3.1 C
Budapest
2023. november. 29. szerda

Napi horoszkóp – 2015. december 10., csütörtök

Dátum:

Megosztás:

forrás: hirado.hu

A Kos új vadászmezőkre lépne végre, a Bika olyan ideges, hogy még a munkahelyén sem képes úrrá lenni rajta, a Rák kissé többet kockáztat a szerelemben, mint kellene.

Kos (március 21.-április 20.)
Legszívesebben új vadászmezőkre lépne, mert a szerelemben is újdonságra vágyik. Keresi az újat, az izgalmasat, ami kizökkentené a szürke hétköznapok egyhangúságából. A lebukás veszélye sem izgatja, mert tartja magát annyira eszesnek, hogy játszi könnyedséggel ki tudja magyarázni magát pillanatok alatt. Egy percig sem aggódik, hisz van benne már gyakorlata bőven.

Bika (április 21.-május 20.)
Meglehetősen ideges, amit nem képes leplezni, és ez átragad a környezetére is. Bármennyire szeretné, nem tud most uralkodni magán, emiatt olyanokkal is összevész, akiktől maximálisan függ. Ezzel saját maga alatt vágja a fát, pedig annyira szépen halad a kitűzött célja felé. Hogyha nem tudja elválasztani a magánéleti gondjait a munkájától, magára vessen.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Olyan híreket hall a munkahelyén, amelyeket a legszívesebben azonnal világgá kürtölne, de a józan esze azt diktálja, hogy egyelőre tartsa magában őket. Tisztában van vele, hogy biztos siker a jól értesültség, de visszájára is fordulhat, ha nincs valós alapja. Ezért ameddig nem győződik meg az információja valódiságáról, addig csak várja ki a közlésre legoptimálisabb időpontot.

Rák (június 22.-július 22.)
Kissé vakmerő a szerelemben, és többet kockáztat a kelleténél. Emiatt könnyen belesodródhat egy ugyan kellemes, de veszélyes kalandba. Lelki sérülés nélkül nem sok esélye van megúszni, ám ha így is vállalja, akkor annak valami komoly oka van. Mielőtt meggondolatlanul bármi ostobaságot is tenne, aludjon rá egyet, és hívja segítségül a megérzését, hogy ne csalódjon.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Élvezi, hogy új kihívások érik, s még az sem zavarja, hogy ezek nagy erőfeszítésre késztetik. Élvezi a megméretést, és csak a legvégső esetben hátrál meg. Optimizmusa most is határtalan, pedig jobban tenné, ha nem lelkesedne annyira, hiszen nem látja a veszélyt. Elsősorban nem is anyagilag járhat rosszul, inkább a tekintélyén eshet csorba, amit nehezen heverne ki.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Most a szokásosnál is visszafogottabb, és legszívesebben visszakozna, csak azért, hogy ne érje kudarc. Félénkségének nincs valós alapja, mert jó az ötlet, amit szeretne megvalósítani. Nem szívesen fogadna el segítséget, pedig még a legnagyobb ellenfele is önzetlenül a segítségére sietne. Tökéletesen tisztában van vele, hogy egyedül nem képes célba érni, mégis makacskodik.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Túlérzékeny, emiatt úgy érzi, hogy mindenki csak bántani akarja. A legártalmatlanabb megjegyzést is túlságosan a szívére vesz, és gondolkodás nélkül csípőből visszalő. Leginkább az bántja, hogy a kedvese sem áll most a pártjára. Sokkal jobban érezné magát a bőrében, ha másokat okolhatna, míg saját magát áldozatnak mutathatná be. Jobb lenne, ha nem feszítené tovább a húrt.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Már többször megpróbálta, mégis képtelen szakítani. Az eszével tudja, hogy ennek a kapcsolatnak lejárt az ideje, mégsem tud lépni. Mintha valami béklyóba került volna szíve, s bárhogy is szeretne szabadulni belőle, nincs ereje hozzá. Hol önmagára haragszik, hol pedig a sorsot okolja, de ettől még nem jut előbbre egy lépést sem. Ez a vergődés sok energiáját felemészti.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Túlságosan álmodozó hangulatban van, s egy cseppet sem bánja, hogy álmának semmi köze a valósághoz. Legfeljebb annyi, hogy akire vágyik, az valóban létezik, de szinte elérhetetlen, mert nem szabad ember, hanem komoly kapcsolatban él. Tudván tudja, nem sok az esélye, hogy találkozhasson vele, mégsem adja fel. Valami csodában reménykedik.

Bak (december 22.-január 20.)
A lehetetlentől sem riad vissza, ha arról van szó, hogy a társadalmi ranglétrán előbbre juthat. Minden követ megmozgat, minden segítséget igénybe vesz, csak hogy élre kerüljön. Úgy gondolja, hogy a cél szentesíti az eszközt, s még az sem bánja, ha mások megjegyzéseket tesznek a módszereire. Egy vállrándítással elintézi, hisz tudja, minden csoda három napig tart.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Határtalanul boldog, aminek megvan az oka. Kedvesével töretlen a kapcsolatuk és harmónia költözött az életükbe. Nem volt ez mindig így, de végül mind a ketten belátták, hogy csak egymással lehetnek boldogok. A szerelem és szexualitás bolygója a Vénusz és a Mars egyengeti útjukat, és mindent megtesznek, hogy szerelmük hosszú távon kiegyensúlyozott maradjon .

Halak február (február 20.-március 20.)
Képes megragadni a lehetőséget és élni vele. Rendkívül jól ráérez a megfelelő pillanatra, és nem hagyja ki a kínálkozó alkalmat. Megérzése azt súgja, hogy bátran vágjon bele, mert akár jelentős haszonra is szert tehet. Magabiztosan halad a célja felé, mindent alaposan átgondol és megszervez, így nem kell attól tartania, hogy véletlenül melléfog. A pénz most éppen jókor jön.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

L-arganin és lehetőségeinek kiaknázása az edzésnél

Az emberi test különböző fiziológiai funkcióinak széleskörű spektrumáért felelős fehérjék fontos alkotóeleme. Ugyancsak ismert a nitrogén-oxid prekurzoraként – ami...

A 35 legérdekesebb TikTok statisztika 2023-ban

2016-ban indult és azóta felforgatta a közösségi média világát. Világszerte 3 milliárd letöltés Magyarországon pedig már több, mint...

Harry herceg ultimátumot adott a királynak..

Harry herceg állítólag egy komoly kérdést tett fel apjának, III. Károly királynak Archie hercegről és Lilibet hercegnőről, hogy rávegye a...

Veszélyes az iPhone egyik újdonsága – már a rendőrök figyelmeztetnek

Az iOS új funkciója akkor is működik, ha a használója nem is tud róla. Veszélyes lehet az iPhone-ok egyik...