1.1 C
Budapest
2022. november. 29. kedd

Napi horoszkóp – 2015. november 13., péntek

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

forrás: hirado.hu

A Kosnak váratlan meglepetésekben lehet része, a Rákot most érzelmei és indulatai irányítják, a Bak óriási lendülettel veti bele magát a munkájába.

Kos (március 21.-április 20.)
Teljesen váratlanul olyan kellemes meglepetésekben lesz része, hogy valójában el sem akarja hinni. Amihez csak nyúl, siker koronázza, és ezt örömmel nyugtázza. Mindenkivel megtalálja a közös hangot, még azokkal is, akikkel idáig nem a legkiegyensúlyozottabb volt a viszonya. Rendkívül jól halad a feladatai elvégzésével is és még a munkájában a lemaradást is behozza.

Bika (április 21.-május 20.)
A gyorsaságra helyezze a hangsúlyt, mert a tétovázással csak hátrányba kerül. Olyan ellenfelekkel kell felvennie a versenyt, akik sokkal rugalmasabban és bátrabban kockáztatnak. Megfontoltságra nagyon sokszor szüksége van az életben, de ebben a helyzetben sokat nem veszíthet, viszont annál többet nyerhet. Most az arányokat tartsa szem előtt, arra fordítsa energiáját.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Szerelmi életében valamiképpen dűlőre kellene jutnia, mert ez a bizonytalan helyzet senkinek sem jó. Menne is meg maradna is, és régóta egyfajta “szeretlek is, meg nem is” állapotot tart fent. Ez a legrosszabb, amit csak tehet, mert így a kedvesét is állandó bizonytalanságban tartja. A döntés persze nem könnyű, de egyszer mégis tisztában kellene lennie az érzelmeivel.

Rák (június 22.-július 22.)
Ne hagyja, hogy csak az érzelmei és az indulatai vezéreljék, mert a családban a háborúskodás elhúzódik. Ne kergessen hiú ábrándokat, mert a problémák nem fognak maguktól megoldódni. Viszont ha nem kezeli, és nem beszélik meg, akkor, mint egy kellemetlen betegség, elhatalmasodik. Jobb mindjárt tisztázni a félreértéseket, még akkor is, ha ez konfliktussal jár.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Magánéleti gondok foglalkoztatják, és – szokásától eltérően – mindent borúlátóan lát. Olyan dolgok foglalkoztatják, amelyeknek a valódiságáról még nem bizonyosodott meg. Lassan teljesen befészkelik magukat ezek a rossz gondolatok a fejébe, ezért elég nehéz meggyőzni az ellenkezőjéről. Ne eméssze magát teljesen feleslegesen, hiszen ezek egyelőre feltételezések.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Kötelességének érzi, hogy egy bajba jutott rokonának a segítségére siessen. Úgy gondolja, hogy a lelkiismerete nem engedi, hogy szó nélkül magára hagyja. Azzal sem törődik, hogy akinek segítene, az eddig csak inkább ártott volna. Ennek ellenére így tartja helyesnek, mert a lelki békéjét csak ezáltal tudja megőrizni. Meg kell tanulnia, hogy csak a legszükségesebbet tegye.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
A sors egyengeti az útját, de ezért áldozatot kell hoznia. Keresi az útját, a helyét az életben, amihez, úgy érzi, segítségre van szüksége. Egyedül nehezen találja meg a problémából kivezető utat, emiatt időnként az egyik butaság után csinálja a másikat. Pedig itt az ideje, hogy sarkára álljon és fogadja el, hogy csak önmagára számíthat. A küzdelem, hamarosan elhozza a sikert.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Gyakori hát- és derékfájdalmai arra utalnak, hogy túl sok feladatot vállal magára. A panaszait ráfoghatja az őszi és nyirkos időjárásra, amiben talán lehet némi igazság is, de a probléma gyökerét máshol kell keresnie. Igyekezzen több időt szánni saját magára, és ha eddig nem tette járjon el úszni vagy sportolni. Rendszeres testedzés karban tartja a testét, a lelkét is.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Tökéletesen tudja, hogy mit akar, és nem hagyja magát befolyásolni. Sokan óvják és féltik, hogy nem jó úton jár, de a megérzései azt súgják, ne hallgasson senkire. Végre megtalálta azt az embert, akivel le tudná élni az életét, s akit minden szempontból megfelelőnek talál. Nagyon boldog, akkor meg miért kellene tétováznia, vagy miért hagyná magát mások által befolyásolni?

Bak (december 22.-január 20.)
Nagy lendülettel veti magát bele a munkájába, és módfelett élvezi, hogy vezethet és irányíthat. Míg máskor távolságtartó volt a kollégáival, a mai napon mindenkivel könnyen szót ért. Mindezt kiegyensúlyozott magánéletének köszönheti. Nagyon élvezi ezt a nyugodt állapotot, és belátja, hogy a problémája miatti belső feszültségét nem másokon kell levezetnie.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Szerelmi életében segítik a csillagok, emiatt olyan váratlan találkozásban lehet része, ami hosszú távon meghatározza az életét. Nem érzi azonnal a mindent elsöprő szerelem érzését, csak egy kellemes melegséget a szívében. Romantikus és idealista a szerelemben, de azért tudja, a túlzott idealizálással csak megakadályozza azt, hogy a partnerét reálisan lássa.

Halak február (február 20. -március 20.)
Igazából nem is gondolta komolyan, amit mondott, mégis sikerült vérig sérteni azt, aki nagyon közel áll a szívéhez. Bántó szavai jó mélyen szívébe vésődtek, ezért ne csodálkozzon egy pillanatig se azon, ha egy ideig nem látja majd. Elbizakodottsága bajba sodorta, és törheti rajta a fejét, hogyan békítse meg. Túl sokat ne gondolkozzon, mert lehet, hogy ő végleg lezárta a kapcsolatukat.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Varga Judit szerint már több mint 700 ezren töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőívet

Eddig több mint 700 ezren töltötték ki és küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet – jelentette ki Varga Judit...

Újrahasznosított fűtőelemeket használhatnak Pakson

Az újrahasznosított nukleáris üzemanyagot tartalmazó fűtőelemek használata összességében olcsóbbá teheti a hazai atomerőművi energiatermelést. Zajlanak az egyeztetések a Paksi...

Apró dolgokról… – About small things…

Úgy tűnik, sokan furcsának találják, ha az ember boldogsága az élet apró dolgaiból fakad, holott az valójában nem...

Hogyan vásárolhatunk az interneten az OTP telekóddal?

Hogyan vásárolhatunk az interneten az OTP telekóddal? Egyre népszerűbb és elterjedtebb az a vásárlási forma, melyet az interneten keresztül...