6.7 C
Budapest
2022. december. 3. szombat

Minek köszönheti a sikerét Magyarországon a Grantis?

Dátum:

Megosztás:

Minek köszönheti a sikerét Magyarországon a Grantis?

Az anyagi helyzetünkhöz való tudatos hozzáállás a kiegyensúlyozott élet egyik alapja, ennek elérésében pedig a Grantis pénzügyi tanácsadó óriási segítségünkre lehet. Az állandó financiális döntések sora ugyanis szinte észrevétlenül vesz körbe minket. Szerencsések azok, akik gyermek- és fiatalkorukban megfelelő gazdasági képzésben részesültek, ám sajnos hazánkban még mindig inkább ennek ellenkezője tapasztalható. Egy-egy rosszul meghozott döntés pedig akár évekre roppant nehéz helyzetbe sodorhat minket. Tanulni azonban sohasem késő és minél előbb döbbenünk rá, hogy még az apró pénzügyek is mennyire fontos szerepet játszanak életünkben, annál gyorsabban jön a felismerés, miszerint érdemes szakértőhöz fordulnunk. Még akkor is, ha egyébként nincs kétségünk afelől, hogy jól gondolkodunk. A Grantis pénzügyi tanácsadó az egyik legkiválóbb a piacon, sikerüket elsősorban ügyfélközpontúságuknak és függetlenségüknek köszönhetik. Legyen szó biztosításról, befektetésekről, vagy épp hitelekről, ma már rengeteg ajánlat közül válogathatunk. Olyan széles a kínálat, hogy sokszor azt már inkább szinte tehernek érezzük, hiszen nagyon nehéz kiválasztani azt az egyet, ami leginkább megfelel az igényeinknek. Ilyenkor vesszük igazán nagy hasznát a hozzáértő segítségének, ám ez akkor is hatalmas könnyebbséget jelent, amikor az anyagi helyzetünket szeretnénk egy kicsit rendbe tenni.

Mitől lesz igazán jó egy tanácsadó?

Akik először mennek el egy ilyen konzultációra, azok általában csak felületesen megfogalmazott elvárásokat támasztanak. Ez teljesen érthető, hisz mind hozzá vagyunk szokva, hogy a szolgáltatók számára csak egyike vagyunk a több ezer ügyfélnek. A titok emiatt pontosan abban rejlik, hogy a Grantis pénzügyi tanácsadó szakemberei mindig az adott problémára fókuszálnak és a leginkább testhezálló választ kínálják. Ehhez azonban maximálisan őszintének kell lennünk és a helyzetünket a lehető legalaposabb részletességgel kell elmondanunk A legkézenfekvőbb megoldás megtalálása ugyanis számtalan tényezőn múlik. Gondoljunk csak például egy megtakarítási célra, ahol nem elég ha egy összeg lebeg a szemünk előtt, hiszen az anyagi helyzetünk, az elvárt futamidő, no és persze a felhasználás kérdése is mérvadó. A megfelelő szolgáltatás kiválasztása ugyanakkor csak az első lépés. Egy tanácsadó attól lesz kiemelkedő, miszerint folyamatosan védi az ügyfél érdekeit. Az utánkövetés részeként pedig nem csak mi fordulhatunk felmerülő kérdéseinkkel a szakértőhöz, de megfelelő időközönként ő is felveszi velünk a kapcsolatot, hogy megbizonyosodjon a teljes elégedettségünkről.

A Grantis pénzügyi tanácsadó független és ingyenes

Tekintettel arra, miszerint a pénzügyi eszközök megválasztása a tét, elengedhetetlen, a konzulens piaci szereplőktől való teljes függetlensége. Ez tulajdonképpen magától értetődik, lévén csak így érhető el, hogy fel se merüljön a gyanúja annak, bizonyos szolgáltatások esetleg anyagi érdekből előtérbe kerülnek. Az önállóság miatt azonban sokszor kerül elő kérdésként, miképp lehetséges egyáltalán, miszerint az egész procedúra teljesen ingyenes. A válasz egyszerű, a költségeket ugyanis a különböző pénzügyi intézetek állják, méghozzá jutalék formájában. A maximális feddhetetlenség érdekében ennek mértékét a jegybank szabályozza, így minden szolgáltatás azonos esélyekkel indul. A Grantis pénzügyi tanácsadó így kizárólag abban érdekelt, hogy a lehető legoptimálisabb megoldást találják meg számunkra.

Válasszuk a legjobbat

Egy befektetés, vagy épp egy hitel ugyanakkor egy hosszú időre szóló elköteleződés és akár sorsfordító befolyással is bírhat, ha esetleg rossz döntést hozunk. Legyünk bármennyire is tájékozottak az adott témában, azt mindenképpen tartsuk szem előtt, hogy a Grantis pénzügyi tanácsadó szakértői évek óta kizárólag ezzel foglalkoznak és ennek köszönhetően hatalmas tapasztalattal rendelkeznek. Így még akkor is érdemes kikérni a specialisták tanácsait, ha egyébként teljesen biztosak vagyunk a dolgunkban. Mindig vannak ugyanis olyan apró betűs részek, jelentéktelennek tűnő kitételek, amik alapjaiban változtatják meg a kérdést, miszerint az adott szolgálatás mennyire megfelelő számunkra. Megeshet az is, hogy a pozitívumokat túlzottan előtérbe helyezzük, emiatt pedig kisebb jelentőséget tulajdonítunk az esetleges hátrányoknak. A Grantis pénzügyi tanácsadó szolgáltatásának keretében azonban erre is felhívják a figyelmünket. Ráadásul az adminisztrációval járó bonyodalmakat és ezzel együtt a hibákból eredő komplikációkat is leveszik a vállunkról, hiszen a szerződéskötés minden mozzanatát szakértő végzi. Ne feledjük, anyagi helyzetünk biztonsága gyakorta valóban apró különbségeken múlik csupán. Ahhoz, hogy minden esetben felelős és tudatos döntést hozhassunk, sokszor nem elég, ha csak mi magunk próbáljuk megtalálni a tökéletes megoldást. Kérjük ki magas képzett konzulensek állásfoglalását és a kapott információk alapján sokkal egyszerűbb dolgunk lesz, amikor választásra kerül a sor.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Elon Musk kitálalt a Twitter belső titkairól: így zsonglőrködött a politikai pártok között a korábbi vezetés

A Twitterhez az előző vezetés idején mindkét politikai oldal rendelkezett eléréssel, de vállalat alkalmazottai túlnyomóan az egyik oldalhoz...

A Doktor, a Gyűjtő, a Tál és az Álarcos – Íme, a Schadl-ügy lehallgatási anyaga: a lehallgatók vagy viccesek, vagy éhesek voltak, amikor a...

Büntető ügyek befolyásolására kért több tízmillió forintokról, de százról is szó esik azokban a beszélgetésekben, amelyeket a szakszolgálat...

Az oroszok üzentek: még soha nem volt ennyire közel az atomháború – videók

Az orosz védelmi miniszter bejelentette, hogy jövőre jelentősen növelik a katonai kiadásokat, felpörgetik a hadiipart és különös figyelmet...

Félelmetes ragadozó piráját találtak a Sebes-Körösben – videó (látványetetés)

Az elpusztult példányra Nagyváradon bukkantak. lpusztult vöröshasú piráját (Pygocentrus nattereri) találtak Nagyváradon a Sebes-Körösben – közölte pénteken az Ebihoreanul.ro bihari...