10.8 C
Budapest
2022. október. 4. kedd

Nagyon úgy tűnik, hogy a királynői szerepre készül Katalin

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Ez már a rajongóknak is szemet szúrt.

A következő uralkodó Károly lesz az öröklési sorrend szerint, de Vilmosnak és Katalinnak készen kell állnia arra az esetre, ha bármi történik. Több királyi szakértő veszi biztosra, hogy Katalin tudatosan készül, vagy készítik arra a szerep és feladatkörre, amit egyszer nagy valószínűséggel be kell majd töltsön.

1, Nagyon sokat változott a hercegnő divathoz való hozzáállása. Kifinomultabb, letisztultabb lett, és talán nem véletlen, hogy egyre inkább kikéri a királynő véleményét ruhaválasztáskor. Már ő is hord kalapot és áttért a térd alatti szoknyákra.

2, Ezzel együtt egyre több időt tölt a királynő társaságában. A hírek szerint már el is kezdte felkészíteni Katalint, hogy mi lesz a teendője a király feleségeként.

3, Rebecca Long királyi szakértő úgy véli, nem hiába kap egyre nagyobb felelősséggel járó teendőket a hercegné, ugyanis ezekkel akarják felkészíteni a rá váró komolyabb feladatokra.

4, Katalint kinevezte a királynő a Királyi Fotótársaság patrónusává. Ezzel egyúttal bizalmat szavazott neki és a munkájának egyaránt, amit a királynő igen nagyra becsült az elmúlt években tanúsított alázata és kitartása miatt.

Forrás: colore / blikkruzs / Hirmagazin.eu

fotó: Northfoto

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Indonézia után – a futballtörténet legszörnyűbb stadionkatasztrófái

A hétvégi indonéziai, szurkolók okozta katasztrófa, amely már az eddigi ismeretek szerint is legalább 174 halálos áldozatot követelt,...

Milyen pozitív hatásai lehetnek a kaszinóknak a gazdaságra?

A szerencsejáték egyre nagyobb iparággá válik, és ma már általánosan elfogadott tény, hogy a kaszinók számos szempontot figyelembe...

Kiraboltak egy gyereket Kaposváron

Fiatal felnőtt rabolt ki egy kiskorút Kaposváron. Az ügy adatai alapján az akkor még ismeretlen tettes szeptember 29-én délután...

Orbán Viktor: Épségben át kell vinni a hazát a túlpartra..

Ki kell bírni a próbatételeket és "épségben át kell vinnünk hazánkat a túlsó partra, egymásba kapaszkodva és bízva...