2.2 C
Budapest
2023. február. 5. vasárnap

Napi horoszkóp – 2015. március 12., csütörtök

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

2015 03 12 082123

hirado.hu | 2015. 03. 12. 07:16:00

Az Ikrek legszívesebb ki sem mozdulna otthonából, a Rák most hajlamos a könnyelműségre, az Oroszlán napja nehezen indul.
Kos (március 21.-április 20.)
Vidám és jókedvű és munka után szívesen találkozik a barátaival, hogy egy kicsit leeressze az egész nap felgyülemlett fáradt gőzt. Ebben a hangulatban kissé túlzásokra hajlamos, így többet ehet, vagy többet ihat, aminek a tünetei majd másnap jelentkeznek. Anyagi téren is legyen körültekintő, mert a túlzott nagyvonalúsága nem biztos, hogy jót tesz a pénztárcájának.

Bika (április 21.-május 20.)
Az elmúlt időszak sikerei elbizakodottá teszik, és ez a magatartása nem csak a munkahelyén, hanem a környezetéből is nemtetszést válthat ki. Igaz, hogy megdolgozott a győzelemért és nagyon sok energiát fektetett bele, de azért ne essen túlzásokba. Szerénysége sokkal szimpatikusabbá tenné, és növekedne a népszerűsége is, így azonban csak ellenséget szerezhet.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Legszívesebben ki sem mozdulna ki az otthonából, igényli a magányt, de teendői a mai napon ezt nem engedik meg. Erős a vágya a világtól való elvonulásra, a zárkózottsága mások előtt mogorvaságnak tűnik. A munkahelyén, ahogyan a családjában is értetlenül állnak a viselkedése előtt, de mivel a feladatait hibátlanul elvégzi, nem csinálnak belőle nagy ügyet.

Rák (június 22.-július 22.)
Az Uránusz bolygó merésszé és energikussá teszi, így hajlik a meggondolatlan cselekedetekre, vagy könnyelműségre anyagi és érzelmi téren egyaránt. Hirtelen ötlettől vezérelve olyan vállalkozásba kezdhet, vagy olyan dolgokat vásárolhat, amire semmi szüksége sincs. Természetesen ezeknek a meggondolatlan cselekedeteknek a levét később megihatja.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Nehezen indul a napja, szinte semmi nem úgy alakul, ahogyan azt elképzeli, s ez rettentően felbőszítheti. Vigyázzon, nehogy a munkahelyén a kollégáival éreztesse a rossz hangulatát, mivel ők nem tehetnek semmiről, és nekik is megvan a saját problémájuk. Szerencsére kedvese jól kezeli a kedvetlenségét és az ingerültségét, így jól végződik az estéje.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Otthonába újra visszatér a nyugalom, de hogy ez átmeneti lesz vagy tartós, az öntől függ. Nehezen viseli a túlzott feszültséget, ezért tegyen meg mindent, hogy megőrizze a családi békét. Lássa be, nem muszáj, hogy mindig igaza legyen, s hogy az öné legyen az utolsó szó. Az apró butaságokon pedig végképp nem érdemes vitatkoznia, legyen diplomatikusabb.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
A kimerülés veszélye fenyegeti, a tanulmányai következtében, vagy ha sokat éjszakázik. Legfontosabb, hogy a feladatait ne hagyja az utolsó napokra, mert bármennyi kávét vagy élénkítő italokat is fogyaszt egy idő után már nem lesz képes az idegi fáradtságát kompenzálni velük. Tudatosan ossza be az idejét és aludjon eleget, hogy helyt tudjon állni minden területen.

Skorpió (október 23.-november 21.)
A teljes átalakulás és az újrakezdés nagymestere. Rendkívül szívós, kitartó, képes még a legnehezebb helyzetből is előbb vagy utóbb felállni. A mostani anyagi gondjai csak átmeneti jellegűek, ne keseredjen el, mert ebből a sötétnek tűnő alagútból is hamarosan kijut. Addig azonban minden optimizmusára szüksége van, hogy legyőzze borús gondolatait.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Kissi szórakozott, szétszórt lehet a mai napon, nehezen koncentrál, aminek számos következménye lehet. Tudatosan ügyeljen az értékeire, táskájára és a kocsijában sem hagyjon elől semmi értékes tárgyat. Figyelje a határidőket, nehogy a munkájában vagy az üzletei életben károk érjék vagy a feledékenysége miatt fölöslegesen pénzt kelljen kiadnia.

Bak (december 22.-január 20.)
Ne mást hibáztasson, ha súlyproblémával küszködik, és ne találjon kifogásokat, hogy miért nem képes lefogyni. Természetes, hogy a kevés mozgás és a nehéz ételek következtében télen felszed néhány kilót, de a túlsúlyt már legfeljebb a lelki problémák indokolhatják. Legyen őszinte önmagához és gondolja át, hogy milyen gondok miatt kárpótolja magát evéssel.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Mint minden kapcsolatba, a sajátjába is először be kell fektetni egy kis érzelmet, sőt nem árt, ha némi áldozatot is képes hozni a boldogságukért. Máskülönben, ha mindig csak a partnere ad, akkor előbb vagy utóbb felborul a kapcsolatuk egyensúlya, ami beláthatatlan következményekkel járhat. Még nincs elveszve minden, ezért jól teszi, ha változtat a magatartásán.

Halak (február 20.-március 20.)
Rendkívül energikusnak érzi magát, képes a kimerülés határáig dolgozni, és nem akarja tudomásul venni, hogy most már lassítania kéne. Olyan fölösleges dolgokat is fel akar vállalni, aminek hosszú távon semmi értelme sincs. Ha már nem hallgat a környezete intő szavára, akkor legalább a szervezete jelzéseit vegye komolyan, mielőtt még nagyobb baj lenne.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Visszavágott a Ferencváros a Bietigheimnak, és továbbjutott a BL-ben

Továbbjutott a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportköréből a Ferencváros, miután nagyon fontos találkozón begyűjtötte a két pontot a...

Elütött egy embert a metró, nem járt az M2-es

Deák Ferenc tér és a Déli pályaudvar között a baleset miatt pótlóbusz közlekedett. Az Infostart úgy tudja, hogy a...

Örökre eltűnhet az útlevél az életünkből

A biometrikus azonosításé lehet a jövő a papír alapú útlevelek helyett. A technológia és az adatbiztonság fejlődése révén ma...

41 centimétert billent meg a Balaton – fotók

A viharos szél "halmozta fel" a tó vizét az egyik oldalon. Az Időkép vette észre az Országos Vízjelző Szolgálat adataiban,...