6.5 C
Budapest
2023. február. 2. csütörtök

Napi horoszkóp – 2015. március 17., kedd

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

horoszkop
Forrás: hirado.hu | 2015. 03. 17. 07:16:00

Az Ikrek találékonyan oldja meg a problémáit, a Szűz komoly konfliktusba keveredhet, a Skorpió nagy terveket sző.

Kos (március 21.-április 20.)
A szokásától eltérően ábrándokba merül, és arra vár, hogy az álmai megvalósuljanak. Passzivitásba vonul és menekül a realitások elől, pedig ezzel csak elodázza a döntő lépést. Nem képes határozni, így tovább ront a helyzetén, de talán jobb is. Mivel összekeveri az álmokat és a valóságokat, ezért nem képes reálisan megítélni a helyzetét. Várjon, még ne döntsön!

Bika (április 21.-május 20.)
A munkájában nem sok örömet talál már, de nincs mit tennie, mert a biztonságvágya erősebb. Nehezen kockáztat, de ha anyagilag kedvezőbb lehetőséget talál, akkor azért könnyedebben teszi meg a lépést. Így most csak emészti magát és egyre kedvetlenebb már akkor is, amikor rágondol a munkahelyére. Vigyázzon, gondja nehogy a gyomrára menjen.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Büszke lehet magára, mert olyan találékonyan oldja meg a felmerülő problémáit, hogy mindenkinek szinte tátva marad a szája. Ösztönösen tudja, hogy kinek mit mondjon, és mennyi információt adjon tovább, hogy a jól értesült látszatát keltse. Mindenhol ott van, természetesen jó helyen és jó időben, ezért nem marad le egyetlenegy jól jövedelmező üzletről sem.

Rák (június 22.-július 22.)
Az egyedül álló Rák jegyűeknek most kell élniük a rendkívüli lehetőséggel, amit a sorstól kapnak. Merjenek kockáztatni, mert ez egy vissza nem térő alkalom, hogy végre megtalálják az igazit. Persze semmi sem hullik könnyedén az ölükben, de ebben éppen ez az izgalmas. Már az ismerkedés körülménye sem lesz szokványos, folytatásról nem is beszélve.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
A túl sok munka az egészsége rakoncátlankodásához vezethet. A túlhajszoltság ellensúlyozáshoz ne folyamodjon pótcselekvéshez, ne meneküljön evésbe vagy ivásba. Inkább rendszeresen sportoljon, hogy ne szedjen fel fölösleges kilókat. Ugyanis a Jupiter bolygó a derékbősége bővítésére törekszik és sajnos csak sok mozgással szabadulhat meg a fölösleges kilóktól.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Komoly konfliktusba keveredhet a környezetében élőkkel, mert mindenáron a saját akaratát szeretné érvényesíteni. Nem képes figyelni másokra, mivel csak a határozott elképzelése lebeg a szeme előtt. Mereven ragaszkodik a tervéhez, és meg van győződve arról, hogy jó úton jár. Pedig kár lenne minden napi nyugalmát értelmetlen vitákra és bosszúságokra feláldoznia.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Hiába mesterkedik, mert ebben az esetben a csábos vonzereje sem segíthet. Nem használ a kellemes külső vagy a túlzottan diplomatikus viselkedés sem, sőt, ha nagyon engedékeny azzal csak rontja az esélyeit. Egy a titok, ha meg szeretné hódítani a Nagy Őt, ha önmagát adja. Legyen olyan amilyen valójában, viselkedjen természetesen, és ne bújjon más bőrébe.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Nagy terveket sző, de még nincs semmi kézzel fogható eredmény. Rengeteg jó ötlet születik az agyában, de a megvalósításukra még időre van szükség. Próbálja rendszerezni az információit és egyfajta fontossági sorrendet felállítani. Fegyelmezze gondolkodást, ne hagyja csapongani, máskülönben a tervei mindig csak álom maradnak, nem lesz képes megvalósítani.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Anyagi gondjaira onnan kap váratlanul segítséget, amire nem is gondolt. A hirtelen jött lehetőség első hallásra nagyon kedvezőnek látszik, de éppen ezért jól teszi, ha gyanakszik. A hihetetlennek tűnő ajánlat, akárcsak a szerelemben nagyon ritka és gyakran csalódással végződik. Nem veszít semmit, ha mielőtt bármire rábólintana, előtte minden lehetőséget mérlegel.

Bak (december 22.-január 20.)
Új ismeretsége egyelőre csak munkakapcsolat, de a mindennapos közös munka nagy veszélyeket rejt, amit még egyenlőre nem érez. Azt már hamarosan megtapasztalja, hogy remekül tudnak együttműködni, és a gondolkodásuk egy rugóra jár. A munka ürügyén egyre több időt tölthet vele, ami nem is esik nehezére. Ha már elkötelezett, akkor ne lépjen tovább.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Jobban tenné, ha pár napig be sem menne a munkahelyére, mert ha továbbra is így folytatja, akkor az akár az állásába is kerülhet. Ha csip-csup ügyekre pazarolja az energiáját, akkor ne csodálkozzon azon, hogy egyre több fejmosást kap a munkahelyén. Kicsit szétszórt és szórakozott, sokszor azt sem tudja, hogy hol áll a feje. Mindennek oka a szerelem lehet..

Halak (február 20.-március 20.)
Az állandó elfoglaltsága miatt háttérbe szorulhat a kapcsolata. A túlzott megfelelési vágya, és az igénye, hogy minden hol a maximumot nyújtsa, egyértelműen veszélybe sodorja, mert testi-lelki kimerüléshez vezethet. Fölösleges elvállalnia az olyan feladatokat, amit más is könnyedén meg tud oldani. Hajlamos az áldozat szerepét felvállalni, de ne higgye, hogy pótolhatatlan.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Döntött a kormány, módosította az adósságrendezés szabályait

Több, a családi csődvédelem szempontjából meghatározó törvényt is felülírt a kormány legfrissebb határozatával, amelyben átírták az adósságrendezés szabályait.   Rendeletben...

HRW: Ukrajna a nemzetközi jog által tiltott aknákat vetett be Izjumnál – írja az euronews.com

Nemzetközi jog által tiltott aknákat használ Ukrajna - állítja a Human Rights Watch (HRW) nemzetközi jogvédő szervezet. A tiltott...

Hatvan házkutatás – Újabb orvosok és cégvezetők kerültek rendőrkézre

A gyógyászati segédeszközös csalási ügyben 250 rendőr csapott le 6 orvosra, 8 cégvezetőre és 3 alkalmazottra. Újabb 17 embert...

Időjárás! .. Holnap jön a havazás, és aztán olyan lehűlés, amely nem engedi elolvadni a havat – videó

Nagy esély van arra, hogy hosszú, kemény tél áll előttünk.. Napos idő várható február 2-án, a hagyomány szerint pedig...