0.3 C
Budapest
2023. január. 29. vasárnap

Napi horoszkóp – 2015. március 18., szerda

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

horoszkop 12
Forrás: hirado.hu | 2015. 03. 18. 07:16:00

Az Ikrek munkahelyváltására megérett az idő, a Szűznek többet kell foglalkoznia egészségével, a Nyilasnak nagyobb kitartásra lesz szüksége.

Kos (március 21.-április 20.)
Végezze a munkáját precízen és pontosan, nehogy véletlenül hibázzon, mert a kollégai közül egyesek alig várják, hogy árthassanak. Különösebb okot nem adott rá, mégis vannak, akik a helyére pályáznak. Ne törődjön velük, vágjon jó képet – nem a módszerükhöz, hanem a helyzethez! Készüljön föl, ne érje váratlanul, ha esetleg szüksége lesz a visszavágásra.

Bika (április 21.-május 20.)
Szereti a szépet, a minőséget, a kényelmet nyújtó lakberendezései tárgyakat. Itt a tavasz, és ha megteheti, akkor újítsa fel a lakását, ne sajnálja a pénzt valami kedvére való kényelmes és szép holmira! Ezzel örömet szerezhet a szeretteinek és persze saját magának is. Hogyha nem alkalmas időpont ez a vásárlásra, akkor is érdemes átrendezni a lakását.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Amennyiben szeretne munkahelyet változtatni, minden esélye megvan hozzá, hogy új állást találjon. Fontos, hogy ha már elhatározta, váltani szeretne, akkor tegyen is érte, ne csak gondolatban foglalkozzon vele! Az égiek is támogatják az elképzelését, és az új munka nemcsak hogy izgalmas kihívásokat hoz, de az anyagi helyzete is pozitív irányba változik majd.

Rák (június 22.-július 22.)
Végre visszaköltözik a nyugalom az otthonába. Elülnek a véget nem érő vitatkozások, értelmetlen eredményt nem hozó veszekedések. A családi béke létrehozásában minden félnek nagy szerepe volt, és külön szerencse, hogy ezt meg is értették. A legtöbbet ön tette a célért, és az eredmény mutatja, hogy jól cselekedett. Vonja le a tanulságot, és legyen büszke magára.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Imád utazni, főleg, ha nem jár kellemetlenséggel. Lesz is alkalma a közeljövőben, hogy külföldre menjen. Akár a munkája szólítja más országba, akár pihenésre szánja el magát, mindenképpen jót tesz az idegrendszerének. Az utóbbi időben elvonult a világ zajától, és, mi tagadás, egy kicsit ellustult. Itt az idő, hogy feltöltődjön energiával, megmutassa magát a külvilágnak.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Fordítson több időt az egészségére, főleg a fogai épségére ügyeljen! Időnként akkor is ellenőriztesse őket, ha semmi panasza sincs! Mozogjon, töltsön sok időt a szabadban, és ha megteheti, akkor munka után gyalogoljon vagy kerékpározzon akár hazáig is! A napfény és az éledő természet mindenképpen jót tesz most kissé borongós hangulatának, természetkedvelő lelkének.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
A mértékletességet feltétlenül tartsa szem előtt, ha elhatározta, hogy a tavaszt már megújult külsővel szeretné köszönteni. Legyen elővigyázatos, és ne vigye túlzásba a szoláriumozást, ne akarjon azonnal csokibarna lenni! Bánjon csínjával a fogyókúrázással és a testedzéssel is, csak fokozatosan végezze, ne sanyargassa magát! Mint mindenhez, a megszépüléshez is idő kell.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Az üzleti életben rendkívül körültekintőnek kell lennie, ne kockáztasson túl sokat! Amikor veszélyes vizekre evez, akkor ne akarjon jogtalan előnyökhöz jutni vagy a zavarosban halászni! Ebben az esetben nagy nyereményekre vagy hatalmas haszonra még álmában se számítson. Most be kell érnie kisebb haszonnal is, mert az égiek nem támogatják pénzügyi akcióit.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Akaraterőre és kitartásra van szüksége, ha a munkája eredményét a közeljövőben élvezni is akarja. Csak kemény küzdelemmel juthat fel a csúcsra, de ne csüggedjen, mert fáradozásának meglesz az eredménye! Természetesen először sok mindent az életében háttérbe kell szorítania, de utána már learathatja a babérokat, és jelentős anyagi megbecsülésre is számíthat.

Bak (december 22.-január 20.)
Bár kedveli a hűvösebb időt, mégis fokozottan ügyeljen az egészségére. Felfázás miatt főleg a veséje kerülhet veszélybe. Ez a napfény még nagyon csalóka, öltözzön rétegesen, mert bár napközben kellemes meleg van, azért a reggelek hidegek, és a környezet sem tudott még felmelegedni. Nem érdemes a kellemes napokat lázasan, náthásan, megfázva ágyban tölteni.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Nagyon könnyedén veszi a kapcsolatát, túlzott magabiztossága és elbizakodottsága könnyen szomorkodáshoz, sőt akár még könnyekhez is vezethet. Ne vegye félvállról kedvese célzásait, és figyeljen arra is, hogy a látszólag egyszerű mondataival mit szeretne önnel közölni. Jobb, ha elejét veszi a problémáknak, mielőbb üljenek le, és hallgassa meg őt is.

Halak (február 20.-március 20.)
A szerelemben semmi sem hullik az ölébe, ne várjon csodákra, és ha kell, akkor ne tétovázzon, hanem nyugodtan kezdeményezzen. Természetesen legyen nyitott, és keresse a kiszemeltje társaságát, de azért ne essen túlzásokba! Inkább csak akkor mutassa ki mély érzelmeit, amikor már másik is fél is erős érdeklődést tanúsít. Legyen türelmes, kínáljon inkább kevesebbet, mint többet.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Gladiátor – videó

Amikor a nagy tekintélyű, elismert római hadvezért, Maximust elárulja és családját meggyilkolja a császár hataloméhes fia, Commodus, gladiátorként...

Moszkva szerint Ukrajna egy civil kórházra mért csapást Luhanszkban

Az orosz védelmi minisztérium szombati közlése szerint Ukrajna szándékos rakétacsapást mért egy Luhanszk megyei kórházra Novoajdar városban, a...

Szexi bikiniben mutatta meg tökéletes alakját Barta Sylvi.. – kép

Barta Sylvia a napokban ünnepelte az 53. születésnapját, ennek alkalmából pedig egy wellness hotelben kapcsolódott ki férjével, követőinek...

Megjöttek az ötös lottó nyerőszámai – Ki lett gazdag ma Magyarországon?

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 4. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták...