13.6 C
Budapest
2022. szeptember. 26. hétfő

Most a legnagyobb baj, hogy bezárták Lipótmezőt! .. A Momentum bejelentkezett közös kormányzásra.. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Úgy látszik, a Márki-Zay-kór (tünete, hogy a benne szenvedő páciens egyik nap egyet mond, másik nap teljesen mást) ragályos.

Most épp Fekete-Győr András kapta el. Magyarul Fegyőr szemérmetlenül közös kormányzásra jelentkezik, mintha nem buktak volna meg ismét, mint szegény Rottenbiller.

A Momentum bukott exelnöke, aki vigaszágon frakcióvezetővé avanzsált, nemrég még elszántan fogadkozott, hogy ők bizony nem hajlandók részt venni az Országgyűlés munkájában.

Mára puhult az elszántság, talán azért, mert Magyarország népét egyáltalán nem rendítette meg a hír. Most már azt mondja a napelemet atomerőműnek vélő izgága fiatalember, hogy mégis hajlandók bejárni a munkahelyükre, ahová egyébként a választóik küldték őket, ámde csak akkor, ha a Fidesz teljesíti öt feltételüket. Jelezzük, hogy rendesen az aranyhal is csak három kívánságot szokott valóra váltani, igaz, kétharmad híján.

Azt óhajtja pedig a külhonban kimódolt politikai termék levitézlett antihőse, amint azt Kocsis Máténak, a Fidesz frakcióvezetőjének címzett levelében írja, hogy a magyarok egyértelmű, választás útján sokadszor kinyilvánított politikai akaratát felülírva a Fidesz–KDNP ne éljen a demokratikus felhatalmazással, hanem kvázi mindenben kérje ki a negyedszer is hülyére vert baloldal véleményét, és csak akkor tegyen bármit, ha a bukott moslékkoalíció áldását adja rá.

Magyarul Fegyőr szemérmetlenül közös kormányzásra jelentkezik, mintha nem buktak volna meg ismét, mint szegény Rottenbiller.

Persze ez is csak éppolyan blöff, mint az egész Momentum, mint maga az elektromos rollerét kádban fürösztő Fegyőr, akinek szemtelenkedését a Fidesz–KDNP nyilvánvalóan figyelmen kívül hagyja. Úgyhogy innen is arra biztatjuk a momentumos percemberkéket, hogy jól büntessenek csak meg minket, egészen nyugodtan maradjanak távol a parlamenti ülésteremtől, lehetőség szerint négy évig, és vegyék rá erre a fenyegetőző, krumpliszsákot lóbáló, sípoló-kereplő, trágár óriásnévjegyet emelgető moslékos kartársaikat is.

Nem hiányoznának.

Borítókép: Fekete-Győr András (Fotó: Havran Zoltán)

magyarnemzet

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Arzénos családirtásra épített praxist: Gerzsány Mária, a sorozatgyilkos hátborzongató története (18+)

Megdöbbentő történet egy kegyetlen emberről. Sokáig azért nem sikerült lebuktatni, mert a falubeli megrendelői összejátszottak vele. Sok hátborzongató történetet...

Megtartotta körzetét a baloldal Újpesten

Győzött az ellenzék a IV. kerületben. Egy baloldali körzetet hozott a vasárnap tartott időközin az ellenzék, Maholányi Zsolt, a DK, az...

X-Faktor 2022: tényleg valóságshow lett a tehetségkutató műsorokból?

2004. január 10-én a Megasztár első élőben közvetített döntője új fejezetet nyitott a hazai kereskedelmi tévézés történetében. A műsor hat...

Hiába ment Gyurcsány Miskolcra kampányolni, a Fidesz jelöltje nyert

Barta Gábor, a Fidesz-KDNP jelöltje közösségi oldalán köszönte meg a választók bizalmát. Barta Gábor nyerte Miskolc 3. számú egyéni választókerületében...