2.3 C
Budapest
2023. március. 23. csütörtök

Molnár Anikó: „Nekem társra van szükségem”

Dátum:

Megosztás:

A televíziós hírességnek két nagy vágya is van, amit szeretne a közeljövőben megvalósítani. Molnár Anikó elárulta jövőbeni terveit.

Két éve ilyenkor még az egykori Nagy Ő boldog párkapcsolatáról szóltak a szalagcímek, azonban Molnár Anikó a Borsnak már újra az igazi társ utáni vágyáról mesélt, akivel összebújhatna a vidéki nyugalomban.

Ugyanis ez a két dolog az, amikre nagyon is vágyik Anikó. Szeretne egy megbízható társat magának és egy nyugodt, csendes vidéki életet.

 

Munkájában Anikó a maszkmesterséggel is lenyűgözi a vendégeit
Fotó: Bors

 

„Nekem társra van szükségem, nem partnerre vagy párra. Egészen más a kettő: a társban megtalálhatnám azt, akivel leélem az életemet, aki a támaszom, és elfogad úgy engem, ahogyan vagyok. Én is ugyanezt tudnám neki viszonozni, így lenne teljes az életem” – mondta a lapnak Anikó, akinek jelenleg nincs párja, minden szabadidejét a munkájának szenteli.

A jelenleg Pomázon élő híresség a Borsnak azt is elmondta, a legnagyobb vágya egy Balatonra néző ház, óriási kerttel, kutyákkal, macskákkal vagy tanyasi állatokkal benépesítve.

„Nálam az összes állat a haverom lenne, így nyilvánvaló, hogy még egy tyúkot sem vágnék le soha!” – tette hozzá viccesen, de meggyőződéssel Anikó, aki így nem is kérdés, hogy szívesen élni egy szép nagy tanyán, de az ingázás a sok munkája miatt szóba sem jöhet. Így ennek az álmának a megvalósulásával még egészen biztosan várnia kell.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Fotó: Fuszek Gábor

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Hegyek között – amerikai romantikus dráma – videó

A fotóriporter Alex és a sebész Ben útja Boise városának repterén keresztezi egymást. Alex az esküvőjére, Ben pedig...

Esti torna – videó

Mozogj többet, élj tovább! Esti torna - videó Hirmagazin.eu

Esti mese – videó

Jó éjszakét gyerekek! Esti Mese A kiskakas gyémánt félkrajcárja - népmese Hirmagazin.eu

Közel a harmadik világháború (reméljük nem lesz (szerk..)): amerikai bombázókat fogtak az orosz határon..

"2023. március 20-án a Nyugati Katonai Körzet légvédelmi erőinek szolgálatban lévő radarjai két, az Orosz Föderáció államhatárának irányába...