-2.6 C
Budapest
2023. február. 7. kedd

Mint ahogyan megírtuk, a Mi Hazánk Mozgalom tegnap tüntetést szervezett a fővárosban.. Aztán kitalálták, hogy rendőreink bántalmazták egy képviselőjüket! Nézzük a tényeket! – Szólj hozzá, neked mi a véleményed erről az ocsmányságról!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A Mi Hazánk Mozgalom vezetése azt találta ki (ha ünnep, akkor legalább legyen szórakoztató), hogy egyik képviselőjét rendőreink gumibottal gyomorszájba vágták.. Elképesztő hazugság..

Itt a rendőrség válasza: kiderült, valóban gyomorszájon vágták-e gumibottal a Mi Hazánk politikusát

A rendőrség cáfolja, hogy gumibottal gyomorszájon vágták volna a Mi Hazánk politikusát /Fotó: Zsolnai Péter

A rendőrség cáfolja, hogy gumibottal gyomorszájon vágták volna a Mi Hazánk politikusát /Fotó: Zsolnai Péter

Mint ahogyan azt médiánk is megírta tüntetést szervezett a lezárások ellen mára a Mi Hazánk Mozgalom. Mielőtt azonban elkezdődött volna a demonstráció gumibottal gyomorszájon ütötték egy igazoltatás során a Mi Hazánk VI. kerületi elnökét. Legalábbis ezt mondta Dúró Dóra, a párt politikusa.

Dúró Dóra az eset kapcsán még egy posztot is közzétett a Facebook oldalán, melyben egyebek között azt írja:

A rendőrterror elindult: gumibottal váratlanul gyomorszájon ütötték a Mi Hazánk VI. kerületi elnökét, Tanberger Tibort a Vigadó téren, amikor igazoltatása során a kocsijában mi hazánkos szórólapot találtak.”

Mindenki ezt olvassa most!

Mindezek után a rendőrség arról tájékoztatott a honlapján, hogy hozzájuk nem érkezett rendőrségi bejelentés az ügy kapcsán, azonban a Budapesti Rendőr-főkapitányság azonnali kivizsgálást indított, a politikust pedig akkor még nem tudták elérni.

Nemrégiben pedig újabb közleményt adtak ki a police.hu oldalán keresztül, melyben azt írják, semmi nem támasztja alá az állítólagos bántalmazást.

Itt a rendőrség teljes közleménye:

“Egy országgyűlési képviselő 2021. március 15-én délelőtt közösségi oldalán számolt be arról, hogy pártja VI. kerületi elnökét Budapesten, a Vigadó téren rendőrök igazoltatták, majd állítólag gumibottal gyomorszájon ütötték.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság leszögezi, hogy az azonnali hatállyal elrendelt vizsgálat során beszerzett adatok a bejegyzésben szereplő bántalmazást nem igazolják – az állítást sem a helyszín közelében működő térfigyelő kamerák felvételei, sem a környéken szolgálatot teljesítő rendőrök elmondása nem támasztották alá.

A Facebook-bejegyzésben nevesített politikussal a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársainak többszöri próbálkozásra sikerült felvenni a kapcsolatot. A férfi telefonon történő meghallgatása során igazoltatása körülményeit zavarosan adta elő; még azt sem tudta megmondani, hogy milyen típusú autóval parkolt le a Vigadó téren. A meghallgatás végén kijelentette, hogy sérelmére bűncselekményt nem követtek el, hamisan vádolni pedig senkit nem akar. ”

A BRFK közleményében foglaltakkal szemben ezt írja a Mi Hazánk Mozgalom vezetősége:

A Mi Hazánk legújabb közleményében arról tájékoztat, hogy“igenis gumibottal váratlanul gyomorszájon ütötték a Vigadó téren Tanberger Tibort, a Mi Hazánk VI. kerületi elnökét ma reggel, amikor igazoltatása során a kocsijában mi hazánkos szórólapokat találtak.”A közleményben azt írják

“A rendőrök cinikusan azt mondták neki, nyugodtan tegyen feljelentést, ezután pedig szabadon engedték, tehát még csak elő sem állították, nincs apropójuk semmilyen eljárásra.”

