17.3 C
Budapest
2023. május. 28. vasárnap

Nagy erővel vonultak a rendőrök: kést szorított osztálytársa nyakához egy kecskeméti kamasz

Dátum:

Megosztás:

Egy tartózás miatt egymásnak két fiatal Kecskeméten az egyik utcában. A fiúk osztálytársak voltak, így jól ismerték egymást. Sokkoló részletek derültek ki.

Kést szorított egy 15 éves kamasz osztálytársa nyakához Kecskeméten, erről videó is készült. Elszámolási vita volt a két fiatal között, 20 ezer forintot akart így behajtani a fiú. Azt mondta társának, leszúrja, ha nem fizet.

Az egy fejjel magasabb diák az utcán esett neki osztálytársának. A drámai felvételeken jól látható, hogy a kés hegye csupán centiméterekre volt a pánikba esett fiatal nyaki ütőerétől. Az agresszív kamaszhoz végül az egyik barátja lépett oda, hogy elvegye tőle a fegyverét. Ezután a két iskolák, akik jól ismerték egymást dulakodni kezdtek.

A Tények információi szerint egy ott lakó asszony hívott segítséget a drámai pillanatokat látva.

„Én mondjuk szintén nem merek kijönni ilyen esetben. Mert hát már nem vagyok húsz éves, nyilván és fél az ember” – mondta még mindig a történtek hatása alatt állva.

„Már olyan is történt, hogy én hozzám becsöngetett egy lány, például teljesen feldúltan, mert a fiúk üldözték. Hogy úgy mondjam, megakarták verni, szóval valami konfliktus volt” – tette hozzá.

A rendőrség elfogta a támadót, a bíróság pedig már el is ítélte. A fiatal mindent beismert.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Magyar animációs filmé a rövidfilmes Arany Pálma

Buda Flóra Anna francia-magyar koprodukcióban készült 27 című animációs filmje nyerte el szombat este a legjobb rövidfilmnek járó...

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és...

Kiesés! A Honvéd kikapott a Puskás Akadémiától, búcsúzik az élvonaltól

A labdarúgó NB I 33., utolsó fordulójában a Budapest Honvéd izgalmas hajrá után 2–1-re kikapott a Puskás Akadémiától,...