Hirmagazin.eu
Főoldal » Most már biztos: magyar idő szerint vasárnap dél körül csapódik be a Földbe a kínai rakéta – ide jósolják a szakértők
Tudástár - minden érdekesség

Most már biztos: magyar idő szerint vasárnap dél körül csapódik be a Földbe a kínai rakéta – ide jósolják a szakértők

Még mindig nagyon nehéz megmondani a becsapódás helyét, jelenleg Új-Zéland partjaihoz közel jósolják.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Hosszú Menetelés 5B nevű kínai rakéta kontroll nélkül fog majd visszazuhanni a Földre, egyelőre még nem lehet pontosan megmondani, hova.


Az amerikai Aerospace Corporation kalkulációi szerint a rakéta a legnagyobb valószínűséggel szombat este és vasárnap hajnal között érkezhet vissza a Föld légterébe

– írja a Reuters.

Jelenleg a becsapódás várható helyét Új-Zéland északi szigete mellé teszik – ez jelentősen eltér az eddigi kalkulációktól, igaz, a mostani sem pontos meghatározás.

Jonathan McDowell, a Harvard Egyetem asztrofizikusa szerint a helyzet nem drámai, és kicsi az esélye, hogy valakit eltalál a rakéta egy darabja
A szakértő szerint egyelőre lehetetlen megmondani, hol fog becsapódni a törmelék, hiszen a rakéta olyan nagy sebességgel halad, hogy naponta váltogatja az útvonalát.

De azt állítja, valószínűbb, hogy az óceánban landolnak majd a darabok, egészen egyszerűen azért, mert ez teszi ki a bolygó felszínének jó részét – írja a 24.hu.

Forrás: Tudásfája / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Hátborzongató jóslat: pusztító üstökös fogja jelezni Jézus második eljövetelét

Mazsi

Mi folyik itt? Újabb két rejtélyes tárgy hagyta el sietve a Föld légkörét

Mazsi

20 éves a Rákóczi híd

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....