3.6 C
Budapest
2022. december. 4. vasárnap

Napi horoszkóp: 2015. november 5., csütörtök

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A Bika is tobzódik az élvezetekben, a Rák ezzel szemben végletesnek látja problémáját, a Skorpió ügyesen forog a pénzvilágban.

heti horoszkóp

 

Kos (március 21.-április 20.)
Rendkívül szoros küzdelemben is győzelemre, elsőségre vágyik, nem akar megelégedni a második hellyel. Mindent meg tesz, hogy az élre kerüljön, és figyelembe sem veszi még a legalapvetőbb szabályokat sem. Igyekszik önmagát előtérbe helyezni, amit persze munkatársai nem néznek jó szemmel, aminek azonnal hangot adnak. Emiatt aztán jól megsértődik.   

Bika (április 21.-május 20.)
Tobzódik az élvezetekben, amit az igazat megvallva egyáltalában nem bán. Hiszen egy kifogástalan és rendkívül ízletes vacsora várja és még a társa kényeztetésében is részesül. Kedvese mindenben a kedvét keresi, és biztosítja a mély és intenzív érzelmeiről. A gondot csak az okozhatja, hogy otthonában ugyanezt a menüt is végig kell ennie, és a többiről még nem is beszélve. 

Ikrek (május 21. – június 21.)
A munkája rengeteg energiáját igénybe veszi, így alig marad bármire is ideje. Az unalomtól fél, és imádja, ha pörgős az élete, de most már őszintén be kell vallania magának, hogy ami sok az sok. Szeretne pihenni és végre kialudni magát, de erről egy darabig szó sem lehet. Talán belátja, hogy másokat is be kell avatni a tervébe, s nem mindent egyedül elvégezni.  

Rák (június 22. – július 22.)
Végletesen látja a problémáját, emiatt nem találja a kivezető utat. Hiába kér tanácsot és kap segítő kezet is, nem tud mit kezdeni vele, mert csak a saját véleményét tartja üdvözítőnek. Nehezen viseli az építő kritikát is, inkább visszavonul. Rettenetesen sajnálja magát, s ezt igyekszik éreztetni környezetével is. Ha így folytatja, akkor egyhamar nem fog dűlőre jutni.    

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Nagyon szerencsésnek érezheti magát, mert olyan társra talál, aki piedesztálra emeli, állandóan kényezteti és kritikátlanul csodálja. S amit még talán még fontosabbnak tart, olyan személyiség, akire büszke lehet. Kapcsolatuk akár tökéletes is lehetne, de ahhoz nem szabad a fölényeskednie vagy megpróbálni uralkodni felette. Sok mindent elvisel, de ezeket sohasem.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Jó kedvűen indul a napja, kiegyensúlyozott és vidám, úgy érzi, hogy semmi sem tudja kihozni a sodrából. Ami nem is olyan egyszerű feladat, mert volna, amin idegeskedhetne, és akikkel akár vitába is bonyolódhatna. Szerencsére nem hagyja magát felidegesíteni, már csak azért sem, mert egészen máshol és főleg másvalakin jár az esze. Alig várja, hogy már este legyen.   

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Társasági ember, a társaságban jövés-menés egyfajta életformája, ám ma mégis meglehetősen zárkózott, és semmi kedve sincs este már kimozdulni a lakásából. Legszívesebben magára csukná az ajtót és élvezné a csöndes estét, de erre sem sok az esélye. Hisz millió és egy dolga van, aminek elvégzése nem tűr halasztást. Reméli, hogy máskor lesz módja pihenni. 

Skorpió (október 23. – november 21.)
Ügyesen forog a pénzvilágában és van érzéke ahhoz, nagyszabású üzleteket kössön. Amennyiben a megérzései józansággal párosulnak, akkor sok pénzt kereshet. Ezek az adottságaival igaz, hogy rendkívül előnyökre tehet szert, de most még se kockáztasson, mert sokat veszíthet. Várjon egy kicsit, amíg a nehézségeket adó bolygók, tovább haladnak és magára hagyják.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Érdekes és izgalmasan alakul a napja, mert változás várható a baráti kapcsolataiban. Akiben vakon is megbízna, azzal kellemetlen összetűzésbe kerül, és lehetséges, hogy egy hosszabb időre is szünetelni fog a barátságuk. Ugyanakkor pedig, akire egyáltalán nem számít, az csak egy jó ismerőse, de egy olyan szép gesztust tesz, hogy talán egy életre szóló barátságot köthet vele.

Bak (december 22. – január 20.)
Az egzisztenciális előrehaladásában kisebb megtorpanás lehet, és ez aggodalom tölti el, pedig nem kellene emiatt azonnal rémeket látnia. Mert szerencsére ez csak egy átmeneti állapot. Mivel rendkívül ambiciózus, ezért nem szeretné, ha a rengeteg munkával felépített karrierje kettétörne. Persze nem ártana, ha egyszerre több vasat is tartana a tűzbe. Biztos, ami biztos. 

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Pénzügyi téren legyen kissé visszafogott, nem kell teljes mértékben kiköltekeznie. Valami különleges és egyedi ruhára vágyik, ami végül is nem baj, főleg, ha most telik rá. Viszont általában nem áll meg egy ruha vásárlásánál, mert ahhoz még cipőt is szeret választani. A többi kellékről már nem is beszélve, mert ilyenkor úgy gondolja, hogy ha lúd, akkor már legyen kövér. 

Halak (február 20. – március 20.)
A nehézségek és a problémák sorozatosan azért bukkannak fel, most az életében, hogy végleg megoldja és utána elengedje őket. Legnagyobb nehézség, a velük való szembesülés, főleg, ha a tévedését kellene beismerni. Mivel Halak jegyűként hajlamos a könnyebbik út választására, ez nem könnyű feladat. S addig, míg ezt nem teszi meg, addig nem tud tovább haladni az útján.

forrás: hirado.hu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Oroszország kibertámadásokkal koordinálja az ukrajnai rakétázást: NATO-tagokat is veszélyeztethet ezzel – figyelmeztet a Microsoft

Katonai elemzők szerint az oroszok számára egy halvány esélyt jelent még az ukrán polgári infrastruktúra bombázásán kívül, hogy...

Figyelem! Győri rendőreink a lakosság segítségét kérik a képen látható gyermek megtalálása ügyében! – Oszd meg!

Győri nyomozóink a lakosság segítségét kérik az ismeretlen helyen tartózkodó gyermek megtalálásához. A Győri Rendőrkapitányság 08010-157/505/2022. körözési számon eljárást...

Magyarországra nem vonatkozik az EU-s kőolajársapka

Magyarország mentességet kapott a kőolaj árkorlátjára. Az Európai Tanács pénteki döntése szerint plafont határoznak meg az orosz kőolaj...

Ma este két romatikus film, Richard Gere és Kevin Kostner főszerepléseivel: Micsoda nő!; Üzenet a palackban; – videók

Nap mint nap filmek! Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégente 2 filmet, más és más...