2.3 C
Budapest
2023. március. 23. csütörtök

Múltszázadi módszerek egy mórahalmi iskolában: megdöbbentő dolgot állít a nagymama

Dátum:

Megosztás:

A nagymama szerint a tanítónéni fegyelmezésként a csaphoz rángatta unokáját, majd szappannal mosta ki a gyerek száját. A kislány félelmében bepisilt…

Dühös bejegyzést tett közzé a Facebookon egy mórahalmi nagymama, aki írásában azt állítja, kis unokája száját szappannal mosta ki egy tanítónő a mórahalmi Móra Ferenc Általános Iskolában múlt hét szerdán. A kislány félelmében bepisilt. Egész nap a pisis ruhájában tartózkodott az iskolában délután fél 5-ig. Azóta fél a szobában villany nélkül maradni – osztotta meg a nagymama.

A bejegyzés nem látott mértékű indulathullámot gerjesztett, sokan felháborodtak a tanítónő múlt századot idéző módszerein. Ugyanakkor akadtak, akik megkérdőjelezték a nagymama szavahihetőségét, és úgy gondolják, a kislány nem mondott igazat a vele történtekről.

A bejegyzést a kislány édesanyja sem hagyta szó nélkül.

A kislányom nem szent, és olykor megérdemli a büntetést. Viszont úgy gondolom, hogy ez a fajta fegyelmezés túlmegy a határon. Valóban ez történt. A tanárnővel és igazgatónővel is beszéltem. Nem én hoztam nyilvánosságra, hi­szen nem az a megoldás! Nem lehet vérző, habzó szájjal tanárt fenyegetéssel elintézni. Van hivatalos módja. Az más, hogy szívem szerint hogyan cselekedtem volna, valószínűleg én húztam volna a rövidebbet” – írta érthető indulattal a kis Gréti édesanyja.

A tanítót megrovásban részesítették. – Múlt hét pénteken megtörtént a vizsgálat, melyet a szülővel egyetértésben lezártunk. Ezután viszont a szülő hozzájárulása és meggyőződésem szerint tú­lozva kirobbant az ügy, ezért hétfőn újraindítottuk a vizsgálatot. Mindenkinek az az érdeke, hogy tisztázzuk a helyzetet, ezért újra alaposan szeretnénk körbejárni az ügyet – mondta el a Borsnak Kazi Mária intézményvezető. Mint mondta, szeretnék megvédeni az iskola hírnevét, ezért újra meghallgatják a tanítónőt, a kislányt és a szülőket is. Későbbre ígért tájékoztatást.

Forrás: Ripost

Képünk illusztráció!

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Hegyek között – amerikai romantikus dráma – videó

A fotóriporter Alex és a sebész Ben útja Boise városának repterén keresztezi egymást. Alex az esküvőjére, Ben pedig...

Esti torna – videó

Mozogj többet, élj tovább! Esti torna - videó Hirmagazin.eu

Esti mese – videó

Jó éjszakét gyerekek! Esti Mese A kiskakas gyémánt félkrajcárja - népmese Hirmagazin.eu

Közel a harmadik világháború (reméljük nem lesz (szerk..)): amerikai bombázókat fogtak az orosz határon..

"2023. március 20-án a Nyugati Katonai Körzet légvédelmi erőinek szolgálatban lévő radarjai két, az Orosz Föderáció államhatárának irányába...