1.1 C
Budapest
2022. november. 29. kedd

Napi horoszkóp: 2015. november 3., kedd

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

forrás: hirado.hu

A Kos új esélyt kap kedvesétől, A Rák előtt új lehetőség nyílik, a Nyilas nagy nyereményre számít.

Kos (március 21.-április 20.)
Újra kap egy lehetőséget a kedvesétől, amit nem lenne szabad elszalasztania. Már annyiszor újra kezdték a kapcsolatukat, hogy a párja ultimátuma nagyon is jogos. Bár nem szereti, ha bárki is feltételeket szab, most mégis, ha maradni szeretne, akkor ezt a békát bizony le kell nyelnie.  A választás a kezében van, s bárhogy is dönt, a következményekkel számolnia kell. 

Bika (április 21.-május 20.)
A szerelemben a népszerűségi mutatója igen magas és ezt igyekszik is kihasználni. Nem igazán foglalkozik a várható következményekkel, hiszen nem is akar túlságosan mélyen belemenni egyetlen viszonyba sem. A könnyű siker viszont elbizakodottá teszi és nem képes megállni, hogy világgá ne kürtölje a hódításait. Inkább fogja vissza magát, főleg, ha tilosban jár. 

Ikrek (május 21. – június 21.)
A gyorsasága nagy előnye, de ebben az esetben inkább csak a kárára van. Meggondolatlanul könnyen eljár a szája, és olyan fontos dolgokat is kifecseg, amit nem lenne szabad. Sajnos ezzel nem csak saját maga alatt vágja a fát, de másokat is bajba sodorhat. Megpróbálja kimagyarázni magát, mert ez még mindig bejött, de úgy néz ki, hogy ebben a helyzetben ez nem segít. 

Rák (június 22. – július 22.)
Egy nagyon kedvezőnek tűnő ajánlattal keresik meg, de ne dőljön be még véletlenül sem, mert a látszatnak néha csal. Ez a mondás még a szerelemben is nagyon igaz, mert a szép szavak mögött komoly érdekek is meghúzódhatnak.  A kezdődő kapcsolata túlságosan tökéletesnek tűnik, ahhoz igaz legyen. Adjon bőven időt magának, hogy az illető álarca mögé lásson. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
A hatalmas önbizalmának köszönheti a mostani sikerét és már égetően szüksége is van rá, mert az utóbbi időben érték kisebb vagy nagyobb kudarcok. Élvezi a kihívást és szinte szárnyal a fantáziája, s ontja a jobbnál jobb ötleteket. Még az sem zavarja, hogy nem mindegyik tervével arat osztatlan sikert, de bízik benne, hogy valamelyiket a sok közül meg tudja valósítani.  

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Még mindig tart a siker sorozata, amit mindenképpen érdemes kihasználnia. Nyugodtan valósítsa meg még a képtelennek tűnő ötleteit is, mert bukástól nem kell tartania. Itt az idő, hogy kialakítson egy pozitívabb életszemléletet, mert ez később, amikor már nem szalad a szekere, akkor még nagy segítségére lesz.  Szerelemben is bátran kezdeményezzen, sikerrel jár.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Munkahely változtatásra ne gondoljon, mert még nincs itt az ideje. Egyre nehezebben viseli a kákán is csomót kereső főnököt és a zsémbeskedő kollégákat, de nem ez az igazi oka nyugtalanságának. Szeretne valami a megszokottnál érdekesebb feladattal foglalkozni, és végre megmutatni, hogy valójában mire is képes. Kezdje szervezni a váltást, de még ne lépjen.  

Skorpió (október 23. – november 21.)
Szokásától eltérően kissé elengedi magát, és kirúg a hámból, amiről igazán nem tehet, mert az ünneplésnek, ha egyszer elkezdődik, akkor úgy látszik, hogy sohasem lesz vége. Nem is lenne semmi gond, ha nem kellene a feladataira koncentrálnia. Bánata már csak eső után köpönyeg, és tisztában vele, hogy ha nem akar új állás után nézni, össze kell szednie magát.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Nagy nyereményre számít, de próbálja megállni, hogy a jónak tűnő ajánlatot nem fogadja el. A felajánlott pénzzel nem is lenne gond, mert azt valószínű, hogy meg is kapja, csak az érte hozott áldozat tűnik túlságosan nagynak. A döntés természetesen a saját kézében van, de mivel hajlamos megcélozni az eget, ezért ne hamarkodja el. Ha visszakozik, úgy veszít, hogy nyer.    

Bak (december 22. – január 20.)
Általában kissé visszafogott, és a járt utat a járatlanért nem szívesen hagyja el, de most mégis ismeretlen vizekre merészkedik. Bátorságának oka a szerelem, és ez az érzés merészebbé teszi. Az illető egyénisége, magabiztossága és a kiegyensúlyozottsága jótékonyan hat a kishitűségére. Mellette nem csak sikeresnek érzi magát, hanem megtalálja a belső nyugalmát is. 

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Tökéletesen tisztában van vele, hogy rendkívül nagy a tét és szívesen kockáztat, mert azt gondolja, hogy ha veszett a fejsze vesszen a nyele is. A célját mindenáron el akarja érni, és emiatt nem számol a következményekkel. Az esze helyett inkább a szívére és az érzékeire hallgat, emiatt könnyen elveszítheti a fejét.  Nem izgul, abban bízik, hogy ezt is megússza.

Halak (február 20. március 20.)
Fölöslegesen bosszankodik, azért mert az egyik régóta tervezett programja füstbe ment. Igaz már nagyon beleélte magát, de hát néha sajnos porszem kerülhet a gépezetbe. Lehetséges, hogy nem jól mérte fel azt, hogy kivel töltötte volna el a szabadidejét, de elképzelhető, hogy ezzel a csalódásával többet nyer, mint veszett. Lépjen túl rajta, keressen egy új partnert.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Varga Judit szerint már több mint 700 ezren töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőívet

Eddig több mint 700 ezren töltötték ki és küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet – jelentette ki Varga Judit...

Újrahasznosított fűtőelemeket használhatnak Pakson

Az újrahasznosított nukleáris üzemanyagot tartalmazó fűtőelemek használata összességében olcsóbbá teheti a hazai atomerőművi energiatermelést. Zajlanak az egyeztetések a Paksi...

Apró dolgokról… – About small things…

Úgy tűnik, sokan furcsának találják, ha az ember boldogsága az élet apró dolgaiból fakad, holott az valójában nem...

Hogyan vásárolhatunk az interneten az OTP telekóddal?

Hogyan vásárolhatunk az interneten az OTP telekóddal? Egyre népszerűbb és elterjedtebb az a vásárlási forma, melyet az interneten keresztül...