6.5 C
Budapest
2023. február. 2. csütörtök

Napi horoszkóp – 2015. március 21., szombat

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

horoszkop 9
Forrás: hirado.hu | 2015. 03. 21. 07:16:00

A Bika ma kissé sértődékeny, az Ikrek hiába csűri-csavarja a mondandóját, nem ér célt, a Rák gondjai elől a munkába menekül.

Kos (március 21.-április 20.)
Jegyében járó személyi bolygója, a Mars, olyan váratlan helyzetekbe sodorhatja, hogy minden önuralmára szüksége lesz. Ingerültségét és a feszültségét szeretné valamilyen módon levezetni, ezért hamar kötözködik, és nem tolerálja a nem együttműködő partnereket. Legyen óvatos és türelmes az utakon is. Ne kapkodjon, mert könnyen beütheti a fejét.

Bika (április 21.-május 20.)
Fontos döntéseket a mai napon ne hozzon, halassza inkább máskorra. Kicsit sértődékeny hangulatban van, olyan ártalmatlan megjegyzést is a szívére vesz, amit máskor meg sem hall. Ne húzza fel az orrát félrevonulva, hanem inkább gondolja át újra, hogy kinek is van igaza. A harag rossz tanácsadó, és ha végül senki sem enged, akkor máris el van rontva a napja.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Ne kergessen hiú ábrándokat, hisz a mellébeszéléssel sem fog tudni kibújni a kötelessége alól. Hiába csűri-csavarja a mondanivalóját, és akar túljárni mások eszén, ezzel nem ér el eredményt. Átlátnak a szitán, és ha továbbra is ragaszkodik a véleményéhez, akkor csak még kellemetlenebb helyzetbe hozza magát. Jobb, ha belátja és törődjön bele, hogy vesztett.

Rák (június 22.-július 22.)
Gondjai elől a munkába menekül, így igyekszik kizárni a külvilágot. Az állandó tevékenykedés átmenetileg eltereli a problémájáról a figyelmet, de ez csak rövid ideig tartó nyugalmat és vigaszt hoz. Legalább utoléri magát az elmaradt teendőivel, de ezzel még nem jutott túl a lelki mélyponton. Ne keseredjen el, hamarosan minden jóra fordul.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Könnyedén kockáztat és a veszély meglehetősen nagy esélye sem rémíti el. Csak a célt látja és senki sem képes eltántorítani az elhatározásától. Pedig ajánlatos lenne megállnia és hallgatni, ha másra nem is, de a megérzéseire. Lehetséges, hogy erre a tapasztalatra most feltétlenül szüksége van, még akkor is, ha a cselekedetével nem kerül be a győztesek közé.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Legyen bátor és erős, ne hagyja, hogy bármi is eltérítse az útjáról. Kapcsolata megújításra vár, és ahhoz, hogy a félreértések ne mérgezzék meg a harmóniát, feltétlenül sok tisztázó beszélgetésre van még szükség. Inkább kötetlen csevegés legyen, mintsem számonkérés vagy vádaskodás, ami elmélyítheti a konfliktust. Higgy el, a szeretet csodákra képes.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Szinte egy energia bomba, a szokásától eltérően mindenkivel kötekedik, és hamar összevész. Ragaszkodik a saját igazához, könnyen eljár a szája, amiből kellemetlensége lehet nemcsak a családjában, hanem a munkahelyén is. Legyen visszafogott az étkezésében, ha nem eszik nehéz és zsíros ételeket, akkor elkerüli az epegörcsöt, epehólyag-gyulladást.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Teher alatt nő a pálma, tartja a mondás, és ez nagyon illik a mai napjára. Annyi a teendője, hogy ki sem látszik belőle, de olyan ügyesen szervezi a dolgait, hogy nem érzi megterhelőnek. Felettesei értékelik a pontosságát és ezzel csak még jobban megerősíti a pozícióját. A környezete részéről megértést és segítőkészséget tapasztal. Párjával is remekül kijönnek egymással.

Nyilas (november 22.-december 21.)
A mai napját áldozza fel a lakása takarítására, rendcsinálásra, lomtalanításra. Megérkezett a tavasz és ezzel eljött az idő, hogy elkezdje otthona átrendezését vagy egy régóta húzódó nagytakarítást. Ne tartogasson fölösleges dolgokat, adja inkább oda a rászorulóknak. Minél hamarább szabaduljon meg a lelkében a régi elavult eszméktől, gondolatoktól is.

Bak (december 22.-január 20.)
Ne vigye haza, hanem tegye félre a munkáját, teendőit is ráér máskor befejezni. Nagy szüksége lenne már a kellemes kikapcsolódásra, valamint egy könnyed és vidám napra. Bátran vesse bele magát a társasági életbe, szórakozzon és élvezze az életet. Nehezen tud lazítani, mert hajlamos rá, hogy túlzottan alárendelje magát a munkájának, és a kötelességének.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Azok a Vízöntők, akik még szabadok, és nem akarták idáig elkötelezni magukat, jobban teszik, ha feladják a függetlenségüket. Itt az idő, hogy feláldozzák a szabadságukat a szerelem oltárán, és összeköltözzenek a párjukkal, vagy végleg beadják a derekukat. Ne féljenek, nem annyira ijesztő, és mások is sikeresen túlélték, sőt azóta is nagyon kellemesnek érzik.

Halak (február 20. – március 20.)
Fáradtnak, kimerültnek és kedvetlennek érzi magát, mely mögött az immunrendszere legyengülése húzódhat meg. Ne erőltessen olyan fölösleges dolgokat, amelyek még jobban kimerítik a szervezetét. A tavaszi fáradtságot sok vitaminnal és kellemes sétával könnyebben át tudja vészelni. Fölöslegesen idegeskedni, vagy bolhából is elefántot csinálni – viszont szigorúan tilos.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Döntött a kormány, módosította az adósságrendezés szabályait

Több, a családi csődvédelem szempontjából meghatározó törvényt is felülírt a kormány legfrissebb határozatával, amelyben átírták az adósságrendezés szabályait.   Rendeletben...

HRW: Ukrajna a nemzetközi jog által tiltott aknákat vetett be Izjumnál – írja az euronews.com

Nemzetközi jog által tiltott aknákat használ Ukrajna - állítja a Human Rights Watch (HRW) nemzetközi jogvédő szervezet. A tiltott...

Hatvan házkutatás – Újabb orvosok és cégvezetők kerültek rendőrkézre

A gyógyászati segédeszközös csalási ügyben 250 rendőr csapott le 6 orvosra, 8 cégvezetőre és 3 alkalmazottra. Újabb 17 embert...

Időjárás! .. Holnap jön a havazás, és aztán olyan lehűlés, amely nem engedi elolvadni a havat – videó

Nagy esély van arra, hogy hosszú, kemény tél áll előttünk.. Napos idő várható február 2-án, a hagyomány szerint pedig...