12.8 C
Budapest
2024. április. 17. szerda
HomeSzabadidőBulvárNagy balhé a koncerten: Curtist követelték Majkától a rajongók

Nagy balhé a koncerten: Curtist követelték Majkától a rajongók

Ganxsta Zolee és a Kartel egy hatalmas bulival ünnepelte egyik tagjuk, Big Daddy Laca ötvenedik születésnapját a Budapest Parkban, ahol vendégealőadóként Majka is fellépett.

A múlt hét csütörtökön megtartott koncerten Majka mellett eredetileg Curtis is fellépett volna, ám a konfliktusok elkerülése végett csak az ózdi fenegyerek lépett fel. Amikor Majka egyedül lépett a színpadra, többen fújoltak és nemtetszésüket fejezték ki a rappernek, s volt, aki a „Hol van Curtis?!” rigmust kántálta. Az egykori barátok konfliktusa tehát eléggé megosztja a közönséget is.

Curtis a Borsnak nemrégiben nem is leplezte csalódottságát a kialakult helyzet miatt.

„Soha nem érdekelt, ki mit mond és gondol, de az, hogy Majka ilyen embernek állít be, totális nagy csalódás, mert nem ilyen vagyok! Míg élek, nem fogok neki megbocsátani” – mondta a lapnak.

Majka, miközben a Herion című Ganxsta-dalt rappelte, az utalásokkal tulfűtött sorokat – hol kimondva, hol kimondatlanul – gondolkodás nélkül Curtisre változtatta.

Ganxsta Zolee is elmondta a véleményét a történtekről, neveuezesen, hogy nem akarna választani kettejük között, s ha rajta múlt volna, mind Majka, mind Curtis színpadra lépett volna.

Forrás: Blikk

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem