15.5 C
Budapest
2022. május. 18. szerda

Moszkva azonnal reagált a finnek és svédek NATO-csatlakozásához..

Dátum:

Megosztás:

Vlagyimir Csizsov azt mondta a Sky Newsnak, hogy “mélyen csalódott és elszomorított” Finnország és Svédország NATO-csatlakozási ambíciói miatt, és Oroszországnak válaszolnia kell, ha tagok lesznek.

Oroszországnak meg kell erősítenie védelmét Finnország határán, ha az északi ország csatlakozik a NATO-hoz – figyelmeztetett EU-nagykövete.
Vlagyimir Csizsov a Sky News Beth Rigbynek nyilatkozva azt mondta, hogy ez “bizonyos haditechnikai intézkedéseket tesz szükségessé, mint például a védelmi előkészületek javítása vagy emelése a finn határ mentén”.
Finnország vezetői korábban azt mondták, hogy „haladás nélkül” csatlakozni kell a katonai szövetséghez, hogy „erősítsék” országuk biztonságát.
Az ország hatalmas, több mint 800 mérföldes (1287 kilométeres) határon osztozik sokkal nagyobb szomszédjával, amely a második világháború kezdetén támadta meg.
Csizsov figyelmeztetése a Kreml korábbi megjegyzéseit visszhangozza, miszerint Finnország NATO-csatlakozása „határozottan” fenyegetést jelentene Oroszország számára, és „megtorló lépéseket” indítana el.
Hogy aztán a megtorló intézkedést az előtt foganatosítja Moszkva, hogy a finnek és a svédel még nem lettek teljes jogú tagok, vagy azt követően, hogy a NATO tagjai lettek, nem lehet tudni, azt viszont igen, hogy a ma reggeli hírre, mioszerint mindkét ország örömmel jelentkezett a NATO-ba, Putyin “becélozta atomfegyverekkel” ezt a két országot.

Szólj hozzá! Mondd el a véleményedet, mert nekünk fontos a véleményed, mert a Hirmagazin.eu Online Média olvasója vagy, és mi megbecsüljük olvasóinkat!

A vélemény szabadon kijelenthető, így nincs jó – vagy rossz vélemény, minden vélemény a maga nemében ÉRTÉK!

Osztd meg a cikket, ha tetszett, hogy mások is elmondhassák a véleményüket!

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Még előtte állt az egész élet: barátja szeme láttára zuhant a mélybe a 23 éves lány

Barátja szeme láttára vesztette életét egy fiatal nő. Még előtte állt volna az egész élete. A Romániából származó Nane-losana Bodea május...

Az a helyzet, hogy megöregedtél, kisanyám

Azt hitted, hogy nem fog megtörténni, ugye? Azt hitted, hogy megúszod, mert veled és a testeddel ilyesmi nem...

Az ukrán fegyveres erők vezérkarának közleménye szerint az Azovsztal acélgyárban állomásozó egységek vezetői parancsot kaptak embereik életének megmentésére.

Elhagyták az ukránok az Azovsztal acélgyárat.. Hétfőn több száz embert evakuáltak az acélműből: ez volt utolsó menedékhely a városban,...

Hatalmas nemzeti lobogó ékesíti a megújuló Citadellát

Nem egészen három hónap alatt valósította meg a ZÁÉV a grandiózus lobogót és annak tartozékait. A ZÁÉV Építőipari Zrt. és a Market...