16.7 C
Budapest
2022. szeptember. 30. péntek

Napi horoszkóp – 2015. december 9., szerda

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

forrás: hirado.hu

A Rák magabiztos fellépéssel nyerhet, a Szűz most minden hajba kap kedvesével, a Skorpió lelkesedése magával ragad másokat is.

Kos (március 21.-április 20.)
Hogy anyagi tartalékai mennyire csappannak meg, az csak attól függ, képes-e uralni a befektetési kedvét. Megfontoltsága elkerülhetetlen, mert ha kapkod és téved, akkor nem biztos, hogy vissza tudja állítani a régebbi anyagi helyzetét. Ebben az esetben is sok pénzt kereshet, de előtte alaposan tájékozódjon, és utána körültekintően mérje fel a lehetőségeket.

Bika (április 21.-május 20.)
Akire kivetette a hálóját igen tartózkodó, emiatt gyors sikerben ne reménykedjen. Mindenképpen igyekezzen lassítani és visszavenni a tempójából, nehogy idő előtt elriassza a hevességével. A lassabban elért siker is siker, és az már biztosabb, mert mögötte kitartás és küzdelem van. Hamar munka sohasem jó, ahogy a gyors siker sem, mert elbizakodáshoz vezethet.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Nem szégyen tanulni a tapasztaltabb emberektől, ne csináljon hiúsági kérdést belőle, hanem fogadja el a tanácsaikat. Inkább örüljön annak, hogy mennyire szerencsés, hiszen ingyen jut olyan tapasztalathoz, amit lehet, hogy csak keserű csalódások árán tapasztalna meg. Nem kell túlzottan érzékenykednie, még akkor sem, ha ebben az esetben úgy éli meg, hogy a segítségüket kéri.

Rák (június 22.-július 22.)
Amikor a szívének kedves személlyel van találkozója, akkor a legfontosabb, hogy a félszegségét és a félelmeit otthon hagyja. Talán az alkalomhoz illő megjelenés mellett fontos a magabiztos fellépés. Természetesen, egy kicsit izgulhat is, mert ez minden jelentős találkozó velejárója, de ne vegye úgy, hogy ezen múlik majd az élete. Ugyanis akkor a fellépése görcsös lesz.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Rendkívül fontos a divat, de csak akkor kövesse, ha egyezik az ízlésével. Valószínűleg meg tudja venni a divatos ruhákat, de ha nem érzi jól magát bennük, akkor az csak fölösleges pénzpocsékolás és semmi más. Mint minden Oroszlán jegyű, szereti a minőséget, sőt a luxust is, de azért érdemes lenne elkerülni a végleteket. Legjobb az, ha az egyéniségének megfelelően öltözik.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Mind a ketten ugyan azt akarják a kedvesével, és mégis hamar összekapnak. A félreértés nagyon nagy csapda, és mivel nem elég elővigyázatosak gyakran belesétálnak. Érdemes lenne saját akaratuk helyett jobban figyelni a másikra, hiszen így csak elbeszélnek egymás mellett. Gyakorlat teszi a mestert, és mint mindent, egy kis gyakorlással az empátiát is el lehet sajátítani.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Ne keseredjen el, ha mindent alaposan kidolgozott és a terve mégsem sikerül. Előfordul, hogy semmi hibát nem vét, és mégsem jár sikerrel. Ne okolja magát, hiszen most a körülmények azok, amik megakadályozzák abban, hogy a célját elérje. Van úgy, hogy a legjobb szándék, a rengeteg munka ellenére is önhibáján kívül kudarcot vall. Induljon el, és kezdje elölről.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Rengeteg energiája van és ez elegendő ahhoz, hogy másokat inspirálva elérje a célját. A lelkesedése magával ragad másokat is, hisz látják, hogy mennyire elkötelezett a terve mellett. Tudják, hogy a legnehezebb helyzetben is feltalálja magát, és képes a legvégsőkig küzdeni azért, amit eltervezett. Lehet, hogy most közel sem olyan magabiztos, de a fellépése a fegyvere.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Kellő elszántsággal még vissza tudja hódítani a kedvesét, feltéve, ha valóban akarja. Ugyanis nem lesz könnyű dolga, mert nem adja be olyan könnyen a derekát. Könnyelműen búcsút intett neki, így most nem marad más, mint felvállalni azt, hogy lehetséges, hogy kikosarazzák. Nem érdemes túlságosan sokáig húznia az időt, mert a távolság és a büszkeség ellenfele az lesz.

Bak (december 22.-január 20.)
Nyugodtság és higgadtság – ez most  a legnagyobb fegyvere. Ezekkel a tulajdonságokkal könnyedén képes megakadályozni bármilyen konfliktus kialakulását. A munkahelyén is nagy szüksége van rá, mert a feszültséget szinte tapintani lehet a kollégái között. Csak idő kérdése, hogy mikor lesz szükség arra, hogy a békebíró szerepét elvállalja. Ahhoz a beszédkészség nem elég.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Nem érdemes kapkodnia, hagyja, hogy a dolgok maguktól alakuljanak. Hiába is sürgetné az elképzelése megvalósulását, azzal csak rontana a helyzetén. Természetesen kisebb lépéseket érdemes tennie, sőt információkat sem ártana gyűjtenie, mert ezek később csak a hasznára lehetnek.  Viszont a türelmetlenséggel még a mostaninál is rosszabb helyzetbe kerülhet.

Halak február (február 20.-március 20.)
Amennyiben megteheti, utazzon el egy rövid időre, mert az immunrendszere kimerülőben van. Persze ezt magának is köszönheti, mert hajlamos még a legkisebb problémát is túlságosan a szívére venni. Fő elfoglaltsága, hogy olyan dolgokon rágódik, amit meg sem kellene látnia, hallania. Időnként még mártírságra is hajlamos, amivel végképp sikerül elrontani a napjait.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Eltűnt az idős úr, Makai Antal, rendőreink a lakosság segítségét kérik..

Kisteleki rendőreink az állampolgárok segítségét kérik egy 61 éves kisteleki férfi megtalálásában. A Kisteleki Rendőrkapitányság 06060-157/177/2022 számon körözési eljárást...

Új lengyel boltlánc tarolná le Magyarországot..

A Half Price egy lengyel eredetű boltlánc, ami mögött Európa egyik legnagyobb cipőkereskedője és gyártója áll, ami nem...

Kifizetési stopot rendelt el a magyar kormány

A kormány elrendelte a kifizetések leállítását októberben – ismerte el a Pénzügyminisztérium. Először szerdai sajtóértesülések szintjén vetődött fel, hogy a...

Itt a 2022/23-as tanév új rendje: ekkor lesz az őszi szünet, téli szünet az iskolákban..

A rezsiválság miatt változik a 2022/23-as tanév rendje a magyar iskolákban, óvodákban. Hosszabb lesz a téli szünet, és...