22.2 C
Budapest
2022. május. 25. szerda

Múzeum lett Prince otthonából

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Október 6-án nyílik meg a rajongók előtt a néhai amerikai zenész, Prince Paisley Park-i otthona, amelynek liftjében találták holtan az 57 éves énekest április 21-én – jelentette be a popsztár hagyatékát kezelő társaság.

Múzeum lett Prince otthonából

A Bremer Trust közleménye szerint a Minneapolis közelében fekvő, több mint hatezer négyzetméteres komplexumot ugyanaz a cég fogja működtetni, amely Elvis Presley egykori memphisi otthonát, a ma múzeumként és turistalátványosságként működő Gracelandet is üzemelteti. A zenész testvére, Tyka Nelson szerint Prince mindig is meg akarta nyitni az ingatlant a látogatók előtt.

A Paisley Park-i turistalátványosság megvalósításához szükséges kezdődőkét a Graceland Holdings biztosítja. A tervek szerint a komplexum látogatói bejárhatják a stúdiókat, ahol Prince legnagyobb slágereinek többsége született, valamint azt a helyiséget, ahol a zenész a turnékra próbált, illetve exkluzív magánkoncerteket adott.

A nagyjából hetven perces körséta során Prince több ezer személyes tárgyát is meg lehet nézni, köztük legendássá vált fellépőruhákat, díjakat, hangszereket, műtárgyakat, ritka zenei és videofelvételeket, koncertekről származó emléktárgyakat, autókat és motorkerékpárokat.

Péntektől lehet belépőt vásárolni az interneten: a normál jegy ára 38,50 dollár (tízezer forint), a kiscsoportos VIP-túrák fejenkénti ára 100 dollárnál kezdődik. A Graceland Holdings naponta 1500-2000 látogatóra számít csúcsidőszakban.

A tervekre a városnak is áldását kell adnia. A tervezőbizottság szeptember 20-án tart meghallgatást az ügyben, a városi tanács október 3-án dönt. Senkinek sincs tudomása arról, hogy Prince végrendeletet hagyott volna hátra, az ügyben eljáró bíró pedig még nem döntött az örökösökről, de várhatóan Tyka Nelson és Prince öt féltestvére is a kedvezményezettek között lesz, mivel a zenész elvált, szülei meghaltak és nincs gyermeke.

A popsztár a fentanil tartalmú erős fájdalomcsillapító véletlen túladagolásában vesztette életét április 21-én a halottkémi jelentés szerint, melyekre átcímkézett üvegben találtak rá.

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner

Kapcsolódó hírek

“Szeretem az illatát és a fogsorát”: Állítja a 31 éves férfi, aki egy 90 éves nőbe szeretett bele

Van, aki a szőkékre bukik míg mások a barnákra. Valakinek az érettebb nők tetszenek, míg másoknak a fiatalabbak. Mindenkinek...

Elfogadta az Országgyűlés az alaptörvény tizedik módosítását

Az új szabály lehetővé teszi, hogy a kormány veszélyhelyzetet hirdessen a szomszédos országban fennálló fegyveres konfliktus, háborús helyzet vagy...

Bűnösnek vallotta magát a macskáját megkínzó francia focista – megrázó képek

Súlyos börtönbüntetést is kaphat az a francia focista, akiről kiszivárgott egy videó arról, hogyan kegyetlenkedik a macskájával. Megrázó képek...

Krízisállapot: Megroppantak az ukrán kikötők, egyszerre száz hajó rekedt a Dunán

Torlódnak a hajók a Duna torkolatánál: hajók tucatjai napokig várakoznak a szulinai határátkelő előtt a Fekete-tengeren, mivel a...