11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeSzabadidőMédia és szórakozásMost bárki ingyen megnézheti a Netflix egyik legnépszerűbb filmjét

Most bárki ingyen megnézheti a Netflix egyik legnépszerűbb filmjét

Oscar-díjra jelölt animációs filmet tett mindenki számára elérhetővé a Netflix.

A Netflix idén különösen sok filmmel képviselteti magát az Oscar-versenyben. A streamingszolgáltatónak van jelöltje a legjobb film (Maestro), a legjobb idegennyelvű film (A hó társadalma), a legjobb rövidfilm (Henry Sugar csodálatos története), és a legjobb animációs film (Nimona) kategóriájában is. Utóbbi film, vagyis a Nimona olyan nevekkel versenyez a szobrocskáért, mint Hayao Miyazaki animéje A fiú és a szürke gém, a Pixar Elemije, vagy a Sony Pókembere. Kétségkívül nem a Netflix animációs filmje a favorit az előbb felsoroltak közül, azonban ebbe az illusztris társaságba már bekerülni is szép dolog. 

A Netflix ráadásul most egy különlegesen nagyvonalú gesztussal rukkolt elő az animációs filmek kedvelőinek: 

a saját YouTube-oldalán elérhetővé tette a Nimona teljes verzióját. 

Mindez azt jelenti, hogy bárki megnézheti a filmet előfizetés nélkül is, ami példa nélküli a Netflix eddigi történelmében. A film egyelőre csak angolul tekinthető meg a YouTube-on. 

(promotions)

(Borítókép: Netflix. Illusztráció: NurPhoto/Getty)

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem