27.2 C
Budapest
2022. június. 30. csütörtök

Mit mondanak februárra a csillagok

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A 2016-os évben minden hónapban leírjuk önnek a friss havi horoszkópját, így már tudni fogja, mire számíthat az adott hónapban. Természetesen a februárt sem hagytuk ki, íme az első hat csillagjegy havi horoszkópja.

horoszkop-29

Kos

Egyre gyakrabban jutnak eszébe a múltbéli emlékek. A nosztalgiára ugyan nem hajlamos, inkább a tanulságokat vonja le a történtekből. Családtagjai olyan feladatokkal bízzák meg, amelyeket nehezére esik elvállalni, mert túl fárasztónak találja őket. Ám amikor hozzálát a megvalósításukhoz, megtalálja bennük a szépséget, és új ötletekre is serkentik. Továbbra is fontos a gyorsaság és a rugalmasság. Az Uránusz váratlan helyzeteket teremt, amiket végül még a saját hasznára is fordíthat. Azért ne kapkodjon!

Bika

Ragyogó ötletei támadtak a közelmúltban. Értékes elgondolásait ne titkolja, próbálja meg hasznosítani őket a gyakorlatban isi Rövidesen találkozik egy menedzserrel, jobban mondva segítőtárssal, aki tisztességes, és nem lopja el féltve őrzött gondolatait. Nyugodtan szövetséget köthet vele, nem fogja megbánni. Az eszeveszett rohanást azért kerülje el, mert senki sem értené meg a nagy sietséget! Tegyen úgy, mint egy angol úr, vagyis szívlelje meg a közmondást: „Lassan járj, tovább érsz!”

Ikrek

Határozottan kedveznek a csillagok ahhoz, hogy új dolgokba kezdjen. Ezt érdemes lenne kihasználnia. Például kezdeményezzen a hivatása területén változásokat, így lépéselőnybe kerülhet, aminek a későbbiekben nagy hasznát látja. Valószínűleg Ön sincs megelégedve azzal a fizetéssel, amellyel a munkáját honorálják. Ha ezt szóvá akarja tenni, akkor lehetőleg a hónap második felében próbálkozzon. Most egyébként hiába vágyik nyugalomra, egyre-másra kapja a különböző ajánlatokat. A döntéshez önbizalomra lesz szüksége.

Mérleg

Ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy környezetét és saját magát is kívül-belül megváltoztassa. A lakás átrendezését és annak az anyagi vonzatait nem ártana megbeszélni élete párjával, hiszen érzékenyen érintheti, ha egy este másutt találja az ágyát. Az új frízura, ruha vagy cipő legyen meglepetés, hódítsa meg őt újra! Attól pedig óvakodjon, hogy feltépje azokat a sebeket, amelyeket a korábbi szerelmi csalódások során szerzett! Partnere minden kudarcért kárpótolni fogja, ha Ön is úgy akarja.

Skorpió

Kitárulkozó hangulatba kerül, és olyasmit is elmond partnerének, amit eddig megpróbált titokban tartani. Nem biztos, hogy éppen az év kezdete a legalkalmasabb „bűnei” bevallására. Ne kapkodjon, mert a nagy sietségben valami fontosat szem elől téveszthet, és az ebből eredő hibát nem lesz könnyű helyrehozni. Fontos, hogy ne tápláljon a szívében haragot! Akkor sem, ha esetleg úgy érzi, hogy kedvese megbántotta. Ne várja, hogy ő kezdeményezze a békülést. Eddig a vak véletlen segítette lépteit, most legyen óvatos!

Nyilas

A magánélet már megint háttérbe szorul, mert -mint már oly sokszor – a munka köti le minden percét. Rengeteg időt tölt az íróasztal vagy a munkapad mellett, és ez lassan az egészsége rovására mehet. Jól tenné, ha egy kicsivel több szabadidőt biztosítana saját magának, amit sporttal vagy hosszú, egy-két órás sétával tudna eltölteni. Lehet, hogy most mindenki Öntől vár csodát, de legalábbis azt, hogy elvégzi a munka nehezebbik részét. Nem kell mindig mindenkinek a kívánságát teljesítenie.

