6.6 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóMost érkezett! Ekkora mennyiségű drogot találtak az ismert magyar divattervező lakásán

Most érkezett! Ekkora mennyiségű drogot találtak az ismert magyar divattervező lakásán

H. Zoltánt és a társát pénteken vették őrizetbe, miután a lakásaikban nagyobb mennyiségű kábítószergyanús anyagot találtak.

A két férfi IV. illetve XIII. kerületi otthonait kutatta át a rendőrség, és mindkét helyen kábítószert találtak.

További balesetek, bűnügyi hírek, eltűntek, gyilkosságok, rablások, videók, részletek..

Az egyikőjük otthonában ráadásul olyan nagy mennyiségű, különböző fajtájú kábítószergyanús anyagot találtak, hogy fenn áll a lehetősége, hogy esetleg kereskedhetett is a tiltott szerekkel. A Bors megkeresésére a rendőrség konkrét adatokkal is szolgált a két drogfogás részleteiről:

divattervező,drog

A két férfi közül az egyik gyanúsítottat le is tartóztatták /Képünk csak Illusztráció (Pixabay)

„Az egyiküknél összesen körülbelül száz gramm növényi törmeléket – az elsődleges adatok szerint marihuánát- és tizenhat gramm kokaingyanús port, a másiknál összesen körülbelül nyolcvanöt gramm növényi törmeléket, valamint egy gramm port – elsődleges adatok szerin kokaint találtak” – tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság a lapot. Emellett az egyenruhások elárulták, hogy bár mindkét férfit őrizetbe vették, csupán az egyiküket tartóztatták le, a lap információi szerint ez nem más mint a divattervezőként tevékenykedő H. Zoltán.

További balesetek, bűnügyi hírek, eltűntek, gyilkosságok, rablások, videók, részletek..

A rendőrség azóta szakértők bevonásával vizsgálja az ügyet és kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást, emellett a kábítószergyanús anyagokat is szakértők segítségével vizsgálják. Egyelőre más gyanúsítottja nincs az ügynek.

Nyitókép illusztráció: Northphoto

metropol, birs, police

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work