21.2 C
Budapest
2022. június. 25. szombat

Mindenük odalett: épp aludt gyermekeivel a nagykőrösi édesanya, amikor lángra kapott a házuk – videó

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Lakhatatlanná vált a családi ház

Tűz ütött ki egy családi házban Nagykőrösön hétfőre virradó éjjel. Füstszagra ébredt az az anya, aki gyermekeivel az épületben aludt.

Elektromos meghibásodás okozhatta azt a tüzet, amely egy nagykőrösi család otthonában pusztított az éjjel. A házban az ott élő anya aludt két gyermekével, s mindnyájan csak a szerencsének köszönhetik, hogy épségben megúszták a tragédiát.

Az anya a füstszagra ébredt, így rögtön kiment a házból megnézni, mi történik – ekkor látta meg, hogy ég a tető.

Azonnal kiáltott a nagyobbik, hétéves fiának, hogy szaladjon ki a kistestvérével együtt, aki rögtön sírva fakadt, amikor meglátta a lángokat.

„Anya, oda mindenünk” – idézte a Tényeknek gyermeke szavait a megtört asszony, akinek lakhatatlanná vált az otthona. Amit nem a lángok, azt az oltáshoz használt víz tette tönkre – jelenleg a nő szüleinél húzza meg magát a család.

Az újjáépítéshez most minden segítség jól jön nekik.

Törökszentmiklóson is lakhatatlanná vált egy ház, miután ott is tűz pusztított: épp égettek valamit, amikor – vélhetően egy szikra miatt – átterjedtek a lángok a tetőre. Az ingatlanban élő nyolc lakót az önkormányzat szállásolta el.

 

blikk / Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Megverte mumusát a magyar női vízilabda-válogatott! Szép volt lányok! Gratulálunk!

Fontos győzelem a vizes vb-n: Kanada legyőzésével csoportmásodik a magyar női vízilabda-válogatott. A magyar női vízilabda-válogatott 11-7-re nyert pénteken...

Szupergyors, szuperokos és szuperintelligens..

Az emberi agy komplexitásával vetekszik az új kínai szuperszámítógép mesterséges intelligenciája a készítői szerint A Sunway a hírek szerint...

Német közüzemi hálózati felügyelet: … “érdemes félretenni pénzt”, .. fontos a takarékoskodás is, érdemes lejjebb állítani a fűtést, és inkább felvenni egy pulóvert, és...

A Bundesnetzagentur vezetője attól tart, leállhat a gázszállítás az Északi Áramlat-1 vezetéken, ezért szerinte „már most érdemes félretenni...

Emberek is élnek a világ legbarátságtalanabb helyén: a gázmaszk alapfelszerelés a Danakil-mélyföldön

A Föld egyik legszárazabb és legmelegebb vidékén mintegy százezer ember él. Számos olyan hely van a bolygón, amik az...