13.6 C
Budapest
2022. szeptember. 26. hétfő

Most kiderül, csapodár vagy hűséges vagy-e!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A férfiak és a nők vagy inkább hajlanak a hűségre, vagy a csapodárságra, állítják a kutatók, akik azt is elárulják, elég csak egy pillantást vetni a másik kezére, hogy kiderüljön, ő vajon melyik csoportot erősíti.

Míg más fajok jellemzően vagy életük végéig ragaszkodnak a párjukhoz, vagy csélcsap módon váltogatják a partnereiket, addig az emberek között mindkét típusra találni számtalan példát. Korábbi kutatások azt állították, hogy az emberek pont a két szélsőséges magatartás közé esnek.

Az Oxfordi és a Northumbriai egyetem közös kutatása azonban most megállapította, hogy az embereket vagy inkább a rövid szerelmi kalandok érdeklik, vagy a hosszú távú kapcsolatok.

A kutatás során arról faggatták ki a brit és észak-amerikai alanyokat, hogy hogyan vélekednek a ‘kötöttségek nélküli’ szexszel kapcsolatban. Ebből kiderült, hogy míg egyeseknek semmi baja nem volt a könnyűvérű magatartással, addig mások nagyobb hangsúlyt fektettek a hűségre.

Mindezzel párhuzamosan a kutatók fényképeket készítettek 1314 brit férfi és nő mutató-, illetve gyűrűsujjáról. Kiderült, hogy minél kisebb arányaiban a mutatóujj a gyűrűsujjhoz képest, annál magasabb szintű tesztoszteronnak voltak kitéve az illetők magzati korukban, és ennek következtében annál csapodárabbak is.

Azok tehát, akiknek a gyűrűsujja sokkal hosszabb, mint a mutató, inkább hajlanak a hűtlenkedésre, mint azok, akiknek a gyűrűs- és mutatóujja egyforma hosszúságú. Ez pedig ugyanúgy igaz a nőkre, mint a férfiakra.

Egyszóval ha a hűséges társadra szeretnél rátalálni, ismerkedés előtt ne felejtsd el betenni a retikülbe a vonalzódat…

Forrás: Marmalade, Independent, kép: happierabroad.com

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Arzénos családirtásra épített praxist: Gerzsány Mária, a sorozatgyilkos hátborzongató története (18+)

Megdöbbentő történet egy kegyetlen emberről. Sokáig azért nem sikerült lebuktatni, mert a falubeli megrendelői összejátszottak vele. Sok hátborzongató történetet...

Megtartotta körzetét a baloldal Újpesten

Győzött az ellenzék a IV. kerületben. Egy baloldali körzetet hozott a vasárnap tartott időközin az ellenzék, Maholányi Zsolt, a DK, az...

X-Faktor 2022: tényleg valóságshow lett a tehetségkutató műsorokból?

2004. január 10-én a Megasztár első élőben közvetített döntője új fejezetet nyitott a hazai kereskedelmi tévézés történetében. A műsor hat...

Hiába ment Gyurcsány Miskolcra kampányolni, a Fidesz jelöltje nyert

Barta Gábor, a Fidesz-KDNP jelöltje közösségi oldalán köszönte meg a választók bizalmát. Barta Gábor nyerte Miskolc 3. számú egyéni választókerületében...