9.2 C
Budapest
2024. március. 2. szombat

Molnár Anikó üzent a károgóknak: „Javasolnám mindenkinek, csinálják utánam” (18+)

Dátum:

Megosztás:

Molnár Anikót hidegen hagyják a beszólások, kifejtette, mit gondol azokról, akik folyamatosan kritizálják. Nem foglalkozik a bántó véleményekkel, mert minden perc pénzkiesés jelent számára. Rengeteg dolga van, és egyre több feladatban kell helytállnia.

Molnár Anikót éppen húsz évvel ezelőtt ismerte meg az ország, amikor beköltözött az egyik valóságshow-ba. Rá egy évre a TV2 A Nagy Ő című műsorban kereste a szerelmet, mindig is érdeklődést mutatott iránta a média. Az elmúlt két évtizedben kapott már hideget-meleget, mégis az utóbbi hét hónapban vált igazán sokak céltáblájává, amióta megcsinálta vállalkozását és felépítette OnlyFans-oldalát. A Borsnak elmondta, mit gondol valójában az internet előtt fröcsögőkről.

Csak sajnálni tudom őket. A megnyilvánulásikból az tükröződik, hogy nincs saját életük. 

– Akinek van, az nem foglalkozik mással. Egyrészt nincs ideje, másrészt, ha rendben van magával, fütyül a világra – kezdte lapunk érdeklődésére.

Csak ritkán reagált a beszólásokra Fotó: Molnár Anikó

„Nem haragszom rájuk”

Szinte már mindennapossá vált, hogy újra és újra magyar hírességeink egyikébe belekötnek. Mindegy mit csinál, ha jobbra vagy balra áll a haja, semmi sem jó. Anikónál ugyanez a helyzet, de hogy ez lelkileg okoz-e bármilyen sérülést, abba nem gondolnak bele sokan, még azután sem, hogy odabüfögte a gusztustalan véleményét. Úgy tűnik, Anikóról már minden lepereg.

– Meg lehet szokni. Ritka, ha reagálok bármire is, mert teljesen felesleges. Ezek az emberek azt hiszik, hogy a véleményük bármit is számít. Úgy gondolják, hogy akit kritizálnak, miattuk máshogy alakítja az életét. 

Primitívek és álomvilágban élnek, akik soha még csak egy légtérben sem tartózkodtak velem, semmit nem tudnak rólam. Nem haragszom rájuk. 

– Hiába állnék oda és magyaráznám el a dolgokat, semmit nem érnék el vele. Ahogy szokták mondani, az okos hülyéskedik, a hülye okoskodik. Óriási különbség van a kettő között. Nincs időm rájuk, bőven van mivel foglalkoznom, vannak kutyáim, egy otthonom, az édesanyám és két munkám. Nem vakarom a fenekem, sokszor azt sem tudom, hány felé szakadjak, viszont ennek meg is van a gyümölcse. Meg tudom venni magamnak a repülőjegyet, el tudok utazni, azt csinálok, amit akarok. Szabad ember vagyok! Ha ezt az időt rájuk pocsékolnám, akkor saját magamat ásnám el, mert minden perc jelentős pénzkiesést jelent számomra. Nagy nullák, semmik a szememben – fejtette ki véleményét a szexi médiaszemélyiség.

Rengeteget dolgozik, egyszerre több helyen is helyt kell állnia Fotó: Nagy Krisztián

„Csinálják utánam”

Anikó komoly energiákat fektet a tartalomgyártásba, vállalkozásként tekint oldalára. Mindent elkövet, hogy elégedettek legyenek azok az érdeklődők, akik ezért a pénztárcájukba nyúlnak.

– Folyamatosan agyalunk a két barátommal, akik segítenek üzemeltetni az OnlyFans-oldalamat. 

Tök jó buli, és óriási sikerélmény mindhármunknak, élvezzük a közös munkát. A következő nagy projekt is közeledik, szeptember 25-én Mallorcára utazunk, ahol egy újabb fotósorozatot készítünk. 

– Közben tetoválok és a házat újítom föl. Lehet irigykedni, de inkább azt javasolnám mindenkinek, csinálják utánam – hangsúlyozta a szőke szépség.

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Ha most cselekszünk, ontani fogja a virágot a muskátli

Bár még nincs itt az idő, hogy kitegyük a szabadba pompázni kedvenc cserepes virágunkat, a muskátlit, már kezdhetjük az...

Dúvadrekord a Bakonyban – képek

A Képesfa Vadásztársaság mesébe illő területén mutatta be a Bakonyi tájegység idei dúvadterítékét. Az egy híján száz dúvaddal...

Acsa: eladó villa, kastély 13 szobás – 5,197,5 millió Ft, de akkor ez mennyi? .. Te mit gondolsz?

5 Milliárd 197 Millió 500 ezer, vagy 5,197,5 millió Ft, azaz 51.975.000.000.- Ft? Na ne nézzük meg a képeket,...

Szellemvárosként pusztul Hajmáskér egykori csodája

Hajmáskér arculatának bő egy évszázada meghatározó eleme egy impozáns épülettömb. A hajdani tüzérségi laktanya kastélyszerű parancsnoki épülete és...