Továbbá arra is kitérnek, hogy Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke később egy rendőr ezredesnél panaszt tett a bántalmazás miatt, telefonos kapcsolatban volt Tanberger Tiborral (ahogy a reggeli igazoltatás előtt és után is), aki a gépkocsija rendszámát is bediktálta így közvetve a főtisztnek, tehát abszurd az a rendőrségi állítás, hogy még azt sem tudta megmondani, hogy milyen típusú autóval parkolt le a Vigadó téren. A hatalmas rendőri készültség bizonyára a szokásos kamerafelvételeket is biztosítja, bár mivel a bántalmazott politikus egyedül volt, a vallomásán kívül igazolni nem tudjuk az esetet, és a rendőrség utólagos kérdései, hogy miért ment oda jóval hamarabb, gépkocsijában mi hazánkos kellékekkel, szervező volt-e, azt vetítik előre, hogy még őt akarják megbüntetni, meghátrálásra bírni. Bár Tanberger Tibor mindezek után feljelentést nem kívánt tenni, a panaszt megtette a Mi Hazánk alelnöke, s az eset korrekt kivizsgálásában bízik a bántalmazott politikus is – áll a közleményben.

Az ügyben most megszólalt az érintett politikus is, akit állítólag gyomorszájon vágtak a gumibottal. Tanberger Tibor közleményét változtatás nélkül közöljük:

“Ma reggel a Vigadó téren velem szemben történt rendőri intézkedés kapcsán rendőrségi közlemény jelent meg, melyben mint szavahihetetlen, de legalább is mint zavart elméjű állampolgárként próbálnak beállítani, azt sugallva, hogy ott “semmi rendkívüli nem történt”, megkísérelve, hogy lejárassanak ezzel engem, illetve általam a Mi Hazánk Mozgalmat. Mivel pártom minden törvénysértéssel kapcsolatban nem csak saját tagjait, de minden magyar állampolgárt kész megvédeni, akár a rendőri túlkapásokkal szemben is, ezért nem kérdés, hogy a párt a tiltakozásának hangot is adott, és Novák Előd hivatalosan is panaszt tett, amit köszönök. Azonban ügyvédem tanácsára elálltam a hivatalos panasztételtől, hiszen egy bizonyítási hiányt könnyen átfordíthatnak hivatalos személyt érintő hamis vádi eljárásba, a Mi Hazánk Mozgalom lejáratásába. Ezért döntöttem tehát a bántalmazás miatti feljelentés mellőzése mellett, és nem azért, mert “ma reggel nem történt semmi a Vigadó téren”.

**************************

Hirmagazin.eu – Nahát akkor, összegezzük, mi is történhetett/történt valójában: Tegnap reggel, az ünnep kapcsán az ellenzék közreadott egy videót, amelyben kellemes aláfestő zene mellett trágya szöveg hangzik el, többek között éppen az is, hogy a diktatórikus kormányt kiszolgálja a Magyar Rendőrség.. Mit ad Isten, ez után, ahogyan megjelentek a tüntetésen a Mi hazánk Mozgalom résztvevői, rendőreink gumibottal gyomorszájba vágtak egy Mi Hazánkos képviselőt.. Még ilyet? .. Elindult a szerkeverés, telefonálgattak a Mi Hazánkosok, de élesben feljelentést nem tettek, csak az BRFK-t kényszerítették egy forrós nyomos ügykivizsgálásra, aztán a végeredmény az lett, hogy magyarázkodnak, és nem azért nem tesznek feljelentést, mert nem érte sérelem a Mi Hazánkos képviselőt, hanem azért, mert esetleg, hamis vád miatt az állítólagos sértett ellen is indulhatna egy eljárás..

Szumma-szummárum, ne csodálkozzatok Mi Hazánkosok, hogy ha betörnek hozzátok, esetleg kicsit később érkezik ki majd a rendőrség, .. és ha a későbbiekben esetleg az Országos Mentőszolgálat munkatársait vádoljátok majd hamisan valami faszsággal, az is előfordulhat, hogy ott pusztultok majd meg, ahova mentők hívtatok.. hahaha

Egy nagyon okos magyar közmondással zárom soraim: “Aki másnak vermet ás, maga esik bele..”

blikk nyománHirmagazin.eu (bg)

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Vegyi fegyver bevetésével vádolták meg az ukrán hadsereget, nagyon sokan rosszul lettek, eddig halálos áldozatokról nincs hír..

Vegyi fegyver bevetésével vádolta meg az ukrán fegyveres erőket az Ukrajnától elcsatolt donyecki régió megbízott vezetője, az orosz...

Hamburgert csinált áldozataiból, majd eladta idegeneknek (18+)

Az elmúlt évtizedek egyik legborzalmasabb bűnügyének története a következő: Joseph Roy Metheny 1955. március 2-án született az amerikai Baltimore-ban....

Kína: Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt léggömb

Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt kínai léggömb, amely azért tévedt ilyen messze a tervezett útvonalától, mert...

Lelőtték az amerikai légtérben felfedezett kínai hírszerző léggömböt

Az amerikai haderő szombaton megsemmisítette az Egyesült Államok légterében a hét közepén felfedezett kínai léggömböt, amely az amerikai...