25.2 C
Budapest
2022. május. 16. hétfő

Nagy szerelmek és nagy szakítások: vajon kit szeretett igazán Andy Vajna?

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Dobó Katát sosem érdekelte más véleménye, szerinte szerelem fűzte össze Vajnával..

Dobó Katát sosem érdekelte más véleménye, szerinte szerelem fűzte össze Vajnával / Fotó: RAS Archív

Fotó: RAS Archív

Arra utalt az elhagyott pár, hogy mese volt a producer és Dobó Kata nagy románca.

Budapest — Mintha egy hollywoodi film vált volna valóra, olyan volt Dobó Kata (46) és Andy Vajna (†74) kapcsolata: ki ne emlékezne a fiatal színésznőre, akinek élete egy csapásra megváltozott, miután beleszeretett a gazdag filmes? Pedig szó sem volt moziról, igazi volt minden: éveken át éltek egymás mellett tökéletes harmóniában, sőt, a kapcsolatuk a 2006-os szakítás után is baráti maradt. De vajon tényleg igazi volt minden? Andy Vajna korábbi, titokzatos szerelme, Somogyi Csilla, aki most a Best magazinnak nyilatkozott, arra utalt, a lányregénybe illő történet mese volt csupán, mivel Dobó Kata sosem tudta betölteni Andy szívében azt az űrt, amit ő hagyott maga után. De mire alapozhatja állításait a nő? Hiszen Andy és Kata a közös fotókon mindig boldognak tűntek, egyik fényűző partiról a másikra jártak Los Angelesben, világsztárok köreiben forgolódtak.

– Andy elhagyott, Katát választotta – idézte a magazin Csilla szavait. A nő 12 évig volt együtt a producerrel. – Nagyon fájt a szakítás.

Később aztán megbánta, szeretett volna visszajönni hozzám, újra akarta kezdeni. Rádöbbent ugyanis, hogy – ahogyan ő mondta – engem keres Katában, de sajnos nem talál.

Somogyi Csilla, aki 12 évig volt a producer párja, azt állítja, Andy Vajna őt kereste az utódjában is / Fotó: Getty ImagesSomogyi Csilla, aki 12 évig volt a producer párja, azt állítja, Andy Vajna őt kereste az utódjában is / Fotó: Getty Images

Csilla annak idején maga hívta fel Vajna figyelmét Katára egy castingon, győzködve, hogy a fiatal színésznő alkalmas A miniszter félrelép című film főszerepére. Vajna ezután szakított vele, hogy Dobó oldalán keresse a boldogságot. Volt szerelme szerint az akkor 55 esztendős filmest a kapuzárási pánik hajtotta. Ehhez képest Katáék szerelme tökéletesnek tűnt, az Amerikában szerencsét próbáló színésznő úgy beszélt Vajnáról, hogy sosem ismert nála jobb embert.

– Nagyon elveszett voltam kint, nehéz időszak volt mögöttem, nem tudtam, merre induljak.

Sok pofont kaptam akkor, nem sok biztatással, Andytől meg mást, pont az ellenkezőjét kaptam annak, amit korábban, és akkor arra nagy szükségem volt.

A kint töltött nyolc év alatt sokszor külön voltunk a munka miatt. Én soha nem lubickoltam abban, hogy én vagyok a producer barátnője, ez kint nem így működött – emlékezett vissza kapcsolatukra a Filmklub podcast interjújában Dobó Kata, aki lapunknak nem kívánt reagálni Csilla állításaira, így arra sem, miszerint Vajna megpróbált visszatérni hozzá a színésznő mellől.

Ennek némiképp ellentmond, hogy Andy Vajna Frei Tamásnak egy 2003-as interjúban arról beszélt, kiválóan kiegészítik egymást.

– Úgy érzem, kettőnk közt nincs korkülönbség, szellemileg és minden szempontból jól kijövünk – magyarázta Vajna, aki még a szakítás után is arról beszélt, hogy élete végéig barátja marad Katának, a színésznő pedig leszögezte, igazi szerelem fűzte össze kettejüket.

– Nem igazán érdekel, mit gondolnak az emberek – jelentette ki Freinek. – Ez az én életem, úgy játszom vele, ahogy akarok. Ez egy szerelem!

Öt nővel volt kapcsolata

Andy Vajna életében mindig is meghatározó szerepet játszottak a nők, noha ő sosem kérkedett kapcsolataival. Első felesége az ázsiai származású Cecilia Mong volt, akitől 2007-ben elhunyt fia, Justin is született. Utána jött Csilla, akivel 12 év után Dobó Kata miatt szakított. A színésznővel 2006-ig alkottak egy párt, majd egy évvel később Vajna beleszeretett a húszas évei elején járó Tóth Éva modellbe, akivel 2010-ben váltak el az útjaik. Még ebben az évben ismerkedtek meg Palácsik Tímeával, akit három évvel később vett feleségül, s haláláig ő volt a társa.

blikk, Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Tragédia: durrdefektet kapott és felborult egy tűzoltóautó Borsodban

Annyira siethettek egy tűzesethez a kazincbarcikai tűzoltók, hogy a konvoj lajtoskocsija durrdefektet kapott és felborult. Személyi sérülés nem...

Észak-Korea – Kim DzsungUn: Nem koronavírus, hanem egy országon átviharzó lázas megbetegedés az, amiben benne vagyunk – A helyi állami sajtó szerint lázas betegekből...

Világsajtó - Letarolja Észak-Koreát a koronavírus: teszt és vakcina nélkül küzdenek a humanitárius katasztrófa ellen Sokáig tagadta Észak-Korea diktátora,...

Az orosz oligarchák paradicsomában van villája Zelenszkijnek, amelyet fedőcégeken keresztül birtokol – Szólj hozzá!

A több mint 400 négyzetméteres villa mindössze 400 méterre fekszik a tengerparttól. Volodimir Zelenszkij vagyonát egyes források egymilliárd dollárra...