28.1 C
Budapest
2022. július. 2. szombat

Most először szólalt meg erről: így élte meg az elköltözését Liptai Claudia

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Liptai Claudia azóta fontolgatta a költözést, hogy megszületett a kisfia, Marci.

Claudia már akkor elkezdte szervezni a költözködést, illetve korábbi lakásának eladását, amikor még az esküvőre készültek Pataki Ádámmal. Korábban a III. kerületben laktak együtt, már itt elkezdték fontolgatni, hogy egy családi ház megfelelőbb lenne számukra. Claudia most a Best magazinban beszélt arról, hogy milyen volt a költözködés, illetve milyen érzés az új otthonban lakni.

– A költözésünk egy olyan közös munka lett, ami még nagyon sokáig meghatározzamajd az életünket. Elképesztő élmény együtt kialakítani az új otthonunkat – mondta el Claudia. – Igazi otthon lett, bárki belép, azonnal meg is jegyzi. Egyszerűen imádjuk. Lehet, hogy frázis, meg közhely, de az embernek tényleg kell egy közösen kialakított hely, mert az teljesen más, mint a készbe beköltözni. Imádom, hogy a barátaink szeretnek ott lenni, mi pedig nagyon jó vendéglátók vagyunk.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Weber Zsolt

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Halálos lehet a nőkre egy népszerű növényi alapú diéta

Bizonyos ételek nagyobb eséllyel okozhatnak szívinfarktust a nőknél mint a férfiaknál, derítették ki kutatók. A nők étkezési szokásai eltérnek...

Rettenetes hírt közöltek: Ha ilyen sört vett, ne igya meg!

Biztonsági figyelmeztetést adtak ki a Heineken a 0,25 literes üveges termékeire. Biztonsági figyelmeztetést adott ki a Heineken a 0,25...

Hat db atombomba, nyomtalanul eltűnt Amerikában..

A Pentagon nem is titkolja, vagyis ennyi atombomba eltűnését beismeri, lehetséges, hogy tízszer ennyi tűnt el, csak azt...

Putyin jócskán emelte a tétet a Nyugattal folytatott gazdasági háborúban, .. nem filléres szankciókkal válaszolt, hanem dollártrilliárdos üzlettel..

Az orosz elnök új rendeletével gyakorlatilag kiszorítja a Shellt és a japánokat a szahalini gázprojektből, amely a világ...
facebook