14.3 C
Budapest
2022. május. 23. hétfő

Most egy ősi templomot találtak a Marson – Fotó

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Újabb ér­de­kes ob­jek­tu­mot fe­dez­tek fel az ön­kén­tes Mars-ku­ta­tók a vörös boly­gón. Még­hozzá egy olyan épü­let­együt­test, ami, ha tény­leg az, akkor va­la­mi­féle ci­vi­li­zá­ció nyoma kell hogy le­gyen.

Ahhoz képest, hogy hivatalosan a Mars egy élettelen bolygó, lassan több a látnivaló rajta, mint a Földön. Az önkéntes Mars-kutatók ugyanis hetente találnak rajta valami furcsaságot, ami óriási vitákat generál, és rengeteg elmelétnek szolgál kiindulópontként.

A Csillagromboló, Elvis, az integető nő, az Óriás evőkanál és az Alien tojásrakója után, most egy régi épületcsoportra emlékeztető sziklaegyüttest fotózott le a Curiosity marsjáró.

A két hatalmas kődarab sokak szerint a kambodzsai Bajon-templomhoz hasonló emlékmű lehet. A bal oldali kisebb objektum ugyanis egy trónon ülő alakot formál, a nagyobbon pedig egy hatalmas szakállas arc látható. Vagy legalábbis mindkettőt bele lehet magyarázni.

Most egy ősi templomot találtak a Marson

(Fotó: Facebook)

Most egy ősi templomot találtak a Marson 1

(Fotó: Facebook)

Most egy ősi templomot találtak a Marson 2

(Fotó: Wikipédia)

Forrás: Ripost

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Kapcsolódó hírek

Horvátországban a rendőrök simán lelőttek két szurkolót..

A Hajduk Split labdarúgócsapatának több száz szurkolója került összetűzésbe a rendőrséggel szombaton Zágráb közelében. A bajnokság utolsó fordulójában a...

Ez nagyon csúnya dolog volt: Joe Biden megint összevissza beszélt, az orosz vezetők kinevették, nem hogy orvost küldtek volna hozzá! Szégyelljék el magukat!..- Szólj...

Joe Biden amerikai elnök nehezen tudja ellátni feladatait. Ezt május 22-én, vasárnap jelentette be Dmitrij Medvegyev, az Orosz Föderáció...

Oroszlánnal játszott az elmebeteg látogató, leharapta az újját – videón a szőrnyű tragédia (18+)

Vérfagyasztó pillanatoknak lehettek szemtanúi az állatkert látogatói Horrorfilmbe illő jelenet játszódott le a Jamaicán található állatkertben. Az egyik látogató túl...

Hála Istennek, Gyuri bácsi és Klárika jól vannak, hamarosan indul a nyári turnéjuk..

Gyuri bácsi és Balázs Klári napokon belül útra kel, hiszen kezdetét veszi a 2022-es nyári turnéjuk. A sztárpár mindkét...