13.6 C
Budapest
2022. szeptember. 26. hétfő

Mint egy diliházban: „Se rezsicsökkentés, se egyéb gyáva, önző szempontok ne akadályozzanak meg bennünket” – videó

Dátum:

Megosztás:

Küzdeni kell Ukrajnáért, gyáva, akinek a rezsicsökkentés fontosabb..

„Mi szeretjük a hazánkat, szeretjük a szabadságot, és készek vagyunk áldozatot hozni érte”

– hangsúlyozta az ellenzéki kampányzárón elmondott beszédében Iványi Gábor, aki szerint a szabadság nem egy lehetőség, hanem ahogy fogalmazott:

„kötelesek vagyunk küzdeni érte”.

Iványi a szabadság eszményének értelmezése közben a beszédének egy pontján azt mondta:

Iványi a beszédének végén áldást kért a tüntetésen egybegyűltekre, úgy fogalmazott:

„Segíts meg bennünket, hogy mindig azt tegyük, ami a jó, hogy semmilyen más szempont, se rezsicsökkentés, se egyéb gyáva, önző szempontok ne akadályozzanak meg bennünket, hogy mindig az igazságot cselekedjük”

Hála a Magasságos Drága Jó Istennek, hogy ezek az elmebetegek éppen a választás napja előtt és napján tették mindenki számáéra világossá, hogy gyermekeink, unokáink mehetnének a háborúba, más nemzetek érdekeiért meghalni!

“Most már tudjuk, hogy a diliházban a helyetek, az fel sem merül a magyarokban, hogy ilyen emberek egy felelős országot irányíthatnának!” Hirmagazin.eu

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Megtartotta körzetét a baloldal Újpesten

Győzött az ellenzék a IV. kerületben. Egy baloldali körzetet hozott a vasárnap tartott időközin az ellenzék, Maholányi Zsolt, a DK, az...

X-Faktor 2022: tényleg valóságshow lett a tehetségkutató műsorokból?

2004. január 10-én a Megasztár első élőben közvetített döntője új fejezetet nyitott a hazai kereskedelmi tévézés történetében. A műsor hat...

Hiába ment Gyurcsány Miskolcra kampányolni, a Fidesz jelöltje nyert

Barta Gábor, a Fidesz-KDNP jelöltje közösségi oldalán köszönte meg a választók bizalmát. Barta Gábor nyerte Miskolc 3. számú egyéni választókerületében...