csak a főnöke, de azt tudja, hogy jobb elkerülni.

Bika (április 21.-május 20.)
Legyen óvatos, mert akire rábízná a legbelsőbb titkát, egészen más, mint aminek mutatja magát. Hallgasson jóakaróira, akik óvni szeretnék a csalódástól, hiszen már kiismerték. Ne tévessze meg a kellemes modor és a vonzó külső sem. Az összes szélhámos jellemzője, hogy kiváló emberismerők és képesek a mézes-mázos szavaikkal megtéveszteni a gyanútlan áldozatukat.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Ég a vágytól, hogy kimutathassa a rajongását kedvesének. Szeretné elvarázsolni és levenni a lábáról. Azt már megtapasztalta, hogy a beszédkészsége és a remek humora is csődöt mondott, így más eszközöket kell latba vetnie. Rengeteg ötlet születik az agyában, de egyiket sem találja annyira ellenállhatatlannak, hogy biztos lehessen a teljes és a végleges sikerben.

Rák (június 22.-július 22.)
Vezető szerepre tör, de tisztában van vele, hogy nyíltan nem teheti, mert akkor lesznek vetélytársai, akikkel fel kellene vennie a harcot.  Nem szeretne kockáztatni, csak a győzelmet képes elfogadni, ezért minden eszközt bevet, hogy az élre kerüljön. Sajnos egyáltalában nem biztos, hogy nem akad legyőzőre, mert az ellenfelei közül egy-kettő annyira rafinált, hogy mindenre képes.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Nehezen viseli az otthonában kialakult feszültséget, és emiatt egyre ingerültebb. Mindaddig állandósul az állóháború, amíg nem képes belátni, hogy a viselkedése is közrejátszik abban, hogy nem tudnak zöld ágra vergődni. Hallani sem akar arról, hogy magába nézzen és javítson a stílusán. Sőt még nagyobb hangerőre kapcsol, mert abban bízik, hogy így nagyobb tekintélye lesz.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Sikerének titka a dinamizmusa, valamint, hogy gyorsan képes átlátni az adott helyzetet. Nem tesz különbséget az egyszerűbb és a nehezebb vagy éppen a bonyolultabb feladat között, emiatt szilárd és biztos támasza a felettesének. Élvezi a főnöke bizalmát és ez az anyagi juttatásokban is megmutatkozik. Örömében azonban üröm is vegyül, mert kollegái között sok az irigye.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Az érzelmi élete a vártnál kellemesebben alakul. Már kezdte feladni a reményt, hogy valaha is egyetértés uralkodik a kapcsolatában. Most mégis meglepetten tapasztalja, hogy igenis egész jól működik a szövetségük. Talán az is közrejátszik, hogy nem erőlködik, hanem lazán veszi a dolgokat, és így képes figyelni a társára, megadva neki, amire szíve mélyén vágyik.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Fölösleges szomorkodnia azok miatt a hűtlen barátok miatt, akik csak akkor keresik a társaságát, amikor az érdekeik úgy diktálják. Hiába is tenné ki a szívét és a lelkét, ezzel sem menne sokra, mert legfeljebb csak kihasználnák, de nem viszonoznák a segítőkészségét. Legjobb, amit tehet, hogy leírja és elfelejti őket, s ha újra jelentkeznek, akkor őszintén megmondja a véleményét.

Nyilas (november 22.-december 21.)
A szerelem hatására teljes mértékben aláveti magát az imádottja akaratának, és szinte már egy önálló gondolata sincs. Vesztére nem veszi észre, hogy csak manipulálni akarja. Ismerősei jogosan kritizálják, hogy most bort iszik és vizet prédikál. Nagyon a szívére veszi a megjegyzésüket, pedig tudja, hogy igazuk van. Hiszen eddig a függetlenség igényét senkiért sem adta fel.

Bak (december 22.-január 20.)
Igyekszik a legtöbbet kihozni magából, hogy az élre kerülhessen. Célratörésében elszánt lelkesedés vezérli. Meg akar felelni az elvárásoknak, mert tudja, hogy csak kemény munkával lesz képes győzelmet aratni. Nem esik nehezére lemondani vágyairól, vagy a szórakozásról, mert tudja, hogy most áldozatot kell hoznia. Pozitív hozzáállásával biztosra veszi a sikert.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Saját elképzeléseit szeretné megvalósítani, amit nem mindenki fogad kitörő örömmel. Sőt vannak, akik nyíltan igyekeznek keresztezni az útját és mindent elkövetnek, hogy ne tudja a terveit megvalósítani. Mégis inkább azok a veszélyesebbek, akik nem nyíltan támadnak, hanem alattomosan hátulról, ezért nem képes felkészülni rá. Sőt, így védekezni sem képes ellenük.

Halak február (február 20.-március 20.)
Olyan dolgon izgatja magát, amin bármit is tesz, akkor sem tud változtatni. Olyan nagymértékben foglakoztatja a téma, hogy éjszakánként nem képes lehunyni a szemét. Ennek következménye, hogy napközben fáradt, s egyre kimerültebb és alig halad valamit a munkájával. Már az sem segít az állapotán, hogy ha jól kibeszéli magát, mert minden marad a régiben.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Idősotthonra csaptak le a rendőrök Kecskeméten

Illegális idősotthont számolt fel Kecskeméten a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) - írja az infostart.hu A szervezet honlapján vasárnap közzétett közlemény...

Halálos baleset a fővárosban, vasárnap késő este..

Gyalogost gázolt halálra egy gépkocsi Budapest VI. kerületében a Bajcsy-Zsilinszky út és a Zichy Jenő utca kereszteződésében vasárnap...

Ezt mondta Erdogan Putyinról

Recep Tayyip Erdogan török elnök őszintének és tiszteletteljesnek nevezte Vlagyimir Putyin orosz vezetővel való kapcsolatát - írja a lenta.ru. "Az...

Halálos gázolás történt az M3-as autópályán tegnap, késő este..

Egyelőre nem tudják, mit keresett a sztrádán a 29 éves gyalogos férfi, akit egy személyautó ütött el. A...