27.2 C
Budapest
2022. augusztus. 10. szerda

Műsorvezető lett Kásler Miklós! YouTube-sztár lesz az exminiszter

Dátum:

Megosztás:

Kásler Miklós, a negyedik Orbán-kormány emberi erőforrásokért felelős minisztere, onkológus hamarosan új szerepben tűnik fel a médiatérben.

A Magyarságkutató Intézet YouTube-csatornáján egy új sorozat indul, ahol az exminiszter műsorvezetőként kap szerepet. Az európai és a magyar identitás című kilencrészes sorozat első filmje pénteken délután öt órától követhető a Magyarságkutató Intézet és Kásler Miklós Facebook-oldalán.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A sorozat trailerében igy vezeti be a professzor, milyen témákat ölelnek majd fel a filmek:

„Megvizsgáljuk, hogyan hatottak az európai gondolkodásra az ókori görög és római filozófusok és történetírók munkái. Látni fogjuk, milyen befolyást gyakorolt a római jog a kontinentális jog fejlődésére és részletesen elemezzük, hogy a legfontosabb identitásképző erő, a kereszténység hogyan tudta teljes egészében átfogni és áthatni Európát.”

Mint ismert, az orvosprofesszortól az EMMI vezetőjeként sem volt idegen a filozófiai, történelmi, művelődéstörténeti témák felkarolása. Ilyen volt amikor Corvin János horvátországi sirját bontották fel, mivel rekonstruálni tervezték Hunyadi Mátyás genetikai modelljét vagy az Árpádházi-királyok genetikai mintáját akarta összerakatni, de emlithetnénk A Pozsonyi csata cimű filmet is, amelynek produceri feladatait a Magyarságkutató Intézet vállalta el.

blikk

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Elindultak a Széchenyi Hitelkártya programok!

Elindultak a Széchenyi Hitelkártya programok! Elindult a megújult Széchenyi Kártya MAX program, a konkrét hitelkérelmek benyújtására megnyílt a lehetőség...

Fellélegezhetnek a katások, új rendelettel segít a kormány

Az egyszerűsített közteherviselés hozzájárulás (ekho) mértéke 13 százalékponttal csökken. Az egyszerűsített közteherviselés hozzájárulás (ekho) mértéke 13 százalékponttal csökken, szeptembertől...

Biciklivel is érkezhetnek a betegekhez a magyar mentősök – szólj hozzá, mondd el a véleményedet te is!

Kerékpárral közlekedő mentősök teljesíthetnek szolgálatot a fővárosban, tudta meg a Népszava. A legfontosabb - és legérdekesebb hírek itt! Kattints...

Egy holland férfi felvásárolt egy egész falut Nógrádban

A holland Elroy Thümmler először bulizni jött Magyarországra, az ügynökségével sok hollandot hozott el az országba. A legfontosabb -...
facebook