15.5 C
Budapest
2022. május. 18. szerda

Mozgósították a rendőrséget, keresik ezt a két mezőtúri gyereket

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A két fiatalnak kedden délelőtt veszett nyoma, egyelőre egyiküket sem találják a rendőrök.

Két mezőtúri fiatal eltűnéséről számolt be kedd este a rendőrség. A 12 éves Zsibó István Gábor kedden délelőtt szökött meg otthonából.

Mozgósították a rendőrséget, keresik ezt a két mezőtúri gyereket
Fotó: Police.hu

Az eltűnt fiú körülbelül 150 centiméter magas, sovány testalkatú, hajlott testtartású. Sötétbarna, rövid hajú, szeme sötétbarna. Eltűnésekor sötétkék farmernadrágot, szürke kapucnis, cipzáras melegítő felsőt, egy fekete, felirat és minta nélküli műbőr dzsekit, szürke baseball sapkát és egy terepmintás, tépett vászon félcipőt viselt. A fiú eltűnéskor magával vitte kék oldaltáskáját is.

A 14 éves mezőtúri lány, Varga Ramóna Szilvia kedden délelőtt 11 óra körül tűnt el.

Mozgósították a rendőrséget, keresik ezt a két mezőtúri gyereket 1
Fotó: Police.hu

Az eltűnt lány körülbelül 145-150 centiméter magas, vékony testalkatú. Feketére festett haja vállig ér. Szeme barna, szemöldöke vékony, szedett. Az álla alatt körülbelül 5 centiméter hosszúságú műtéti heg van.

Eltűnésekor fekete bokacsizmát, fehér mintás nadrágot, derék középig érő, fekete színű felsőt és szürke kabátot viselt. Eltűnéskor magával vitte a nevére kiállított diákigazolványát, személyi igazolványát és Samsung típusú, fehér színű mobiltelefonját.

A rendőrség kéri, hogy aki valamelyikőjüket felismeri, hívja police.hu-n található elérhetőségek valamelyikét.

Forrás: police.hu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Még előtte állt az egész élet: barátja szeme láttára zuhant a mélybe a 23 éves lány

Barátja szeme láttára vesztette életét egy fiatal nő. Még előtte állt volna az egész élete. A Romániából származó Nane-losana Bodea május...

Az a helyzet, hogy megöregedtél, kisanyám

Azt hitted, hogy nem fog megtörténni, ugye? Azt hitted, hogy megúszod, mert veled és a testeddel ilyesmi nem...

Az ukrán fegyveres erők vezérkarának közleménye szerint az Azovsztal acélgyárban állomásozó egységek vezetői parancsot kaptak embereik életének megmentésére.

Elhagyták az ukránok az Azovsztal acélgyárat.. Hétfőn több száz embert evakuáltak az acélműből: ez volt utolsó menedékhely a városban,...

Hatalmas nemzeti lobogó ékesíti a megújuló Citadellát

Nem egészen három hónap alatt valósította meg a ZÁÉV a grandiózus lobogót és annak tartozékait. A ZÁÉV Építőipari Zrt. és a Market...