7.1 C
Budapest
2022. december. 5. hétfő

Nagyon durva, ami ennek a nőnek a fülével történt

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Az emberek egyik legősibb rémálma vált valósággá, nem csoda, hogy a fiatal nő sokkot kapott. A horrorsztorit felkapta az internet is, hiszen bárkivel megtörténhet, megelőzni pedig nem lehet. Hátborzongató történet következik!

Horrorsztorival sokkolta ismerőseit a Facebookon egy fiatal nő: egyik éjszaka arra az érzésre ébredt, mintha lenne valami a fülében. Félálomban kitámolygott a fürdőszobába, és óvatosan a fülébe tolt egy fülpiszkálót. Amikor kihúzta, és meglátta, hogy két ízelt láb ragadt a vattára, majdnem elájult. Azonnal felébresztette a férjét, aki belevilágított a fülébe. A nő kaparászást és mocorgást érzett és hallott odabent, és kiderült, hogy egy csótány mászott a fülébe, aki a fény miatt beljebb kúszott a hallójáratban.

Nagyon durva, ami ennek a nőnek a fülével történt
Képünk illusztráció!
Fotó: www.profimedia.hu

Férje megpróbálta kipiszkálni a rovart Katie füléből, de csak pár lábat sikerült letépnie. Hosszú próbálkozás után végül elmentek az ügyeletre, ahol egy orvos helyi érzéstelenítést adott Katie-nek, és megölte a csótányt. „Két percig éreztem, ahogy haldoklás közben rángatózott a fülemben a csótány.” – nyilatkozta Katie az Insider magazinnak.

Nagyon durva, ami ennek a nőnek a fülével történt 1
Képünk illusztráció!

Az orvos darabokban szedte ki a rovart Katie füléből, aki sokkosan ugyan, de abban a tudatban ment haza, hogy vége – akkor még nem sejtette, hogy ez még csak a kezdet volt.

Nagyon durva, ami ennek a nőnek a fülével történt 2
Képünk illusztráció!

A fiatal nő ugyanis munka közben vagy otthon gyakran érezte nehéznek a fülét, és olyan érzése volt, mintha idegen tárgy lenne benne. Aztán elment egy komolyzenei koncertre, és akkor jött rá, hogy a hallásával is vannak problémák. Kilenc nappal azután, hogy a sürgősségin kidarabolták a rovart a füléből, Katie elment az orvosához, és elpanaszolta, hogy még mindig fájdalmat érez a csótányos fülében. A fülész kimosta a lány fülét, és meglátta, hogy bizony, nem sikerült teljesen eltávolítani a csótányt.

Nagyon durva, ami ennek a nőnek a fülével történt 3
Képünk illusztráció!
Fotó: www.profimedia.hu

Katie azt hitte, csak egy kis kisebb darabról lehet szó, és majdnem elájult, amikor a fülész közölte, hogy úgy látja, a rovar teljes felsőteste ott van még a hallójáratban. „Éreztem a szúrós lábait, ahogy az orvos kihúzta azon a keskeny járaton.” – mesélte Katie, aki végre csótánymentes füllel távozott az orvostól. A magazin megkeresett egy fülészt, aki elmondta, hogy ez bárkivel megtörténhet. Óva intett mindenkit attól, hogy fülpiszkálóval próbálja meg kiszedni a fülébe ragadt rovart, hiszen azzal csak beljebb tolja, és könnyen megsértheti a dobhártyát is. Helyette azt javasolja, hogy ha bogár mászik a füledbe, finoman próbáld meg kirázni, csepegtess egy kis olajat a füledbe, és ha így sem jön ki, kérj orvosi segítséget.

Az esetről készült fotókat itt tudod megtekinteni.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este Denzel Washingtontól a A védelmező (1), izgalmakban és fordulatokban gazdag, “lebilincselő” film – videó

Nap mint nap filmek! Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégente 2 filmet, más és más...

Meghan Markle megint babát vár?

Néhány napja jelent meg Harry herceg és Meghan Markle dokumentumfilmjének az előzetese, ami azonnal hatalamas visszhangot kapott. A drámai...

„Nem mehetek el előbb, mint a feleségem!” – ezért ölte meg Tibi bácsi Marikát, majd később önmagát

Döbbent csend ül a kis zalai falun, ahol vasárnap délután fedezték fel a rokonok a 73 éves Marika...

A streaming, illetve a YouTube szerepe a 2022-es futballbajnokság digitális világában

A streaming, illetve a YouTube szerepe a 2022-es futballbajnokság digitális világában A világbajnokság különösen nagy figyelmet kap a Közel-Keleten...