2.2 C
Budapest
2023. január. 30. hétfő

Napi horoszkóp – 2015. március 13., péntek

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

horoszkop 2
Forrás: hirado.hu | 2015. 03. 13. 07:16:00

A Rák most nem képes elkötelezni magát, az Oroszlán előnyös üzletet köthet. A Szűz viszont ne hagyja, hogy bárki beleszóljon a kapcsolatába!

Kos (március 21.-április 20.)
Igazán nem lehet oka a panaszra, mert a mai napon szinte minden az elképzelése szerint alakul. Bármibe kezd, jól sikerül, és remekül eligazodik még a bonyolultnak tűnő helyzetekben is. Csak kérnie kell, és, mint az aranyhal a mesében, a sors úgy teljesíti a kívánságait. Szerelemben is eléri azt, amire olyan régóta vár, de hogy jól járt-e, azt majd a jövő megmutatja.

Bika (április 21.-május 20.)
Nagy a lebukás veszélye, de nem törődik vele, csak megy a feje után. Mivel nem volt eléggé óvatos, valaki könnyedén elcsavarta a fejét. Felettébb magabiztosnak érzi magát, és eszébe sem jut, hogy rosszul is végződhet a kalandja. Túl sokat kockáztat, mert hisz a jó szerencséjében. Pedig a szerencse forgandó, és aki nem becsüli meg, attól igen csak hamar elpártol.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Könnyen megfázhat, torokgyulladás is leveheti a lábáról. A láz talán nem is játszik fő szerepet most a tünetei között, de akár a hangját is elveszítheti pár napra. Kerülje a túlságosan hideg italokat és a fűszeres és erős ételeket! Nagy az esélye, hogy a gyulladás ráhúzódhat a tüdejére is, főleg, ha sokat dohányzott idáig. A gyors gyógyulást most az égiek sem segítik.

Rák (június 22.-július 22.)
Kapcsolatában végre színt kellene vallania, de valahogy maga sem érti, hogy miért nem teszi meg. A valakihez tartozás igénye jellemzi, nem szeret egyedül lenni, és most mégis vacillál elkötelezni magát. A lelkében lévő zűrzavarnak egy kicsit az Uránusz bolygó is az oka, mert arra ösztökéli, hogy legyen szabad és a saját útján járjon. Ha így érez, akkor várjon a döntéssel.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Hirtelen kisebb utazást tehet, amely révén nem csak komoly tapasztalatokra tehet szert, de az útja anyagi haszonnal is járhat. Erősen törekszik a felemelkedésre és a meggazdagodásra, mert általa tudja biztosítani nem csak saját magának, de családjának is azt az életszínvonalat, amire vágyik. Járjon nyitott szemmel, mert anyagilag rendkívül előnyös üzleteket köthet!

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Ne hagyja, hogy bárki beleszóljon a kapcsolatába. Semmiképp se törődjön az okoskodókkal és merő jóindulattal szólókkal sem, mert ha befolyásolható, akkor az biztosan a szerelme rovására megy! A családja kisebb-nagyobb zsarolásának se engedjen, hisz a saját boldogságáról van most szó. Van igazság abban a mondásban: amilyen virágot szakít, olyat szagol.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Bármennyire nem a kenyere, most mégis színészkednie kell, ha nem szeretne konfliktusba kerülni. El kell játszania bizonyos szerepet, természetesen nagyon hitelesen, nehogy gyanúba keveredjen. Szüksége van szövetségesekre is, akik igazolni tudják azt, amit állít. Még időben gondoskodjon azokról is, mert akinek bizonyítani akar, annak kiválóak a megérzései!

Skorpió (október 23.-november 21.)
Péntek és 13. Nem véletlen, hogy nem úgy alakul a napja, ahogyan elképzelte. Mindegy, hogy babonás vagy sem ez a napot jó lenne elkerülni, ha lehetne. Mivel nem lehetséges, ezért próbálja meg a jobbik oldalát nézni és nem bosszankodni. Kisebb-nagyobb bosszúság érheti, tehet egy-két fölösleges utat, de ezen túlmenően olyan nagyon rémes dolgok nem történnek.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Valaki mindenáron a bizalmába szeretne férkőzni, és mindent megtesz azért, hogy ez sikerülhessen. Olyan ügyesen forgatja a szavait, és olyannyira meggyőzően tudja előadni a mondanivalóját, hogy ha nem vigyázz, akkor teljesen a hatása alá kerülhet. Igazából nincs is tisztában azzal, hogy mit szeretne, vagy hogy mi a célja, de érzi, hogy nagyon nehezen tud szabadulni tőle.

Bak (december 22.-január 20.)
Kisebb baleset érheti, ha nem néz a lába elé. Megbotolhat és eleshet, főleg térdét ütheti meg, és a sérülése miatt akár hosszabb időre a munkájából is kieshet. Akkor a legnagyobb a valószínűsége a megbotlásnak, ha titkos utakon jár, ez esetben még a lebukás is társulhat a bajhoz. Legalább a mai napon ne térjen le a jól bevált és kitaposott útjáról, hiszen 13-a és péntek van!

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Történtek már biztosan rosszabb dolgok is az életében, és azt is túlélte. Ne essen kétségbe, hanem próbálja józanul átgondolni az eseményeket! Lehet, hogy most nagyon komiszul érzi magát, de mindig van esély, csak ne adja fel. Lelkileg, lehet, hogy teljesen kikészült, de álljon fel a padlóról, és csak kezdje újra elölről az egészet! Kitartásával egészen biztosan győzni fog.

Halak (február 20.-március 20.)
A szokásosnál is bizonytalanabbnak érzi magát, és úgy gondolja, hogy az esélytelenek nyugalmával indul neki az esti randevújának. Pedig most nagyot téved, mert az esélye igenis reményre ad okot. Igaz, hogy idáig voltak más pályázók is a versenyben, de szép lassan sorra kihullottak. Adja csak önmagát, ne akarjon másnak látszani, és a kellemes estének lesz folytatása.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Idősotthonra csaptak le a rendőrök Kecskeméten

Illegális idősotthont számolt fel Kecskeméten a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) - írja az infostart.hu A szervezet honlapján vasárnap közzétett közlemény...

Halálos baleset a fővárosban, vasárnap késő este..

Gyalogost gázolt halálra egy gépkocsi Budapest VI. kerületében a Bajcsy-Zsilinszky út és a Zichy Jenő utca kereszteződésében vasárnap...

Ezt mondta Erdogan Putyinról

Recep Tayyip Erdogan török elnök őszintének és tiszteletteljesnek nevezte Vlagyimir Putyin orosz vezetővel való kapcsolatát - írja a lenta.ru. "Az...

Halálos gázolás történt az M3-as autópályán tegnap, késő este..

Egyelőre nem tudják, mit keresett a sztrádán a 29 éves gyalogos férfi, akit egy személyautó ütött el. A...