Rák

Túl sokat vállalt a munkahelyén, mert nem jól mérte fel a lehetőségeit és a körülményeket. Ezek után úton-útfélen azzal találja magát szembe, hogy mások ügyesebbnek, okosabbnak tűnnek Önnél. Ez alaposan elveszi a munkakedvét, és a rossz hangulata rányomja a bélyegét az otthon töltött időre is. Partnerétől várna segítséget, de ez a vágya most aligha teljesül. Ugyanakkor kár lenne emiatt felborítani egy jól működő kapcsolatot. Ilyenkor az a legjobb orvosság, ha igyekszik kompromisszumokat kötni.

Oroszlán

Csak az nem követ el hibát, aki nem dolgozik. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy félvállról vegyen bármit, ami felelősséggel jár. Csak arra szeretném felhívni a figyelmét, hogy a hibákat ki is lehet javítani. Nehezebb a helyzet, ha a tévedéseinek pénzügyi következményei is vannak. Vészhelyzetről persze szó sincs, hiszen a közeljövőben megtalálja majd a legjobb megoldást. A Mars befolyásának köszönheti, ha most valamivel könnyelműb a szokásosnál, és nem vigyáz eléggé a pénzére.

Szűz

Most elégedetlen az egész világgal, talán még saját magával is. A viselkedése is egészen más, mint amit a főnökei, munkatársai megszoktak. A vitákat, nézeteltéréseket például nem igyekszik elsimítani, hanem inkább elmélyíti, kiélezi a helyzeteket. Anyagi sikerekben sajnos most nem nagyon reménykedhet. Ez talán meg sem rázza igazán, hiszen élete során hozzászokhatott, hogy egyszer lenn, máskor fenn. Legalább a magánéletében igyekezzen elkerülni a feszültségeket! Önön múlik, hogy ez mennyire sikerül.

Bak

Nehezen tűri, ha valaki ellenkezik Önnel. Pedig ez januárban gyakran bekövetkezik. Lesz is néhány kellemetlen pillanata emiatt, pontosabban azért, mert partnerét úgy bünteti, hogy csak azért is megteszi, amit ő ellenez. így azonban sem szerelmet, sem boldogságot nem lehet kiharcolni. Szerencsére közvetlen környezete már ismeri Önt, és azt is tudják, hogy ilyenkor hogyan kell jobb belátásra bírni. Fogadjon szívesen minden jó szót, ha a kedveskedést nem is tudja viszonozni.

Vízöntő

Partnerkapcsolatában az elmúlt időszak hozhatott néhány kellemetlen meglepetést. Az ellentéteket ideje volna mindenképpen elsimítani, okos, értelmes beszélgetésekkel rendezni. Az élet más területeiről is számíthat kellemetlen meglepetésekre. Ilyenkor jó, ha tudja, hogy vannak barátai, segítőtársai, akik Ön mellett állnak. Próbálja meg elfogadni például partnere „újító” javaslatait! Nem fogja megbánni. Ha nem ragaszkodik görcsösen eddigi elképzeléseihez, a veszekedések is elkerülhetők.

Halak

Jól tette, hogy megfogadta bölcs barátainak a tanácsát, „féket tett” a nagyon tüzes szexre. Partnere legalább olyan jóképű, okos, jó humorú, mint a futó kalandok legkívánatosabb szereplői. Hagyjon fel a nagyon fárasztó lótás-futással, a másik nem meghódítására tett kísérleteivel! Forduljon teljes erővel az üzleti élet felé! Az eredményeket nem vehetik el Öntől, és a jó döntéseiben sem tudják akadályozni. A fantáziája olyan előnyöket biztosít, amelyekkel a lehetetlent is lehetővé teheti.

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Flört a kocsmában: Egy szexi kísértet akarta elcsábítani a szellemvadásznőt

Döbbenetes eseményről számolt be Rachel Parsons. Rachel Parsons idestova húsz esztendeje tevékenykedik lelkes szellemvadászként, rendíthetetlenül deríti fel a paranormális...

Előkerült a térfigyelő kamera felvétele a Jókai utcai házomlásról – felkavaró videó (18+)

Szinte teljesen leomlott hétfő délelőtt Budapesten a Jókai és az Aradi utca sarkán található épület teteje és az...

Eldőlt: 2035-től nem lehet új benzinzes és dízeles autót venni az EU-ban

Ma, szerda hajnalban elfogadták az Európai Unió tagországai a klímavédelmi törvényeket, miszerint 2035-től a tagországok területén betiltják a...

Ekkora baj közelít? Az állam mostantól vészhelyzetben átveheti az energiacégek irányítását

Az orosz–ukrán háborúra hivatkozva, rendelettel készítette elő a magyar kormány, hogy a magyar állam az ellátás folyamatosságára és...