4 C
Budapest
2022. december. 4. vasárnap

Napi horoszkóp – 2015. november 15., vasárnap

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

forrás: hirado.hu

A Bika kíméletlenül hajszolja magát, pedig szervezete idővel benyújtja a számlát, a Rák otthonában most tart a mosolyszünet, a Vízöntő mindenképp szeretné elkápráztatni partnerét.

Kos (március 21.-április 20.)
Mindenkor bátran kiáll az igazáért, sokszor anélkül, hogy meggondolná, mi lesz tettének  a következménye. Mostani helyzetében se menjen a széllel szemben, mert a kockázat nincs arányban az eredménnyel. Úttörő szellemű, szeret az élen járni, de most eszébe se jusson kezdeményezni. Lehet, hogy vannak követői, de a végén, mire hátratekint, nem fog látni senkit.

Bika (április 21.-május 20.)
Nagyon vágyik a sikerre, ezért nagyon szigorú és kíméletlen önmagával szemben. Végtelenségig kimeríti a szervezetét, amiről nem akar tudomást szerezni. Struccpolitikát folytat, és azt hiszi, hogy mindent kibír. Egy darabig valóban így lesz, de utána nagy árat fizet, mert a szervezete benyújthatja a számlát. Amit bizony hamarosan ki kell egyenlítenie, ez pedig nem lesz kellemes.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Legyen sokat jó levegőn, s ha teheti, rendszeresen sétáljon a napsütésben. A szoláriumozás is sokat javíthat a kedélyállapotán, mert sajnos a Szaturnusz bolygó miatt úgyis gyakran borongóssá válhat a hangulata. Viszont a lehető legkevesebb időt töltse zsúfolt helyen, és a dohányzást is kerülje, mert mint minden Ikrek jegyűnek a hörgők és a tüdő a legérzékenyebb szervei.

Rák (június 22.-július 22.)
Az anyagiak miatt ismét mosolyszünet van az otthonában, mert ezen a téren nincsenek azonos véleményen. Rák jegyűként fontosak tartja az anyagi biztonságot, szerzésvágya jelentős. Nem szeret könnyelműen költekezni, inkább gyűjtögető típus. Ezért, mikor megcsappan a családi kassza, akkor hajlamos rémeket látni. Fölösleges vitatkoznia, mert a párja más típus.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Család, barátok, és sok pihenés – ennél jobb sorrendet nem tud képzelni erre a napra. Nagyfokú életszeretet jellemzi, kimondottan kellemes társasági ember, kivéve, mikor kibéreli magának a központi helyet. Élvezi hallatni a hangját, de kissé túlzásba esik, mert alig enged szóhoz jutni mást. Időben vonuljon háttérbe, ne várja meg, míg a többiek figyelmeztetik.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Komoly összezördülésre számíthat a párjával, ami sajnos sokkal tovább tart, mint általában, ezért nagyon megviseli. A gond nem is a vitatkozásból ered, hanem, hogy félreértik egymást. A kedvese jóval érzékenyebb, sebezhetőbb, még ha jól álcázza is, mint gondolná. Elég egy kis kritika vagy egy élesebb megjegyzés, és már fel is húzta az orrát. Ügyeljen a stílusára!

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Izgalomra, forró szerelmi kalandra vágyik, ami változatosságot hozna életébe. Szeretné, ha valaki felkavarná már az állóvizet, mert szerelem nélkül szürkének és üresnek érez mindent maga körül. A veszéllyel sem törődve mindent feltesz egy lapra, holott a tét nagy, s ha kitudódik, akkor igen sokat veszíthet. Szerencsétlenségére most igen sokan akadnának a horgára.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Titkolódzik, de nem azért mert túlságosan zárkózott, hanem, mert a tervébe még nem akar idő előtt beavatni senkit. Persze egy kis babona is közrejátszik ebben, mert attól tart, ha elmondja, akkor biztosan nem fog sikerülni. Az sem mellékes szempont, hogy fölöslegesen nem szeretné növelni az irigyei számát. Jól is teszi, mert minden ok nélkül is van belőlük éppen elég.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Tüzes jegyűként imádja a napot, ezért minden alkalmat megragad, hogy élvezze jótékony sugarait. Nyáron is szívesen sütkérezik, és amint az idő hűvösebbre fordul, gyakran látogatja a szoláriumot. Mivel hajlamos a túlzásokra, fokozottan ügyeljen rá, hogy betartsa a szoláriumozás szabályait. A bőre nem felejt, legyen elővigyázatos!

Bak (december 22.-január 20.)
Felejtse el, a nem tudom megcsinálni és a biztosan nem fog sikerülni szavakat, mert ezek csak rombolják az önbizalmát. Minden szónak jelentősége van, ahogyan a gondolatoknak is, hiszen a pozitív gondolatok ösztönzőek, míg a negatívak csak hátráltatnak. Igaz, hogy önbizalmat nem lehet kapni a boltban, de a pozitív gondolkodásmód gyakorlással jól elsajátítható.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Mindenképpen szeretné elkápráztatni a partnerét és elnyerni a tetszését, de attól fél, ha majd találkoznak, nem fog eszébe jutni egyetlen valamirevaló mondat sem. Az is megfordul a fejébe, hogy el sem megy a találkozóra, mert akkor nem fog felsülni. Azt sem találja rossz ötletnek, ha előre betanul bizonyos szöveget. Viselkedjen természetesen, akkor biztosan nyer.

Halak február (február 20.-március 20.)
Túlérzékenysége miatt képes akár még a legkisebb problémáját is felnagyítani. De most nyugalmasan telik a napja, és nem zavarja meg semmiféle kellemetlen esemény az életét. Minden elképzelését sikeresen meg tudja valósítani, minek folytán egészen jól érzi magát a bőrében. Igaz, ez azért van, mert mindenki igyekszik a kedvét keresni. Végtelenül sajnálja, hogy miért nincs ez mindig így.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Magyarországra nem vonatkozik az EU-s kőolajársapka

Magyarország mentességet kapott a kőolaj árkorlátjára. Az Európai Tanács pénteki döntése szerint plafont határoznak meg az orosz kőolaj...

Ma este két romatikus film, Richard Gere és Kevin Kostner főszerepléseivel: Micsoda nő!; Üzenet a palackban; – videók

Nap mint nap filmek! Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégente 2 filmet, más és más...

Mi történhetett a Hajógyári szigeten? A Dunából emelték ki a diszkóból kidobott fiatal holttestét, és itt még nincs vége a történetnek…

Éppen tizenegy éve annak, hogy a Hajógyári-szigetnél a Dunában megtalálták H. Géza holttestét. A fiatalember haláláért a rendőrség...

Elon Musk kitálalt a Twitter belső titkairól: így zsonglőrködött a politikai pártok között a korábbi vezetés

A Twitterhez az előző vezetés idején mindkét politikai oldal rendelkezett eléréssel, de vállalat alkalmazottai túlnyomóan az egyik oldalhoz...