1.1 C
Budapest
2022. november. 29. kedd

Napi horoszkóp: 2015. november 4., szerda

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Az Ikrek a hatékonyságra helyezi a hangsúlyt, az Oroszlán igyekszik meghúzódni a háttérben, a Kos anyagi forrásai kezdenek elapadni.

Napi horoszkóp: 2015. november 4., szerda

Kos (március 21. – április 20.)
Az anyagi forrásai átmenetileg kezdenek elapadni, ami rendkívül kellemetlenül érinti. Ugyanis, ha ez továbbra is így fog folytatódni, akkor igen nehéz helyzetbe kerülhet. Törheti a fejét, hogy csoportosítsa át a kiadásait, hogy ne kelljen a végén még kölcsönkérnie. Kénytelen belátni, hogy kissé túllőtt a célon, amikor minden elképzelését egyszerre szerette volna megvalósítani.

Bika (április 21. – május 20.)
Mindent alaposan megszervez azért, hogy egy kis szabadidőt csináljon magának, na persze nem egyedül szeretné kipihenni magát. Nem kevés munkájába kerül, hogy minden simán menjen, s hogy ne kelljen aggodalmaskodnia a lebukás veszélye miatt. Mégis a feledékenysége miatt hiba csúszik a számításába, és most azon törheti a fejét, hogy magyarázza ki magát.   

Ikrek (május 21. – június 21.)
Hatékonyságra helyezi a hangsúlyt, és semmi mással nem foglalkozik, csak a feladatival. Még a magánéletét is háttérbe szorítja, amivel túl sokat kockáztat. Mint mindig most is abban bízik, hogy majd sikerül egy kis mellébeszéléssel rendbe hozni mindent. Pedig ezzel az ötletével, nagyon rossz lóra tesz, mert ha a szerencséjében bízik, akkor ő rá most nem számíthat. 

Rák (június 22. – július 22.)
Napról napra nő a feszültség a kapcsolatában, ezért az otthonában szinte robbanásra kész a hangulat.  Kedvesével mielőbb egyességre kellene jutnia, mielőtt végzetes hibát követne el. Ebben az esetben a problémára kellene fókuszálnia, és nem azon mesterkednie, hogyan tudná ügyesen megúsznia a négyszemközti beszélgetést. A probléma halogatása, csak olaj a tűzre. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Bár szeret mindig központban állni, és szerepelni, most mégis jobban teszi, ha igyekszik háttérbe húzódni. Csak úgy avatkozna bele a vitába, ha valamelyikük pártjára állna. Ennek meg lenne a következménye, mert kivívná a másik fél neheztelését. Mivel igazságot nem tud tenni, és nem is a szerepe, ezért inkább találjon valami kifogást, amivel kimenti magát. 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A gyakorlat teszi a mestert és ez a szerelemben is igaz. Kissé félénk és nehezen oldódik, de azért ne húzódjon vissza, hanem bátran kezdeményezzen. Minden kezdet nehéz, de ha meg sem próbálja, akkor akár hosszú távra is blokkolhatja a félelmeit. Kösse fel a kardját, s lesz, ami lesz, elv alapján vágjon bele. Sokszor egy kis szégyenlősség kimondottan vonzó lehet. 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Néha nem árt egy kis szigorúság, s ez nem csak a gyerekeivel szemben érdemes érvényesíteni, hanem a munkahelyén is. Békességvágyból többször enged, pedig tudja, hogy nem kellene. Párkapcsolatában is itt van az ideje, hogy a sarkára álljon, máskülönben kettőjük között az egyensúly könnyen felborulhat. Az elfojtott érzelmek vagy indulatok pedig depresszióhoz vezethet. 

Skorpió (október 23. – november 21.)
Engedje el a füle mellett az ismerősei csipkelődő vagy éles megjegyzéseit, ne vegye úgy a szívére. Rengeteg az irigye, mint minden Skorpió jegyűnek, s mivel nem mernek nyíltan szembe szállni, ezért inkább, ahol csak tudnak, ártani próbálnak. Főleg most, hogy most egyre jobban mennek a dolgai, számíthat rá, hogy az ellenségei száma folyamatosan növekedni fog. 

Nyilas (november 22. – december 21.)
Bizonytalannak, sőt gyengének érezheti magát és nehezen igazodhat ki a világban. Változékony hangulata a családját is megviseli, s ezt látva csak még rosszabbul érzi magát a bőrében. Rengeteg feladat és elintézni való várja, s ehhez pedig határozottság szükséges. Vigyázzon nehogy azért, hogy bátorságot nyerjen, majd a feszültséget oldó szerekhez folyamodjon.

Bak (december 22. – január 20.)
Tisztában van vele, hogy hibás a kedvesével kialakuló vitában, de ennek ellenére nem érez késztetést a békülésre. A hiúsága megakadályozza abban, hogy békejobbot nyújtson, inkább csak csendben szenved magában. Természetesen, ha a párja nyújtaná először a kezét, az egészen más lenne. Akkor kegyeskedne kibékülni, és nagy duzzogást színlelve végül kibékülne. 

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Kényelmesen végzi a munkáját, s nem sok kedve van rákapcsolni. Tisztában van a határidő fontosságával, de biztos benne, hogy elkészül, és úgy gondolja, hogy akkor meg minek kapkodni. Csak azzal nem számol, hogy az ördög sohasem alszik, ezért bármikor közbejöhet valami. Ahogy a mai napon is váratlanul felmerülő problémák miatt kell túlóráznia. 

Halak (február 20. – március 20.)
Mivel nagyon feledékeny és szórakozott, ezért nem ártana egy alaposabb orvosi kivizsgálás, hogy mi húzódhat meg ezek a tünetek mögött. Hiszen már alig képes az otthoni feladataira és a munkájára is koncentrálni. A rendszeres sóhajtozása és az álmodozó tekintete is valami komoly betegség tünete lehet. Nagyothallásról nem is beszélve. Ezek bizony a szerelem jelei.

forrás: hirado.hu 2015. 11. 04. – 07:16

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Veszélyes, közel sem ártatlan gyerekjátékot hív vissza az egyik nagy kereskedőlánc

Minőségi gondok vannak a KiK egyik íj- ls nyílkészletével A KiK íj és nyílkészletet hív vissza a boltláncban forgalmazott...

Varga Judit szerint már több mint 700 ezren töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőívet

Eddig több mint 700 ezren töltötték ki és küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet – jelentette ki Varga Judit...

Újrahasznosított fűtőelemeket használhatnak Pakson

Az újrahasznosított nukleáris üzemanyagot tartalmazó fűtőelemek használata összességében olcsóbbá teheti a hazai atomerőművi energiatermelést. Zajlanak az egyeztetések a Paksi...

Apró dolgokról… – About small things…

Úgy tűnik, sokan furcsának találják, ha az ember boldogsága az élet apró dolgaiból fakad, holott az valójában nem...