2.4 C
Budapest
2022. december. 2. péntek

Napi horoszkóp – 2015. december 4., péntek

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

forrás: hirado.hu

Az Oroszlán nem adja fel elképzelését, a Szűz bátran kiáll az igazság mellett, a Nyilas rengeteg elfoglaltsága mellett végül időt szakít egy találkozóra.

Kos (március 21.-április 20.)
Kitartó, céltudatos és elszánt, mert most a szerelem a tét. Egy új kapcsolat van kilátásban, amit nem szeretne kihagyni. Maximálisan alkalmazkodik a lehetőségekhez, szinte olyan, mint egy kaméleon, úgy taktikázik. Amikor kell, akkor türelmes, és nagyon nagy szó, hogy képes a vágyait háttérbe szorítani. Úgy tűnik, ez a kapcsolat jótékony hatású.

Bika (április 21.-május 20.)
Szívesebben lenne végre egy kicsit a barátaival, mint a szeretteivel, de meg sem fordul a fejében, hogy ezt az ötletét felvesse a társának. Hisz annak meglenne hosszú távon a következménye. Úgy érzi, hogy minden ellene fordult, és megint csak egy szokványos napra számíthat. Alig hisz a fülének, amikor a kedvese felveti, hogy mi lenne, ha ma mindenki az csinálna, amit akar.

Ikrek (május 21.-június 21.)
A mostani kapcsolatát először csak átmeneti állapotnak tekintette, de mostanában már azon veszi észre magát, hogy kimondottan hiányzik a párja, ha hosszabb ideig nincs a közelében. Lelke össze van zavarodva, mert nem erre számított, de a szíve parancsának nem képes ellentmondani. Néha azon kapja magát, hogy már hosszú távra tervez, s ez rettentően megrémíti.

Rák (június 22.-július 22.)
Szeretné elérni, hogy ha már együtt a család, akkor mindenki töviről hegyire beszámolna mindenről, ami velük történik. Ez az ötlete nem arat osztatlan sikert sőt, ha őszinte akar lenni, határozottan ellenkezést vált ki. Ezt természetesen nagyon a szívére veszi, és úgy dönt, hogy jól megsértődik, hátha így eléri a célját. Legjobban az aggasztja, hogy a párja az, aki igencsak lázadozik.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Nem adja fel az elképzelését, és az élet igazolja, hogy milyen jól teszi. Mások csodálkozva figyelik a tevékenységét és kételkednek az ötlete megvalósíthatóságában, de szerencsére ezt egyáltalában nem veszi figyelembe. Kitartása, elkötelezettsége és a szorgalma meghozza az eredményét. Büszkeségét csak növeli az, hogy a kételkedőknek a csodálkozástól leesik az álluk.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Szerencsére átlátja a helyzetet, ezért nem hagyja magát mások által befolyásolni. Bátran kiáll az igazság mellett még akkor is, ha tudja, hogy esetleg kellemetlensége lehet belőle. Igazságérzete akkor sem engedi, hogy a valóságot mások, önérdekből, elferdítsék. Fontos, hogy a lelkiismerete tiszta legyen, mert csak így érezheti jól magát a bőrében.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
A  győztes biztos tudatával megy el a randevúra, úgy gondolja, nincs mitől tartania. Biztosra veszi, hogy a partnerét már könnyedén az ujja köré csavarta és a bűvkörébe vonta. Azt hiszi, hogy teljesen elvarázsolta, és van is ebben némi igazság, csak azt nem tudhatja, hogy akivel randevúzik, az mással is találkozgat. Jobban teszi, ha villámgyorsan egész más taktikát választ.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Megpróbálja a régi kedvesét egy új partnerrel helyettesíteni, ami sokkal nehezebben megy, mint ahogy eleinte gondolta. Igyekszik könnyedén venni a csalódást, és úgy tenni, mintha már réges-régen túl lenne a szakításon. De ezt senkivel sem tudja elhitetni. Főleg önmagával nem, mert nagyon is tudja, hogy ha nem jön vissza a kedvese, talán a szíve is megszakad.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Bár rengeteg elfoglaltsága van, mégis igyekszik szabaddá tenni magát, hogy a találkozóra el tudjon menni. Kicsit tépelődik, hogy egy kitalált ürüggyel vagy halaszthatatlan munkájára hivatkozva lemondja-e. Ám végül a szívére hallgat, s mégis elmegy. Nem szívesen maradna otthon, annak ellenére sem, hogy szíve egy név hallatán megdobban.

Bak (december 22.-január 20.)
Semmiséget is képes felfújni és vitát provokálni belőle. Fáradt és rosszkedvű, aminek az okát igazából nem is érti. Bár nehéz és kimerítő napok vannak a háta mögött, de jól tudja, ez sem jogosíthatja fel arra, hogy a szeretteit megbántsa. Arra az elhatározásra jut, ha elmenne egy kicsit sportolni, biztosan képes lenne megszabadulni a feszültségtől.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Igaz, hogy már nem gyerek a kedvese, de azért, ha Mikulás alkalmával meglepné valami kedves ajándékkal, biztos nem venné a szívére. Valószínűleg meg sem fordul a fejébe, hogy a cipőjében meglepetést talál, de éppen ez benne a jó. Talán jól tenné, ha célozgatna rá, hogy cipője nem olyan fényes, mint amilyennek lennie kéne. Talán így ő is készül majd valamire.

Halak február (február 20.-március 20.)
Folytonosan változtatja a véleményét, amivel elbizonytalanítja a kedvesét. Valójában maga sem tudja, hogy mi a baja, csak érzi, hogy nem találja a helyét. Kifogást kifogásra halmoz, mert szeretne valahogy kibújni párja kérdései alól. Megbántani végképp nem szeretné, mert ha megmondaná az igazat, akkor biztosan nagyon a szívére venné. Azt, hogy ön csak egy kis magányra vágyik.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

A protein és a női szépség: Miért kulcsfontosságú a megfelelő protein bevitel a nők számára is?

A megfelelő fehérjebevitel viszonylag kulcsfontosságú minden ember, különösen az aktív személy életében. Azonban sokaknál a fehérjék csak az izomtömeg...

Ma este egy romantikus dráma arról, hogy hogyan lesz egy kiskatonából EMBER – Újoncok napja.. – videó

Nap mint nap filmek! Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégente 2 filmet, más és más...

Üzent a BKK: változik a közlekedés az ünnepek alatt – Ez sokakat érinthet!

Az adventi időszakban az utasok színvonalasabb és biztonságosabb kiszolgálása érdekében a hétvégi napokon sűríti egyes járatait, illetve nagyobb...

„Amit Németország csinál, az romboló a békére nézve” – Putyin és Scholz telefonon tárgyalt

Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken telefonon közölte Olaf Scholz német kancellárral, hogy a német és nyugati irányvonal Ukrajnával...