9.4 C
Budapest
2022. szeptember. 28. szerda

Nagy az öröm az egész világon, felépült a koronavírusból a 95 éves uralkodó, .. mindenki szereti Erzsébet királynőt! – Oszd meg! a jó hírt

Dátum:

Megosztás:

Nagyon jó hírek érkeztek II. Erzsébetről: mindenkire rácáfol ezzel a fotóval

Valami végre hiányzik a kezéből!

Sokan aggódnak most a 95 éves uralkodóért, hiszen II. Erzsébet egészsége pár hónapja még romokban hevert. A Palota is megerősítette, hogy a Királynő pozitív koronatesztet produkált, több találkozóját is lemondta, hogy pihenhessen. Sőt! Újra megjelent a sétabot a kezében, hiszen több palotai informátor szerint már nehezen mozog II. Erzsébet, még a sétálás is nehezére esik. Most viszont friss fotóval jelentkezett II. Erzsébet, méghozzá egyenesen a Windsor-kastélyból.

Személyes találkozója volt, mosolyog és nincs a kezében a sétabot! Ez pedig jó hír a rajongóknak, hiszen végre úgy látszik, hogy a Királynő túl van a nehezén.

Erzsébet királynő az Instán, itt

Hogy kivel találkozott?

Egy guyanai költőnővel, Grace Nicholsszal, akinek egy rangos kitüntetést adott át. Ez pedig nem más, mint a Queen’s Gold Medal for Poetry.

Ezt az aranymedált az előző év legkiemelkedőbb költőjének ítélik oda Nagy-Britanniában.

Magát a medált egyébként Edmund Dulac tervezte, amelynek egyik oldalán II. Erzsébet dombornyomott arcképe látható, másik oldalán pedig az Igazság megtestesítője, aki jobb kezében az inspiráció lángját tartja.

Ezek szerint tényleg jobban van II. Erzsébet! Hála az Úrnak! Ámen! Hirmagazin.eu

blikkruzs nyomán,

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Kiderült, mikor érkeznek a III. Károly király portréját ábrázoló bankjegyek

Még az idén bemutatják az új brit uralkodó, III. Károly király portréját ábrázoló fontbankjegyeket, amelyek várhatóan két év...

A kettős tömegű lendkerék feladata és meghibásodása

A kettős tömegű lendkerék feladata és meghibásodása A kettős tömegű lendkerék feladata a motor által termelt mozgási energia tárolása...

Jevgenyij Prigozsin állítja, Ő irányítja a Wagner-csoportot..

Jevgenyij Prigozsin állítása szerint 2014. május 1-jén született meg az orosz magánhadsereg. Jevgenyij Prigozsin Kreml-közeli orosz oligarcha hétfőn hivatalosan...

Putyin: Európának tisztelnie kell Moszkvát és Minszket!

A fehérorosz elnök pedig kijelentette: Európa jövője közös Oroszországéval és Fehéroroszországéval. Az európai országoknak tisztelettel kell viszonyulniuk Oroszországhoz és...