20.3 C
Budapest
2022. június. 25. szombat

“Nagy fogás!” – 180.- forintot rabolt egy horgásztól, erre költötte a pénzt..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Bicskával kényszerített aprópénze átadására egy horgászt a gyanú szerint az a 34 éves, lakcím nélküli férfi, akit alig 53 óra alatt elfogtak dunakeszi rendőreink… Köszönjük!

A rendőröknek alig 3 nap alatt sikerült elfogniuk az elkövetőt. /Fotó: Police.hu

Rendőreink hamar elfogták az elkövetőt. /Fotó: Police.hu

Rokonlátogatásra érkezett Gödre, majd úgy döntött, marad. B. József padokon aludt, ám a pénze elfogyott, amikor 2020. július 25-én délben – hirtelen ötlettől vezérelve – egy, a Feneketlen-tónál horgászó férfi háta mögé lépett – olvasható a rendőrség honlapján.

Zöld nyelű bicskáját áldozata nyakához tartotta, majd azt mondta, „pénzt vagy életet.” Ezt követően a másik pénztárcáját és mobiltelefonját követelte.

A sértett pénzérméket nyomott a kezébe, a támadója pedig a tudtára adta, hogy ha megfordul, elvágja a torkát, majd elmenekült a helyszínről. Elrejtettea dzsekijét, nehogy később felismerjék, majd egy közeli élelmiszerboltba ment, ahol

a rabolt 180 forintból három zsemlét és egy kenőmájast vett.

A szabad ég alatt töltött éjszaka után átöltözött, az elkövetéskor használt ruháját és a bicskát a Dunába dobta.

Ez is érdekelheti: Többször fejbe rúgta, majd kirabolta áldozatát egy 19 éves nyíregyházi férfi: nem hiszi el, hova rejtőzött a zsaruk elől – videó

A rendőröknek alig 3 nap alatt sikerült elfogniuk az elkövetőt. /Fotó: Police.huRendőreinknek alig 3 nap alatt sikerült elfogniuk az elkövetőt. /Fotó: Police.hu

Közben a rendőrök minden lehetséges tanút igyekeztek felkutatni, adatot gyűjtöttek, kérdezősködtek. 2020. július 27-én kaptak bejelentést, hogy néhány helyi egy bokorban olyan dzsekit talált, amilyenről a járőrök beszéltek nekik korábban.

A kabátot felnyalábolva a rendőrök egy közeli borozóban is érdeklődtek, ahol a tulajdonos az egyik vendége ruhadarabjaként ismerte fel. B. Józsefet nem sokkal később elfogták.

Kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, magyarázata szerint nagyon megbánta tettét, amire az éhség vitte rá.

(Kérhetett is volna, bárki adott volna neki.. Itt Pesten, a jólelkű emberek – én is -, nagyon sokszor segítenek az elesetteken..)

Az őrizetbe vett férfi ellen rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást a Dunakeszi Rendőrkapitányság, egyben kezdeményezik a letartóztatását.

blikk, police, Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia

Kapcsolódó hírek

Megverte mumusát a magyar női vízilabda-válogatott! Szép volt lányok! Gratulálunk!

Fontos győzelem a vizes vb-n: Kanada legyőzésével csoportmásodik a magyar női vízilabda-válogatott. A magyar női vízilabda-válogatott 11-7-re nyert pénteken...

Szupergyors, szuperokos és szuperintelligens..

Az emberi agy komplexitásával vetekszik az új kínai szuperszámítógép mesterséges intelligenciája a készítői szerint A Sunway a hírek szerint...

Német közüzemi hálózati felügyelet: … “érdemes félretenni pénzt”, .. fontos a takarékoskodás is, érdemes lejjebb állítani a fűtést, és inkább felvenni egy pulóvert, és...

A Bundesnetzagentur vezetője attól tart, leállhat a gázszállítás az Északi Áramlat-1 vezetéken, ezért szerinte „már most érdemes félretenni...

Emberek is élnek a világ legbarátságtalanabb helyén: a gázmaszk alapfelszerelés a Danakil-mélyföldön

A Föld egyik legszárazabb és legmelegebb vidékén mintegy százezer ember él. Számos olyan hely van a bolygón, amik az...