6.1 C
Budapest
2024. február. 25. vasárnap

Morning Show-s botrány: Hamarosan a rendőrség kopogtat Sebestyén Balázsék ajtaján?

Dátum:

Megosztás:

2015 06 09 231204
Poénos témaként indult, mégis úgy tűnik, nagy vihar lesz belőle. Sebestyén Balázsék műsorában többmilliós korrupciós ügy részletei körvonalazódtak – írja az RCNews.

Az ártatlan, vicces téma – “Hogyan lehet ma átverni a főnököt?” – egyik sms-e miatt Balázsék ajtaján vélhetően hamarosan a rendőrség fog kopogtatni, ugyanis az egyik hallagatótól kapott üzenetben 10 milliós kenőpénz, egy rendőr megvesztegetése és adócsalás szerepel.

„Egy ismert vállalkozó ügyintézőjeként 10 millió forint kenőpénzt kellett átadnom egy kerületi rendőrkapitánynak, de csak ötöt adtam oda, a másik felét megtartottam. Ezután a kaszinó igazgatójánál egymillióért vettem igazolást, hogy négymilliót szerencsejátékon nyertem. Így már az éves szja-bevallásomba is beleírhattam. A főnököm közben tíz évre bevonult, így happy end lett” – állt az sms-ben.

A szakember szerint, ha a hatóság tudomást szerez egy ilyen ügyről, mindenképp nyomozást kell indítani. Ha esetleg már nincsenek meg az üzenetek, akkor a szolgáltatótól beszerzik. Úgy tűnik, Class FM-et nem terheli felelősség.

„Az élő műsor jellegéből adódóan a műsorvezetők sokszor az sms-ek felolvasása közben ismerik meg azok teljes szövegét, sokszor nincs lehetőségük arra, hogy meggyőződjenek az üzenetek valóságtartalmáról.

Előfordul az is, hogy a hallgatók nem valós történetet küldenek el, mindössze egy-egy poénnal szeretnék színesíteni a műsort. A beküldött sms-eket a rádió nem tárolja. A Class FM, valamint a Morning Show csapata természetesen mindig a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően készíti a rádióműsorokat” – jelentették ki a Borsnak rádiónál.
Forrás: TheNews

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Népszerű televíziós műsorvezető lesz a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje Szegeden

A Fidesz szegedi szervezetének döntése alapján dr. Fülöp László kommunikációs szakember lesz az önkormányzati választáson a jobboldal polgármesterjelöltje...

Lilu látványos fürdőruhás fotója az új sláger, Görög Zita is reagált rá

Többen dobtak egy hátast Lilu nagyon látványos fürdőruhás fotójától, több híresség is megjelent a poszt alatt. Fotó: RTL Magyarszág/SajtóKlub Lilu...

A szennyezett Szajna veszélyezteti Rasovszky Kristóf olimpiai aranyesélyeit

A vízminőség továbbra is aggodalomra ad okot a párizsi olimpia szervezőinek. A folyónak fontos szerepet szánnak a július 26-án...

Rendőreink ismét a drónok segítségével tetemes közlekedési szabálysértést tudtak felderíteni..

A berettyóújfalui rendőrök összehangolt közlekedési akciót tartottak a 42-es és a 47-es főúton. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársai a 42-es...