-1.8 C
Budapest
2023. január. 29. vasárnap

Napi horoszkóp – 2015. március 7., szombat

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

horoszkop 12
Forrás: hirado.hu | 2015. 03. 07. 07:16:00

A Szűz tanácstalan és a szíve fáj, a Mérleg mindenáron bizonyítani akar, a Skorpió ma ellenállhatatlan.

Kos (március 21.-április 20.)
A mai napon az anyagiak játszanak fő szerepet az életében, mert vannak elképzelései, amelyeket meg szeretne valósítani. Nagy fába vágná a fejszéjét, és úgy érzi, hogy ötlete hosszú távon biztosan megtérülhet. A gondja csak az, hogy kölcsön kellene kérnie olyasvalakitől, akitől legutoljára kérne. Nincs mit tennie: valamit valamiért, tartja a mondás.

Bika (április 21.-május 20.)
Munkahelyén a feladatait a lehető legjobban és a legprecízebben végezze el, mert a háttérben valaki nagyon szeretné, ha hibát követne el, hogy a helyére kerülhessen. Olyan ügyesen keveri a kártyáit és altatja el az ön éberségét, hogy még álmában sem gyanakodna rá. Pedig jó lenne, ha most senkiben sem bízna meg, nehogy a tekintélye csorbát szenvedjen.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Amikor érzelmi válságban van, a legjobb megoldásnak azt találja, ha gyorsan új ismeretséget keres, és mindjárt fejest ugrik egy új kapcsolatba. Kutyaharapást szőrével gondolja, de annak a következményeit nem méri fel. Nem hallgat senki tanácsára, hogy egy kicsit várjon, amíg a lelkében letisztulnak az érzelmei és mindent tisztán lát már. Ne kövessen el újra hibát!

Rák (június 22.-július 22.)
Kollégái könnyen kihozzák a sodrából, ezért, sajnos, kellemetlen konfliktusba keveredhet. Rosszkedvűen ébredt, a hangulata mindennek nevezhető, csak jónak nem. Legszívesebben visszabújna a saját csigaházába, de ezt természetesen nem teheti meg. Morcos és nem jól fogadja munkatársai viccelődéseit, élcelődéseit. Türelem, ne hagyja, hogy felbosszantsák!

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Amennyiben szeretné az alakját megőrizni, itt az ideje, hogy több figyelmet fordítson az egészséges táplálkozásra. Szereti a hasát, és kedveli a nehéz és a zsíros ételeket. Nem vonja meg magától a finom falatokat, időnként az alkoholt sem. Ezért, ha nem akarja, hogy a tavasz súlyfelesleggel találja, akkor tennie kell valamit. Sportolás és diéta együtt csodát tehet.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Tanácstalan és fáj a szíve, mert valahogyan szeretné visszahódítani a kedvesét. Nem tudja, mitévő legyen, hogy újra egy párt alkothassanak és kiegyensúlyozott legyen a kapcsolatuk. Legjobb, ha a lehetőségeihez mérten kissé újjávarázsolja a külsejét és változtat a frizuráján vagy felújítja a ruhatárát. Legyen kedves, és vidám, mutassa meg új oldalát.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Szeretne mindenáron bizonyítani a munkahelyén, ezért a szükségesnél sokkal többet vállal magára. Nem törődik a szervezete jelzéseivel, szinte kizsigereli magát. Elsőnek érkezik és utolsónak távozik, szívesen dolgozik mások helyett is. Köztudott, hogy a Mérleg jegyűek mindenáron szeretnének megfelelni a külvilágnak – de a becsvágyát azért ne vigye túlzásba.

Skorpió (október 23.-november 21.)
A szívügyek kerülnek előtérbe a mai napon a Skorpióknál. A szokottnál is népszerűbbek az ellenkező neműeknél, szinte ellenállhatatlanok. Komoly veszélybe kerülhetnek a Halak jegyűek, ha a hálójukba kerülnek, és a Rák jegyűek sem érezhetik tökéletes biztonságban magukat. Komoly lelkierőről kell tanúbizonyságot tenniük, ha nem akarják elkötelezni magukat.

Nyilas (november 22.-december 21.)
A csillagok állása nem kedvez, sőt gátolja a hivatásában. Amennyiben szeretne új állást keresni, még várjon vele. A munkahelyén is jobb, ha nem kerül a főnöke látószögébe, mert csak baja származhat belőle. Végezze csak szorgalmasan a munkáját, másik állást keresni ráér később is.

Bak (december 22.-január 20.)
Nem könnyű feladat előtt áll, mert döntést kell hoznia. Régóta halogatja, mert nem szeretné megbántani a partnerét. Érzi, hogy az idő sürgeti, mert nem akarja, hogy hiú ábrándban ringassa magát. Jól tudja, hogy az igazság néha fáj, de meg kell tennie, mert az áltatás, köntörfalazás még rosszabb. Vegyen egy nagy lélegzetet, ne húzza az időt!

Vízöntő (január 21.-február 19.)
A mai napon remekül kezeli a problémás helyzeteket. Sikerül a humorával, okos érveivel kikerülni a komolyabb konfliktusokat és elhárítani a nagyobb vitákat. Biztosan a pozitív életszemléletének és a rendszeres jóga gyakorlatainak is köszönheti a belső nyugalmát. Ezért másoknak úgy tűnik, mintha kötélből lennének az idegei, noha csak kiegyensúlyozott és boldog.

Halak (február 20.-március 20.)
Hiszi is meg nem is, hogy akiről olyan régóta álmodozik, komoly jelét adja a szimpátiájának. Úgy érzi, hogy csak álmodik, s hogy megtörtént a csoda, mert a nagy Ő határozottan kezdeményez és közeledik. Se éjjele, se nappala, alig képes a munkájára, az otthoni feladataira koncentrálni. Titokban már nagy álmokat sző, pedig jól tenné, ha nem inna előre a medve bőrére.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Helyreállt vasárnap hajnaltól a menetrend a Budapest-Miskolc vonalon

Várhatóan vasárnap hajnaltól már nem kell késésekkel, vonatkimaradásokkal számolni a Budapest-Miskolc vonalon, mivel megjavították a sorompót Rákosliget és...

Hungarians love online games!

Hungarians fell in love with online games during the Covid period and have been playing games ever since. Casino,...

A nagy pénzrablás: videón, ahogy a budapesti tolvajok tömbökké olvasztották a lopott aranyat – videó

Egykilónyi, 14 millió forint értékű aranygranulátumot dolgoztak fel a tolvajok. Aranytömbökké olvasztották a lopott aranygranulátumot a tolvajok, akikkel szemben...

Elő a szelvényekkel! – mutatjuk a hatos lottó nyerőszámait

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 4. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: Nyerőszámok: 1 (egy) 3 (három) 17 (tizenhét) 26 (huszonhat) 40 (negyven) 45 (negyvenöt) Nyeremények: 6 találatos...