2.2 C
Budapest
2023. január. 30. hétfő

Napi horoszkóp – 2015. március 22., vasárnap

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

horoszkop 8
Forrás: hirado.hu | 2015. 03. 22. 07:16:00

A Mérleg semmiképpen ne ragadtassa el magát, a Bak és a Vízöntő remek napra számíthat, a Halak furcsa kapcsolatba keveredik.

Kos (március 21.-április 20.)
Nehezen képes kikapcsolódni és elengedni magát, mert gondolatai a munkahelyi problémák körül forognak. Semmi biztosat nem tud, csak érzi, hogy valami történni fog, ami akár megrengetheti eddig biztos állását. Szóbeszédekre kell hagyatkoznia, de ez elég, hogy nyugtalanság uralja a napját.

Bika (április 21.-május 20.)
Legyen mértékletes a táplálkozás terén, ne tartson lucullusi lakomát. Próbáljon meg, bármennyire is nehézére esik is, kevesebbet enni a szokásosnál, hogy elkerülje a gyomor és az emésztési panaszokat. Ha nem szeretné a kínok kínját kiállni, akkor ne sajnálja, és pár falatot hagyjon a tányérján. Táplálkozzon úgy mint egy polgár, s nem úgy mint egy király.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Minden figyelmével szerettei felé fordul, és alig várja, hogy minél több időt tölthessen velük. Ég a vágytól, hogy bepótolhassa azt az időt, amit a bokros teendői miatt elvesztegetett. Különösebb terve nincs, mert mindegy, hogy mit csinálnak vagy hová mennek, a lényeg, hogy együtt lehessenek. Most legalább megszabadul a régóta gyötrő bűntudatától.

Rák (június 22.-július 22.)
Ne hanyagolja el az egészségét, tegyen minél többet a megőrzéséért. Mint minden Rák jegyű, kényelmes természetű és nem igazán szereti gyötörni a testét, hogy az alakját megőrizze. Pedig kissé hízékony, ezért a táplálkozására is különös figyelmet ajánlatos fordítania. A mai nap alkalmas arra, hogy kimozduljon otthonról és ússzon vagy sétáljon egyet.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Eljött az idő, hogy a nyílt és egyenes kérdésre őszinte választ adjon. Nem szokása a mellébeszélés, mert az egyéniségéhez méltatlannak tartja, de idáig nem volt más választása. A szíve mélyén titkon remélte, hogy valahogy megússza, és nem kell nyíltan kiteríteni a kártyáit. Igaz, hogy bátor és merész, de most mégis inába szállt a bátorsága. Legszívesebben világgá menne.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Egész napja rámehet arra, hogy egyik barátja szerelmi bánatára lelki vigaszt nyújt. Annyira belelendül az önkéntes tanácsadásba, hogy mire észbe kap, már szinte el is telt a napja. Természetéből adódóan hajlamos az áldozatvállalásra, és a ma ismét ennek lett az áldozata. Nagyon szép dolog a segítőkészség, de időnként nem ártana, ha önmagára is gondolna.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Ne ragadtassa el magát, az indulatosság nem vezet jóra. Ne rontsa el a mai napját fölösleges vitatkozással, nem kell a kis problémából nagyot kreálni. Inkább élvezze, hogy együtt lehet a szeretteivel, hiszen más napokon mindenkinek rengeteg az elfoglaltsága és megy a saját útján. Gondjai megbeszélését halassza el, tegye át egy másik időpontra.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Párjától kapott építő jellegű kritikát nem kell annyira a szívére venni. Eszébe se jusson, ha jót akar, hogy kardot rántson, és bosszúhadjáratot indítson. Skorpió jegyűként igen csak éles megjegyzésekkel képes visszavágni, és tökéletes pontossággal éppen oda szúrni, ahová nem kéne Fájó sebet képes ejteni a másik lelkén, számoljon el tízig, mielőtt a halálos döfést ejtene.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Számára eddig ismeretlen rendezvényen is részt vehet, amit még nem látogatott soha, és olyan élményben lehet része, amely esetleg hosszú távon meghatározza az életét. Szinte egy teljesen új szellemi világ tárulhat fel, ahol számos új ismeretre tehet szert. A későbbiekben megszerzett tudásával és bölcs életszemléletével pedig akár mások segítségére is lehet.

Bak (december 22.-január 20.)
Remek napra számítson, minden az elképzelése szerint alakul. Szinte még a kis úját sem megmozdítania és máris teljesülnek a vágyai. Végre nem kell mindenért keményen megdolgoznia és számos akadályt legyőznie. Lubickolhat a boldogságban és nyugodtan kényeztetheti a szeretteit, nem kell semmi nehézségtől, vagy kellemetlen meglepetéstől tartania.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Ezerszer jobban alakul a mai napja, mint ahogyan várta. Minden elképzelését felülmúlja a programja, amit a kedvese szervez. Az egyik ámulatból a másikba esik, és néha úgy érzi, hogy csak álmodik. Párja minden kívánságát lesi és igyekszik a kedvére tenni, és a legtitkosabb vágyát is teljesíti. A legkevesebb, amit tehet, ha elhalmozza dicsérettel, szeretettel.

Halak (február 20.-március 20.)
A szív nagyon érzékeny szerv, és könnyen összetörik, ha nem bánnak jól vele. Vigyázzon rá, ne hagyja, hogy bárki megsebezze, mert akkor sokáig nem fog tudni a lelki fájdalmából felépülni. Olyan kapcsolatba keveredik, ahol nem azt kapja, amit megérdemelne. Ahelyett, hogy ügyesen minél hamarább kihátrálna belőle, inkább egyre jobban elmerül benne.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Idősotthonra csaptak le a rendőrök Kecskeméten

Illegális idősotthont számolt fel Kecskeméten a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) - írja az infostart.hu A szervezet honlapján vasárnap közzétett közlemény...

Halálos baleset a fővárosban, vasárnap késő este..

Gyalogost gázolt halálra egy gépkocsi Budapest VI. kerületében a Bajcsy-Zsilinszky út és a Zichy Jenő utca kereszteződésében vasárnap...

Ezt mondta Erdogan Putyinról

Recep Tayyip Erdogan török elnök őszintének és tiszteletteljesnek nevezte Vlagyimir Putyin orosz vezetővel való kapcsolatát - írja a lenta.ru. "Az...

Halálos gázolás történt az M3-as autópályán tegnap, késő este..

Egyelőre nem tudják, mit keresett a sztrádán a 29 éves gyalogos férfi, akit egy személyautó ütött el. A...