2 C
Budapest
2023. december. 8. péntek

Napi horoszkóp – 2015. március 19., csütörtök

Dátum:

Megosztás:

horoszkop4
Forrás: hirado.hu | 2015. 03. 19. 07:16:00

A Bika ma meglepően engedékeny, az Ikreket az elfogultsága sodorhatja bajba, a Rák egészen jó úton halad a változásban.

Kos (március 21.-április 20.)
Bármennyire is igyekszik beosztani az idejét, bokros teendői miatt ez most nem sikerül. Emiatt ideges és feszült és nem képes a kikapcsolódásra. Pedig, ha nem piheni ki magát, akkor belekerülhet abba az ördögi körbe, amiből nem lesz olyan egyszerű kijutnia. Egy könnyű séta vagy egy lazító kellemes fürdő alvás előtt, biztosan segít. Lassítson, mert hamar kiéghet.

Bika (április 21.-május 20.)
Meglepően engedékeny és hajlítható, nem ragaszkodik az elképzeléseihez. Környezete is észreveszi ezt a jelentős változást, de el sem tudja képzelni, hogy mi lehet az oka. Pedig pofon egyszerű. Egy olyan kapcsolat, amiben nagyon jól érzi magát, és amiért úgy gondolja, hogy érdemes akár engedni is. A változás kimondottan jót tett, mert kiegyensúlyozott és szinte kivirult.

Ikrek (május 21.-június 21.)
A mai napon az elfogultsága bajba sodorhatja. Olyan konfliktusba keveredhet, amelyből nehéz lesz könnyűszerrel kijutnia. Most igazán szüksége lenne a józan ítélőképességére, de sajnos nem képes tovább látni az orránál. Csak az indulatai irányítják a tetteit és csak a saját szemszögéből képes megítélni a dolgait. Próbáljon meg egy kicsit diplomatikus lenni.

Rák (június 22.-július 22.)
Még ha lassan is de, érzékelhető változáson megy keresztül, ami egyáltalában nem könnyű egy Rák jegyű embernek. Mivel ragaszkodik mindenhez, ami biztonságot nyújt, ezért megrögzött szokásaitól sem könnyű megválnia. Azonban a világ változik, és kénytelen előbb vagy utóbb letérnie a biztonságosnak vélt útról. Jó úton halad, már ne forduljon vissza.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Nehezen jön álom a szemére és csak a fejét töri egész éjjel. Végre szeretne egy jót aludni, de képtelen megemészteni, hogy nem az elképzelése szerint alakulnak a dolgai. Nem képes túltenni magát, mert nincs hozzá szokva, hogy felülbírálják a tetteit. Nézzen önmagába, és lássa be, hogy le kellene szállnia a magas lóról. Szerencsére a Jupiter bolygó segíti bölcsebbé válni.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
A lelke romokban hever, mert hiába tett meg mindent, ezt a munkahelyén senki sem értékelte. Mély sötét veremben érzi magát, ahonnan egyelőre sehogyan sem találja a kiutat. Vegyen ki szabadságot és lazítson pár napot, meglátja, hogy sokkal jobban érzi majd magát. A lelkiismeret-furdalás pedig ne gyötörje, mert önnek is jár egy kis pihenő.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
A Plútó bolygó negatív hatására hajlamos a túlzásokra, pedig a végletek sohasem vezetnek jóra. Csak hátránya származhat belőle, ha nem ismeri a mértéket és túlzásba viszi az élvezetek hajszolását. Szüksége lenne a józanságára, mert ha így folytatja, gondjai száma csak növekszik. Munkahelyén, ha hosszú életű akar lenni, akkor véleményét ne most nyilvánítsa ki.

Skorpió (október 23.-november 21.)
A szellemi és a fizikai frissessége megőrzésére rendszeres sportolásra, és testedzésre lenne szüksége. Lehet, hogy a gondolat már megfordult a fejében, de ez kevés, tennie is kellene érte valamit. A jó szándék kevés, ennél sokkal több kell a megvalósításhoz, elhatározás és kitartás. Munkájában túlhajszolja magát, ne kockáztasson, vegye komolyan az egészségét.

Nyilas (november 22.-december 21.)
A Szaturnusz bolygó nehézzé teszi a mindennapjait, pedig ha nem képes kikapcsolódni, akkor a szokásos optimista szemlélete háttérbe szorul és a gondolatain úrrá lesz a pesszimizmus. Bármennyire nincs kedve hozzá, mégis változtasson. Menjen gyakran társaságba, moziba esetleg uszodába, mert csak saját maga képes ebből a hangulati mélypontról elmozdulni.

Bak (december 22.-január 20.)
Reumatikus panaszok gyötörhetik, főleg a térdével lehetnek gondjai. Szervezete jelzi, hogy lassítania kéne és itt lenne az idő, hogy az anyagi dolgok helyett a lelki életével is foglalkozzon egy kicsit. Amikor teheti, vonuljon félre a világ zajától és próbáljon meg meditálni egy kicsit. Ha rendezi a gondolatait, akkor már az érzelmi életében is könnyebben el tud igazodni.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Pénz áll a házhoz, és kisebb nyereményre tehet szert. Bátran kockáztasson, mert a Fortuna Nagyasszony önre mosolyog. Anyagi helyzete javuló tendenciát mutat, és ennek hatására nem csak félre tehet, hanem egy kicsit kedvére költekezhet is. Az érzelmi életében hirtelen csábító ajánlatot kap, de legyen nagyon erős, mert később megbánthatja könnyelműségét.

Halak (február 20.-március 20.)
Hangulata mélyponton van, és ezzel az állapottal egyre nehezebben birkózik meg. Olyan érzelmi spirálba kerülhet, ami ellen ha nem védekezik tudatosan, nehezen találhat kiutat. Kerülje az gondűző alkoholt és a túlzott vigasz ételek habzsolását, mert később még a súlyfelesleggel is meg kell majd birkóznia. A problémát inkább beszélje ki magából, ne fojtsa el.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Scott Adkins: Vitathatatlan 4 – videó

Teljes film magyarul: Vitathatatlan 4 Kellemes szórakozást a filmhez! Még több film itt! Our media displays content free of charge! Thank you...

Figyelmen kívül hagyta a piros lámpát, telibe kapta a villamos az Opelt – videók

A Budapesti Autósok YouTube-csatornájára került fel az a videó, ami Nagy Lajos király útján, az Egressy út első...

Elképesztő videó: kocsi után kötötték az elakadt dorogi buszt, csúnya vége lett

Érdekes módját választottak a hóban rekedt busz kimentésének Dorogon, nem is jött össze a mutatvány. Az éjszaka folyamán lehullott...

Brutális kegyetlenséggel végezte ki, majd az ágyneműtartóba rejtette felesége holttestét a jászsági gyilkos.. – nevetséges ítéletet kapott, jogos fellebbviteli főügyészség súlyosítási indítványa..

A fellebbviteli főügyészség súlyosítást indítványoz a feleségét 130 késszúrással meggyilkoló férfivel szemben. A Szolnoki Törvényszék elsőfokú ítélete szerint a...