4.7 C
Budapest
2023. január. 31. kedd

Mivel sokkolhatja még az emberiséget Kim Kardashian?

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

2015 03 12 233002
Forrás: dailymail.co.uk | 2015. 03. 12. 15:15:00

Ha megannyi megjelenése még nem lenne elég, egy újabbal örvendeztette meg Párizs lakóit a celeb.
Tulajdonképpen szinte rutinból írunk majd minden áldott nap a Kim Kardashian-jelenségről. Megfontolandó lenne, hogy a celeb helyett új címet adományoznánk Kimynek, bár nem elképzelhetetlen, hogy néhány tíz év múlva a kimkardashian-szindróma a pszichológia-tankönyvekben is feltűnik, sokak örömére. (Egyelőre még csak ott tartunk, hogy az amerikai bestseller irodalomban hivatkoznak rá. )

Kimye családjával (értsd: férj, anyuka, kislány, néhány lánytestvér) ma délutánig a francia főváros lakóit kergette őrületbe, különösképp azokat, akik véletlenszerűen akadtak össze Párizs utcáin az amerikai sztárral. Ők aztán tényleg nem hittek a szemüknek, némiképp utcai rémlátomásnak könyvelték el magukban a szőke-fehér hajú démont, aki télvíz idején úgyszólván meztelenül ballagott a taxijához.

Kim Kardashian és Kanye West Párizsban. (Fotó: Rex Features)

Mi már – tapasztalt Kardashian-látók és -olvasók – meg sem lepődünk rajta, hogy a celeb teljesen áttetsző fekete felsőt húzott a melltartója fölé – gyakorlatilag teljesen feleslegesen, idomait ugyanis hajszálpontosan követte le a vékony drapéria. Azaz, pontosan úgy nézett ki, mintha se melltartó, se felső nem lett volna rajta. Mindez szerda este történt Párizsban, útban a Louis Vuitton divatbemutatóra.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Elfelejtette összefogni köntösét Szőke Zsuzsi, mielőtt magát fotózta – kép

Meglepően merész fotót mutatott magáról a TV2 sztárja, Szőke Zsuzsi, akit a Dancing with the Starsból ismert meg...

Az MTVA fegyveres biztonsági őrei a földön húzták Varju Lászlót – a DK kifogásolja, hogy Varju Lászlót marasztalta el a bíróság..

Bűnösnek mondta ki a bíróság a DK-s Varju Lászlót garázdaságban és a választás rendje elleni bűntettben „A Varju László...

Ekkor lesz vége a háborúnak és ennyi veszteség lesz a szembenálló feleknél – a mesterséges inetlligencia válaszol..

Kérdésünkre „válaszolva” a ChatGPT felidézte a háború okait, körüljárta a putyini Oroszország végét, valamint azt is, hogy Ukrajna...

Magyarországot nem szállít fegyvereket Ukrajnának, ás most már Csehország és Szerbia sem.. – videó

Szerbia és Csehország sem küld fegyvert a háborúban részt vevő országoknak – szögezték le az ország vezetői egy...