-1.6 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

Napi horoszkóp – 2015. március 20., péntek

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

horoszkop3
Forrás: hirado.hu | 2015. 03. 20. 07:16:00

A Rákhoz hívatlan vendég állít be, a Szűz most válogathat a hódolók közül, a Vízöntő levetkőzhetné már végre kishitűségét.

Kos (március 21.-április 20.)
Ma túlságosan erőszakosan tör a célja felé, és nem veszi figyelembe mások elképzelését. Könnyen félretolja az útjából a kevésbe extrovertált embereket. Azonban ne felejtse el, kerülhet még olyan helyzetbe az életében, amikor önnek kell félre állnia, és engednie, s az biztosan nem lesz a kedvére. Az impulzivitását, hevességét nem ártana visszafogni.

Bika (április 21.-május 20.)
A jegyében járó Vénusz bolygó romantikussá teszi, hatására kész elmerülni a szerelemben, anélkül, hogy felmérné a leselkedő veszélyeket. Hajlik rá, hogy egy rózsaszín szemüvegen keresztül szemlélje a társát, és túlzott optimizmussal vesse bele magát a kapcsolatába. Valahová tartozás igénye és a saját vágya között egyensúlyt kell teremteni, ha nem akar csalódni.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Mostanában rengeteg elfoglaltsága miatt a családi tűzhely kezd kihűlni. Talán észre sem veszi, hogy lassan eltávolodik a társától. Szép dolog a becsvágy és nagyon fontos, hogy anyagi jólétet tudjon teremteni a szeretteinek, de a pénzzel mindent nem tud megvenni. Változtasson az életmódján, addig, amíg még nem késő, és a folyamat visszafordítható.

Rák (június 22.-július 22.)
Hívatlan vendég áll a házhoz, nem repes az örömtől, mert a munka után van éppen elég teendője még. Nem tud mit kezdeni, jó képet vág hozzá, de belül fortyog a méregtől. Legyen türelmes, mert olyan dolgokban is tud segíteni, amire mindig vágyott, ami hosszú távon megkönnyíti az életét. Nem szép dolog, de jó, ha beismeri magának, hogy valamit, valamiért.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Erősen tartja magát, mert úgy véli, nem szabad kimutatni a csalódottságát, pedig nem erre számított. Biztosra vette a győzelmet, és még a legrosszabb álmában sem gondolta volna, hogy vesztesen kerül ki a megmérettetésből. Nem szereti, ha azt látják, hogy mélypontra került. Kicsit összetört, de mint mindig, most is képes megrázni és összeszedni magát.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Nem kell egy lépést sem tennie azért, hogy felhívja magára a figyelmet. Kisugárzása olyan erős, hogy lesz módja válogatni a hódolók közül. Amennyiben elkötelezett és komoly kapcsolatban él, akkor bizony a sarkára kell állni és egyértelműen jelezni kell, hogy a szíve foglalt és nincs szándékában ismerkedni. Máskülönben kellemetlen szituációkba keveredhet.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Tegyen egyértelmű lépéseket anyagi helyzetének a javulása érdekében. Különféle befektetésekkel is próbálkozhat, mert a Jupiter bolygó azon munkálkodik, hogy megtöltse a pénztárcáját. Attól nem kell tartania, hogy anyagi csődbe jut, de legyen résen és válogasson nyugodtan az ön számára legjobb ajánlatok közül. Kérjen tanácsot egy pénzügyi szakembertől.

Skorpió (október 23.-november 21.)
A lehetőségéhez képest túlzottan nagy terveket sző, de még mielőtt csalódna, jobban teszi, ha az elképzeléseit a realitásokhoz igazítja. Jó dolog az álmodozás, de az álmok csak ritkán szoktak valóra válni, ha nincs meg a reális alapjuk. Már pedig most nincs, ezért csak addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér. Máskülönben anyagi téren komoly csapdába eshet.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Nehezen tud megbirkózni a felmerülő problémákkal. Rendkívüli módon nyomasztják, és úgy érzi, hogy nincsenek eszközei, hogy megoldja azokat. Főleg a családjában felmerülő gondok aggasztják, mert szívesen segítene, de bármit is javasol, arra rögtön elutasító választ kap. Szíve mélyén hagyná már, de ugyanakkor tudja, hogy nem mehet el mellettük szó nélkül.

Bak (december 22.-január 20.)
Szereti a kihívásokat és még a problémás helyzetekben sem veszíti el a fejét. Azonban ezt a lehetőséget most mégis túl nagy falatnak találja. Becsvágya nem engedi, hogy meghátráljon és ezért számos álmatlan éjszakájába kerül, míg az optimális megoldást megtalálja. Szerencsére a sok befektetett energiája megtérül, és végül anyagi téren sem lesz oka panaszra.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Kishitűsége megakadályozza, hogy megmutassa, mire képes a munkájában. A feladat első látásra megrémíti, és úgy érzi, jobb, ha el sem vállalja. Szeretne mindenképpen kibúvót keresni és inkább valami nyomós indokra hivatkozva visszakozót fújni. Bízzon önmagában, mert lehet, hogy még egy ilyen lehetőséget a sors nem fog az útjába sodorni.

Halak (február 20.- március 20.)
Ne vegyen még semmit sem biztosra, mert lehetséges, hogy ez a viszonya, csak egy fellobbanás és nem lesz folytatása. Sajnos a szalmaláng szerelmek nem szoktak sokáig tartani, csak gyorsan tüzet fognak, nagy lánggal égnek, de nem képesek hosszútávon izzani. Jobb lett volna bele sem kezdenie, de ha már így alakult, akkor a viszony végét is viselje emelt fővel.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Hamburgert csinált áldozataiból, majd eladta idegeneknek (18+)

Az elmúlt évtizedek egyik legborzalmasabb bűnügyének története a következő: Joseph Roy Metheny 1955. március 2-án született az amerikai Baltimore-ban....

Kína: Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt léggömb

Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt kínai léggömb, amely azért tévedt ilyen messze a tervezett útvonalától, mert...

Lelőtték az amerikai légtérben felfedezett kínai hírszerző léggömböt

Az amerikai haderő szombaton megsemmisítette az Egyesült Államok légterében a hét közepén felfedezett kínai léggömböt, amely az amerikai...

Eddig is rovarokat ettünk, legfeljebb nem tudtunk róla

Hatalmas felhördüléssel fogadta a hazai közvélemény az Európai Bizottság két januári döntését, melyek értelmében a gyártók az EU-ban...