4.9 C
Budapest
2022. november. 28. hétfő

Napi horoszkóp – 2015. július 5., vasárnap

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

2015. 07. 05. – 07:16
forrás: hirado.hu

A Mérleg végre kipihenhetné a stresszel teli napjait, a Skorpió most nem jól mérte fel ellenfele képességeit, a Nyilas otthoni gondokkal küzd.

Kos (március 21.-április 20.)
Nem lehet oka panaszra, mert nagyon kellemesen tölti az idejét – most épp külön a kedvesétől. Élvezi a szabadságát, s hogy kötöttségek nélkül azt csinál, amit akar. Ez addig nagyon jó, és nem okoz problémát, amíg mind a ketten ezt akarják. Lehet, hogy közös megegyezéssel kivették a “szabadnapjukat”, de ha egyedül döntött, akkor ebből még lesznek gondok.

Bika (április 21.-május 20.)
Elégedett lehet magával, hiszen eredményesen zárja a napját, ugyanis képes összekötni a kellemest a hasznossal, mert olyan embereket hív meg magához, akik segítségével megalapozhatja a jövőjét. Szándékosan és nyíltan nem tér rá a lényegre, hogy segítséget kér, de ügyesen arra tereli a beszélgetést, hogy önként megtegyék, amit szeretne. Így minden a terve szerint alakul.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Hívja meg a barátait és az ismerőseit egy közös ebédre vagy vacsorára, és lepje meg őket valami különleges étellel. A vidám szórakozáskor is ügyeljenek a mértékletességre, mert a melegben még a kevés alkoholfogyasztás is káros lehet. Ha csak pár csepp alkoholt fogyasztottak, akkor se üljenek autóba, ne kockáztassanak, nem éri meg. A másnapi fejfájás sem kellemes.

Rák (június 22.-július 22.)
Amennyiben még nem kötelezte el magát, de vágya, hogy kapcsolatát házassággal is szentesítse, eljött az idő, hogy megtegye. Ez a hónap kiválóan alkalmas arra, hogy romantikus helyen összekösse az életét a kedvesével. Pénztárcája állapota ne akadályozza meg, és ne hivatkozzon időhiányra sem, mert egy szerény esküvő éppen olyan emlékezetes lehet, mint egy nagyon drága.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Imádja a társasági életet, szereti, ha a barátai körül veszik, szórakoztathatja és vendégül láthatja őket. Mivel hajlamos túlzásba vinni a dolgokat, gondolja át a kedvese panaszait, mert lehet, hogy most igaza van. Jó dolog a vendégeskedés, de néha nem árt, ha kettesben is vannak. Persze, ha valamiért kerülni akarja, akkor egészen más a helyzet. A problémát akkor is beszéljék meg!

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Ha túlzottan unalmasnak találja a napjait, akkor itt az ideje, hogy változtasson rajta. Keresse meg a régi barátait, ismerőseit és vegye fel velük újra a kapcsolatot! Csatlakozhat különféle társaságokhoz, együtt kirándulhatnak vagy nyelvet gyakorolhatnak. Lényeg, hogy ne vonuljon vissza, hanem bátran menjen ki az életbe. Kisebb nehézség az elején biztosan lesz, de gyakorlat teszi a mestert.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Időnkénti fejfájása vagy migrénje mögött a stresszel teli napok húzódnak meg. Ennek legjobb ellenszere, ha megenged magának néha pár napos pihenőt, és nem a munkájával vagy elvégzendő teendőivel foglalkozik. Az elfojtott vagy ki nem élt érzelmek is okoznak ilyen panaszokat. Próbálja ki, hogy ha a sarkára áll, akkor is meggyűlik-e a baja a fejfájással?

Skorpió (október 23.-november 21.)
Általában megszerzi magának, amit akar, de ebben az esetben nem jár sikerrel. Beletörik a bicskája a kapcsolatba, hiába teszi ki a szívét és a lelkét is. Csalódásának az az oka, hogy nem jól méri fel az ellenfele képességeit, egy kalap alá veszi a többi meghódítandóval. Nem törődik bele, hogy nem úgy alakul a napja, ahogyan elképzelte, de nem abból a fából faragták, hogy feladja.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Otthonában gondokkal kell megküzdenie, és idősebb szerettei közül valaki a segítségére szorul. A kedvese igyekszik a teher egy részét levenni a válláról, hogy utolérhesse magát az elvégzendő feladataival. Pihenésre vagy esetleg egy kis kikapcsolódásról nem is álmodhat, de tudja, hogy a baj, ahogy jön, úgy el is múlik hamarosan. Fontos, hogy a családban béke honol.

Bak (december 22.-január 20.)
Tegye azt, amit jónak lát, ne mindig a párja érdekeit nézze! Túlságosan háttérbe szorítja az önérvényesítő törekvéseit, de ezzel csak még nagyobb hatalmat ad a partnere kezébe. Ne hallgassa el a gondolatait és a vágyait, mert azzal nem tesz jót a kapcsolatuknak. Igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de ez ne jelentse azt, hogy csak folyamatosan tűr! Lehet változtatni.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
A gyerekes szülők között vita lehet a gyereknevelés kérdésében, mert párjával nem egyeznek a nézeteik. Rugalmas szülő, sok szabadságot ad a gyerekeinek, nem korlátozó típus. Ám abban tökéletesen igaza van a társának, hogy nyáron a gyerekek sokkal szertelenebbek, főleg, ha barátaikkal vannak együtt. Ezért egyezségre kell jutni velük, hogy megelőzhessék a bajt.

Halak (február 20.-március 20.)
Pénzügyei rendbetételéhez egyik ismerősétől egy ötlet formájában váratlan segítséget kap. Rugalmasságának köszönhetően hamarosan nekiláthat tervei megvalósításához. Most már az anyagiak sem okozhatnak majd komoly fejfájást. Természetesen megfontoltságra azért szüksége lesz, hogy eszébe se jusson két kézzel szórni a pénzt. Maradjon a realitások talaján!

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Ma este a két legromatikusabb James Bond film Daniel Craig főszereplésével! .. Nincs idő meghalni; Casino Royale; – videók

Daniel Wroughton Craig CMG (született: 1968. március 2.) angol színész, aki nemzetközi hírnévre tett szert James Bond titkos...

Íme egy holland kezdeményezés, amiből a budapestiek profitálnak

A zöld szemlélet megerősödése magával hozta a hangzatos szólamokat is. Ugyanakkor vannak olyan cégek, amelyek számos remek, valódi...

Ennyi magyar csajszit láttatok már Balin? – kép

Durva fotó: együtt vetkőzött le Dér Heni, Horváth Éva és Marton Adrienn Bikiniben gyűltek össze Balin. Horváth Éva egy ideje...

Ha nem hagynak neki más választást, Elon Musk saját mobillal állhat elő

Reméli azért, hogy erre nem lesz szükség. Meglepő kommentet írt a Twitteren a közösségi platform újdonsült tulajdonosa, Elon Musk....